Smart roadster-coupé 60kW (2006) tarkastelu

16täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
roadster-coupé 60kW
6, puoliautomaattinen
2006
2009
35700 km
115000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 9,3 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Toinen Smartje Roadster

 • 36000 km
 • 13 marraskuu 2009 01:09

Oma historia Smart:
Kun ostin tämän smart roadster coupe Olin huhtikuussa 2009, ole vieras Roadster. Olin vuonna 2003 esiteltiin auton, kun olin aurinkoisena lauantai sulasta ikävystyminen ystävän kanssa päättänyt tehdä koeajo autossa. Voisin poimia vuokrasopimus tuolloin ja Roadster oli jossain (lähellä pohjaa) toivelistalla. "Nice design, mutta on liian kallis eri vaihtoehdoilla. Tuskin puolen tunnin kuluttua kääntämällä avainta oli autossa kärkipaikan, itse asiassa ei ole mitään 'listan' enemmän, oli vielä vain smart roadster. Vuodesta 2004 syyskuuhun 2005 havaittiin minulla 71 000 km ajettu minun (myös) Roadster keltainen vuokrasopimus (ei coupe), kunnes vaihdoin työpaikkaa ja joutui palaamaan autoon. Ja oi, miten katunut sitä. Mutta et edelleenkään ole heti työnantaja, koska autossa on niin hauskaa.

Minun uusi pomo, minun täytyy Diesels neljä vuotta, kunnes päätin vuoden 2009 alussa ostaa auton itse. Koska kirjani ei ole tarpeeksi paksu varten Opel Speedster ja Lotus Elise, valinta oli helppo. Sen täytyi olla smart roadster (Coupe). Vuonna Smeeing Soest (ks tarkistaa My Kauppias 06-04-2009) löysin nykyisen Roadster Coupe, tuotettu 2003, kolme vuotta leiriytyi maahantuoja ja lopulta laittaa ensimmäistä rekisteröintiä maaliskuussa 2006. Sillä tarkkaavainen katsoja, tämä on sama smart roadster coupe kuin MyCar tarkastelun Smart Roadster Coupe 60kW 2006 09-09-2008.

yleinen:
Smart on yhteistyössä kelloseppä Swatch (muotoilukonseptin) ja autonvalmistaja Mercedes (tekninen). Aluksi Swatch lyöttäytyi Volkswagenin, mutta yhtiö vetäytyi Wolfsburg loppuun taloudellisista syistä. Smart on lyhenne sanoista Swatch Mercedes ART. Aluksi se alkoi (myöhemmin ForTwo) kanssa kuuluisan kaupungin Coupe, mutta vuonna 2003 tuli Roadster ja Roadster Coupe pannakseen tuotemerkin kartalle. Smart Roadster on auto, joka ostat bittinopeuden ja vuori tuntuu.

Puhtaasti rationaalisesti tarkasteli kysymystä olisi kysyä yli 25000 euroa ei ole paljon rahaa tällaisen auton, katsomalla viimeistely ja materiaalit. Ja paperilla suorituskykyä ja laitteiden taso näyttää hyvin ei aivan poikkeuksellinen. Puhtaasti rationaalisesti harkita, voit päätellä, että voit ostaa Golf samalla rahalla joka toimii paremmin, on enemmän vaihtoehtoja ja pidempään. Puhtaasti rationaalisesti harkita kysyisit, että tämä auto on erittäin epäkäytännöllinen, jossa vain kaksi paikkaa, tilaa kori kaljaa edessä ja kaksi urheilukassit takaisin. Jos tämä koskee kaikkia "kyllä" vastauksia, voit lopettaa lukemisen nyt Roadster Coupe ei ole sinua varten.

Jos kuitenkin huomaat, että ei voida ilmaista rahana tekijöiden 'hauskaa' voi myös määrittää hintaa auton, jos todella haluat ajokokemuksen, joka on erilainen kuin mitä olet koskaan ajanut toistaiseksi, jos haluat tykkää osoitti olevansa, on määrä käsitellä huoltamoyrittäjillä, jotta haastaa GTI kuljettajat, jos haluat tulla joka päivä hymyillen korvasta korvaan autossa, jos et ole liian käytännöllisiä ennakkoluulotonta elämänkumppaninsa ja lapsilla (tai toiseen Megane Scenic're ajotieltä), voit harkita tämän auton turvallisesti.

Koska Yhdysvaltain arvio puhuta auto (vastaavissa sanaa): "Tämä auto voi tyyris tuntua mitata, mitä on tarjolla, mutta kun ajattelee, että ostat Mercedes rakennettu puolivälissä moottori varustettu takaveto urheilu coupe tästä määrästä voit ajaa avoautona, niin elämä ei yhtäkkiä ole niin paha. "

suorituskyky:
Smart Roadster (coupe) on varustettu 699 cc kolmen sylinterin moottori, jossa on turbo ja intercooler kehittämä Mercedes. Huippunopeus 180 kilometriä tunnissa ja kiihtyvyys 0-100 11 sekunnissa moottorin lohkon kanssa mitään muuta kuin sisällön pullo hyvää viiniä, suorituskyky ei ole niin paha. Kuitenkin ahdas auto 800 kiloa siksi on erittäin kevyt. Auto on puoliautomaattinen kuusi vaihteisto, joka on paljon sanottu ja kirjoitettu. Lyhyesti, voit valita, haluatko ajaa automaattisesti tai jos haluat hallita vaihtoaika kautta peräkkäinen vaihdekepin (kytkin ilman kytkentää). Laadun ja nopeuden täysautomaattinen lokero on yleisesti kuvattu virallisissa testiä, kuten huono ... eikä ole sana valhe. Sinua säännöllisesti yllättyneitä outoja shift pistettä, yleensä aivan kuten haluat vain eivät. Esimerkiksi jos olet juuri täällä vastaantulevan auton rajan yli kuin puukotus. Valitettavasti useimmat testiraportit pitää sitä eikä kukaan mainitsee peräkkäisen koneen. Korostan, että tämä mahdollistaa nopeamman ja reagoiva. Niin paljon, että en todellakaan ole mitään valittamista. Niin pitää täysin automaattinen! Lisäksi useimmat rijpuristen myös poistaa melko itsestään. Kytkinelimen kurssit ovat lyhyitä (sulje suhde), sata on jo hyödyntänyt neljään. Siksi tuntuu ja kuulostaa auton etenkin pienemmillä nopeuksilla (< 100 km / h) tasaisesti. Yli 120 kiihtyy huomattavasti hitaammin, mutta varmasti ei hidasta. Kuudes vaihde on melko pitkä, joten teet 120 kilometriä tunnissa noin 3500 rpm. Auton voi siis ajaa hienosti sivistynyt, jos olet hiljainen ajomatka et koskaan ärsyttävän tietoinen siitä, että ajat itsepäinen autoa. Olen päivittäin lähiliikenteen välillä Apeldoorn Amsterdamiin ja rakastan hieno täynnä!

Pito:
Sanoin, Smart Roadster ratsastaa toisin kuin kaikki auton lainkaan. Jos annan jonkun ajaa ympäri autossa, tiedän kaksi asiaa varma: Muutamassa minuutissa Näen hymyn ja kuulen sanan "kartoitus." Looginen vertailu, auto on erittäin alhainen, nojaa täysin on kaarteissa, on akseliväli, joka on lähes yhtä pitkä kuin itse ajoneuvon, on ajanut virrattoman ohjauksen ja takana. Tunne ajoneuvon nopeuden on erityisen suuri, olipa kyse kiihtyvyyden ja nopeuden kannalta ajettu. Älykäs muotoiltu että esitellessään Roadster seuraavasti: "nopeus mitataan ranteesta". Mikä on mukavaa, koska se säästää sakot! 120 putoavat et todellakaan voi nukkua. Ja jos teet parhaasi stoplight sprintin teillä 9 10 autoa vielä liian nopeasti. Tien tilalla mutkissa on lähes vailla tämän hintaluokan, jälleen vertailu kart. Erinomainen painon jakautuminen ja matalan painopisteen varmista, että erityisen stabiili tiellä. Autossa ei ole ohjaustehostin (kuin sen pitäisi olla urheiluauto), jotta voit lähettää paljon tunnetta. Jos rajojaan, auto hieman epämääräinen, jossa lievää taipumusta aliohjautuu ennen vakiotoimituksessa ESP (Electronic Stability Program) puuttuu asiaan vähentämällä pitoa pyörät pyörimässä. Hyvä liberaali voi halutessaan sammuttaa ESP, määrittää omien rajojensa mutta lopulta selville, että jopa vielä puuttua asiaan, jos teet sen todellinen turkista 'haukkumiset "ESP. Ennen sitä muuten saat kaikki tekemisissä melko äkillisesti järkyttynyt ja puhkeamassa perse. Tiedän takavetoinen autoja, jotka ovat enemmän anteeksi korjata.
Auto on jäykkä jousitus, mutta ei onconfortabel. Myös lisäksi istuimet ovat erinomaisia ​​ja on testattu erittäin turvallinen, koska ne antavat erityisesti vuonna peräänajoja paljon tukea. Kuitenkin, säätömahdollisuuksia rajoittuvat istuimen kallistuksesta. Istuimet tarjoavat runsaasti tukea ja lannerangan, jotta pitemmillä matkoilla olivat melko siedettävä.

kokemus:
Ratsastaa Roadster stimuloi aisteja: tuntea mitä tuntee auton yrityksen jousitus ja suoran ohjauksen. Kuulet nykyisen (mutta ei ärsyttävää) ääni moottorin selän taakse, jos urheilullinen auto potkuja häntäänsä, mutta hiljainen jos et. Lisäksi tuuletus ahtopaine on hyvin tyypillistä äänen. Olet myös sisällä jatkuvasti tietoinen erillisen ulkonäköä autoon. Sisustus voidaan viimeistellä maltillisesti erottamiseksi. Nopeusmittari ja kierroslukumittari reunustaa kelloja ahtopaineen ja moottorin lämpötilaa. Jos odotan lisäksi voit nähdä silmiinpistävää käyrät ajovalot läpi pienen ikkunan mini-pyyhkimet, pieni aurinko kannet.

Kuitenkin auto on yllättävän tilava kahdelle matkustajalle. Minulla on useita ihmisiä yli 1,90 oli autossa, joka voi istua mukavasti. Roadsterista Coupe on standardi kovakatto katto, joka on irrotettavasti aikaansaatu kaksi puoliskoa, ja taka styroksi rakenne voidaan sijoittaa bin. Tämä saa auton minuutti muunnetaan avoauto, tai purists, todella targa. Kokemukset kuitenkin ikkunoista tyylejä ilman todella täysin auki. Tallennustilaa on hyvin vähäistä Roadster, Coupe antaa sinulle hieman enemmän tilaa. Kuitenkin se, erityisesti käytännön tila on hyvin pieni. Tölkki juoman tai auton asiakirjat eivät mahdu hansikaslokeroon, ja myös teidän ensiapulaukku, saat mitenkään osastoissa ovissa.

turvallisuus:
Huolimatta keveys ei ole tallennettu kaikki modernit (raskas) turvajärjestelmät, auto on varustettu ABS, ESP, turvatyynyt, hätäjarrutehostin. Lisäksi ajoneuvon rungon massiivisesta Tridion häkki, joka on erittäin jäykkä. Valitettavasti auto ei koskaan virallisesti ge-crash-testattu NCAP, mutta minulla on minun ensimmäinen roadster ei ollut lempeä törmäys Clio ('95), joka oli paljon pahempi kuin autoni. Tietenkin te kaikki muoviosat tai hypätä korviin, mutta auto on hoitanut tehtävänsä enemmän kuin erinomainen.

varusteet:
Roadster Coupe on varustettu niukka. Sillä 26.000 euroa todella vain saada ilmastointi vakiona ylellisyyttä. Vakionopeussäädin, sadetunnistin, valoisuuden tunnistin, penkinlämmittimet olivat (auto ei enää valmisteta vuodesta 2006) lisävarusteena. Useimmat autot, mutta löydät ole on, niin on minun. Ilmastointi on muuten hyvin hauras koko Roadster linjaa. On monia tapauksia, joissa rikki ilmastointiputkien. Minun ilmastointi on myös melko äskettäin henkensä. Jos haluat, voit toki tehdä katon auki vielä viileä. Audio vaihtoehdot ovat melko rajalliset, useimmat roadsters on radio-CD-soitin. Vaikka ääni ei ole hillittömän lisävarusteena äänen pakkauksen (korjata kaiuttimia). Aja auki ja sinulla on sukat ovat kauniita, radio älä epäröi alkaen. Jopa 100 kilometriä tunnissa menee.

Roadsterista Coupe on toisin roadsterista viistoperä, jossa kolmasosa ovi. Alapuolella on pieni 200 litran tavaratila, riittää kaksi pientä matkalaukkua. Istuinten takana, moottorin lohko on tallessa alle tavaratilan, kuuluvat metalli venttiili, ja vaahtomuovia peitelevy. Tämä toimii hyvin, sinun ei tarvitse pelätä hajuja tai lämmön moottoritilasta ajoneuvoon. Mutta haluat jotain enemmän tietoisia äänet moottorin, jotka ovat selvästi jäljessä. Edessä auton on toinen tavaratilan alla "huppu", joka voidaan avata hansikaslokeron. Tässä huoneessa on syvennys, joka sopii korin olutta.

kustannus:
Smart on kahdet kasvot. Ensinnäkin auto on hyvin halpaa. Olen Henkien ajo, mutta saan helposti 1-15 (bensiiniä!). Plus saat bonuksen ajoneuvovero (ympäristömerkki B, vähäpäästöinen). Lisäksi auto on kevyt, joten verottaja saaliit jo aanmerkeling vähemmän. vakuutus on myös hyvin. Toisaalta kannattaa harkita keskimääräistä ylläpitokustannuksia. Smart nimittäin politiikka, joka ei korjaa, vaan tilalle. Välitän 2000 euroa kunnossapidon 30000 kilometriä vuodessa. Yhdessä Roadster on auto kuitenkin. Olen antanut hieman alemman luokituksen luotettavuutta. Arvioidun käyttöiän moottorin lohko on noin 150000 ja 200000 km, joka on hyvin vähän moderni auto. Se on halpa (1200 euroa), jotta saadaan täysin uudistettu vaihto lohkon muodostavat syy lohko ei ole maailman loppu.
Varmaankin nyt? Itse olen sitten vain kärki: älä riipu tekniset tiedot, mutta ottaa koeajo!

silti hässäkkä

 • 73000 km
 • 23 joulukuu 2010 18:12

Kahdeksantoista vuotta on kulunut edellisestä päivityksestä, nyt kellotus Roadster coupe 73000km. Siisti ja oli kaikki palvelut ilman suuria ongelmia tai merkittäviä korjauksia. Periaatteessa ei suuria korjauksia edellisen päivityksen jälkeen.

Koska harvoilla elämää keskimäärin Smart tiili on vielä rajoitetumpi kuin monet muut autot (+/- 150 000 km ilman huolto), tulevaisuus on jännittävä, yritän pitää sinut säännöllisesti tietoja edistyksestä.

Kuitenkin dramaattinen yhdistelmä Smart & lumi', erityisesti 17-tuuman 225/45 renkaat. Jos on pieni lumikerros on edelleen hauska, mukava (tarkistettu) liukastumisen kautta takaveto, mutta jos yli 10 senttimetriä jatkuvasti merkitsee varmaa: liikenteelle parkkipaikoilla puolesta taludjes. Se tekee minut hulluksi ja. Luistonesto pois (oikeastaan ​​TCL on vain puoli-off) ei auta, jatka harjoittaa järjestelmään.

Vinkki: Kuten monet tietävät Smart keskusten vain voi korvata osaa (kallis uusi), sen sijaan joko korjata komponentti. Vihje: tuoda auton huollosta Mercedes / Smart-auton, koska kävely pätevien asentajien ympäri. Minun Smart huolletaan asianmukaisesti minun jälleenmyyjän (Wensink Mercedes Apeldoorn).

Vanhat tavat jäävät

 • 115000 km
 • 01 heinäkuu 2016 22:29

Edellisen päivityksen jälkeen olen 50000km, auto nyt kallistuu 115000km. Korkea aika päivittää minun tarkistaa. Silti olen enemmän kuin tyytyväinen. Toisinaan olen ogle haluaa Opel Speedster tai Lotus Elise, ja olen salaa unelma Alfa 4C. Mutta juuri Smart kääntyy minulle saman hymy kasvoillani paljon vähemmän Pecunia.

Minun Smart Roadster Coupe on nyt yli 10 vuotta vanha. Ja itse kaivos kolme vuotta vanhempi (katso katsaus ensimmäinen omistaja Smart: http://www.autoweek.nl/autoreview/13912/smart-roadster-coupe-60kw). Tästä näkökulmasta katsottuna kyytini siellä tuli keski-ikäinen, mutta se on todella vaikea huomata. Silti olen osoittamaa lapsia puoleensa huoltoasemayrittäjiin ja muille asianosaisille. Vuonna 2015 olin lomalla Monacossa. Luulisi autofielen on ensisijaisesti kiinnostuneita monet Ferraris ja Lamborghinis. Mutta laittaa useita kertoja autolla kuvassa. Lisäksi auto näyttää täysin kuin päivätty muotoilu! Vain Vertailun vuoksi: vuonna 2003 olet ostanut uuden Golf IV, Fiat Panda I tai jopa Daewoo Nubira. Siellä on paljon tapahtuu autossa maailmassa, mutta Smart näyttää silti raikas!

Mitä on tapahtunut edellisen päivityksen jälkeen.

ajo kokemukset:
Kun ostin auton se oli ainoa auto. Nyt minulla on Alfa Romeo 159 lisäksi koti / työ. Tällä Smart nyt käytetään lähinnä joita ajoneuvo on alun perin tarkoitettu: nautinto ratsastaa mukava päivinä, riisuttu kattopaneelit. Tavoitteena on stressiä ja huolta tietyn ajaa EI B, mutta jossa kohtalo vie meidät. Toisinaan jos sää sallii, otan auton töihin, mutta muuten auto näyttää juuri edes viikonloppuisin ja pyhinä asfaltin, noin 10.000 kilometriä vuodessa.
Senkin jälkeen 13-vuotiaat 115000km auto on edelleen yhtä nuorena. 100 hevosta (auto on välillä 82 hv 100 gechiptuned Jos Kleinsman) ei ole vielä eläkkeellä.

huolto:
Viimeisen 50000km ilman suurempia ongelmia päättyy:
- 2011: Air lopultakin henkensä. Putkiston vuodon (noin tunnetaan smart roadster ongelma), ja pumppu on revitty. Päätin tehdä mitään, kuljettaa vettä mereen. 9: ssä 10 En tarvitse air con kuin minä ajaa ilman kattoa.
- 2013 +/- 90000 KM ollut kahdesti maantiellä että venttiili hukkaportti turbo säilyi, koska lika on juuttunut. Smart tietokone näyttää sitten paineen turboahtimen ja heittää auton pakkolaskun. Lisäksi, turbo on täysin suljettu ja ajaa yllättäen ilman virtaa turbo. On silmiinpistävää, kuinka monta velkaa 700cc moottori on turbo. Auton mukana kipua ja vaivaa 120 kilometriä tunnissa. Molemmat ajat olivat 140 kilometrin päässä kotoa, niin takaisin pitkän ajomatkan! Lopulta auto Smart Specialist Lunteren on käynnissä. Hän korvasi ohivirtausläppä (turbo oli edelleen hyvä). Sittemmin mitään ongelmia enää.
- Ovi ja ikkuna tiivisteet ovat vanhoja. Tällöin auto käynnistyy, sadesäällä, vuotaa. Yleinen ongelma mallin, joka pahenee iän myötä. Tulos: auto kattaa nopeasti ajettaessa märkää ja on vaikea saada taas kuiva (varsinkin jos sinulla ei ole ilmastointi). Lisäksi olen korvannut kaiuttimet huhtikuussa 2016, koska ne vaikuttivat kosteutta. Kosteus on pääsyy siihen, että auto koska 2012 on pysäköity autotalli. Se täytyy tehdä klassinen tästä autosta!
- Turvatyyny valo: jossain ohjauspyörä, on rengas, jossa on liukuva kontakti. Ohjauspyörä on turvatyyny yksikkö. Yhdessä näistä kahdesta on vika, joka tulee takaisin säännöllisesti. Joka heijastuu turvatyynyn varoitusvalo kojelaudassa. Nollaaminen tietokone ei taas vain helpotusta, mutta lopulta se tulee takaisin. Outoa on, että molemmat osat on vaihdettu. Taloni jälleenmyyjä, ratkaisu ei tiedä, ja äärettömän jonka doctoring En ole kiinnostunut.
2016-115000 kilometriä. Takaluukun saranat kuorinta. Varsinkin olla optisesti epämukavuutta, on vaihdettava pian.
Auto on edelleen säännöllistä huoltoa taloni autotallissa Wensink Apeldoorn. Voin maksaa 1,5 senttiä kilometriltä (kuitenkin vähintään 150 euroa vuodessa), ja ennen saan latauskierrosta, MOT, korvaaminen valot, nesteet ja vapaa autopesu. Korvattavien osien välein tietysti itselleni. Suuri, auto on myös jäänyt 10000km ostamisen jälkeen.

päivitykset:
On ollut tarpeen autoa viime aikoina. Smart asiantuntija Smart Stadskanaalin Täytyykö muita pyöriä vastaavasti vakionopeussäädin, löysi urheilu ohjauspyörä shift melat ja nahkaistuimet.
- Vanteet: 17 tuuman Brabus Yksiosainen vanteet on korvattu 16 tuuman antrasiitti piikki Line vanteet. Brabus Monoblock pyörät ovat suuria, mutta ne todella alkaa hilseillä ja hapettaa, jos tarkastellaan liian kauan. Mine olivat köyhiä, yksi hinta uusissa yksiosainen olet noin käyttää Smart Roadster. Joten poistu yksiosainen ja tervetuloa Spike Lines. For Smart Roadster, muuten mitä kunnioitan tyypillisin vanteen, mutta kolme kaksoispuolajärjestelyn. Kun asennus Stadskanaal on akseliväli on auton takaosaan välittömästi 2cm leveämpi kummallakin puolella, käyttäen pyörän välikappaleet. Se tekee laajemman ilmeen, ja se tulee käsittelyyn auton ilman hyötyä. Edestä, en ole muuttanut rengasleveys.
- Vaikka en vakionopeussäädin minun viikonlopun harvoin käyttää, olen silti tyytyväinen tämän vaihtoehdon. Varsinkin lomalla on mukavaa saada jalka on kaasua. Vaihtoehto on täynnä vakionopeussäädin, ja toimii erinomaisesti. Kulut, mukaan lukien Teach-150.
- Smart Ota yksi näytti olevan mukava joukko etuistuinten nahkaverhoilu ja istuinlämmitys 350 euroa. En voinut juosta. Tämä auto oli ilmeisesti ole istuinta, siihen tarvitaan myös ohjauspaneelin (tunnetaan myös nimellä hätä Island), ja kaksi erityistä sulakkeet. Löysin Ed Smart Parts, noin 100 euroa. Taloni autotalli (Wensink Mercedes / Smart Apeldoorn) jälkeen on luonut johdotus ja tehnyt kaikki puhtaita ja työ. Maksavat noin 600 euroa. Lyhyesti, lopulta oli kallis vitsi, mutta olen usein käyttää mahdollisuutta ja pitää hauskaa.
- Ohjauspyörä vaihdevivut: koska ohjauspyörän minun roadster oli turvatyyny ongelma diagnosoidaan taloni autotallissa ongelmana pitää yhteyttä ohjauspyörä itse, etsin toista pyörää. Etsiessään palasin Stadskanaal, jossa he olivat löytäneet ohjauspyörä shift melat. Sisältää asennus ja ohjelmointi tuli (mielestäni) 350. Se tarjoaa vain vähän merkitystä (mikä räpylät voi tekin vaihdevivulla), mutta se on hauskaa, seksikäs ja sopii täydellisesti merkki auton.
- vähentäminen 2 cm Alennettu pitkään toivelistalla, mutta alkaa vuonna 2015 auton Frank van der Kraats (alias Smart Specialist Lunteren). Sitä käytetään vain alentamalla jouset, ei muita pellit asennetaan neuvoja Frank, joka osoitti, että standardin Roadster pellit selviytymään hienosti jos et alas yli 2 cm. Kahdeksantoista vuotta myöhemmin kannatan tätä käsittelyssä. Auto on jäykempi, tiukempi kaarreajo loogisesti vähemmän mukavaksi, mutta toimii hyvin. Yhdistelmä jouset ja vaimentimet tehdä työnsä kunnolla. Vähentää kustannuksia olivat 72,50 pienenemiseen. Joka ei sisällä Madallusjouset että ostin. Hinta siitä en voi hakea.

Hyödyllisiä sivustoja smart roadster omistajille:
www.smartprofi.nl - Smart asiantuntija Stadskanaal. On järjestetty erityiset osat ja tarvikkeet Smarts, ja tee asennus, viritys ja huolto. Tyytyväinen!
www.edsmartparts.com - tarjoaa kaikenlaisia ​​osat Smarts Roadster ja Roadster Coupe. Ei todella halpa, mutta halvempaa kuin uusi ja kunnon lajitella.
www.smartspecialistlunteren.nl - nyt Frank van der Kraats Lunteren. Frank on nuori mies Smart teki hänen tietämättään. Jos joku etsii erikoistunutta palvelua edulliseen hintaan voin suositella häntä.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 5.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen