Volvo V40 D4 R-Design (2014) tarkastelu

42täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
V40 R-Design-D4
6, Manuaalinen
2014
2014
23 km
181 250 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 6.1 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Esikatselu ja ensivaikutelma

 • 970 km
 • 30 kesäkuu 2014 10:43

esikatselu
Seitsemän vuoden jälkeen BMW ajanut nyt siirtynyt Volvo. Sinänsä ole vieras, sillä vuoden alussa, meillä oli aina ollut Volvon (jäljempänä "tiiliä", joten 240 asemaa).

Olen valinnut V40 D4 Business R-Design. Lisäksi riittävän tehon (190pk / 400Nm) ilmaisi myös, että tämä auto kuuluu 14% lisäys. Joten aina 25% lisäksi koska haluan olla valtaa.

Omituiset Hollantilainen verosäännökset varmistaa, että on vähän BPM on maksettava, jotta voit tehdä paljon vähemmän rahaa laittaa autossa. Esimerkki; BMW nousi € 10k BPM, Volvo vain € 1000. Ja tiedätkö, BPM teillä mitään ylimääräistä, se on rangaistus.

Joten auto olemme koonneet tarvittavat asetukset:
- R-Design Line Plus (muun muassa istuimet Sähkösäädettävä muistilla, Istuinlämmitys, ja tuulilasin ja nahkaa (musta))
- Business Pack Yhdistä Premium Audio (sisältää Sensus navigointi Harman / Kardon audiojärjestelmä ja elektroninen ilmastointi)
- IntelliSafe Pro Line (sisällyttää mukautuva vakionopeussäädin, BLIS ja monet muut turvallisuusominaisuudet)
- Luxury Line (sisältää xenon ajovalot, peruutuskamera, panoraama katto PDC)
- Scandinavian Line (ja lisälämmön ja "Volvo On Call" App ja WiFi hotspot (3G))
- Turvallisuus Line (hälytyksellä ja avaimeton asema)
- Madallettu jousitus
- DAB + radio
- Extra Värilasi takaovissa
- Ohjaustehostin kolme asetukset
- Heico volution 18 "vanteet

Kaiken kaikkiaan varsin rikas ja toteutettava siten, että ostohinta ja kuukauden koonti kohtuullinen talousarviolla, jos voit sanoa niin.

ensivaikutelma
Piristyi perjantaina 27. päivänä kesäkuuta 2014 ja heti mennä kokeilemaan tietenkin.
Suspension / vaimennus on kiinteä, mutta (meille) ei epämiellyttävä.
Istuin ratissa on suurempi kuin BMW ja Volvo puuttuu myös vedettävä istuin. Mutta lukuisat säätömahdollisuudet, taidan löytää hyvä paikka. Olemme nyt lähes 1000 kilometrin päässä, mutta on tarpeeksi asetettu.
Tehtaalla HQ audiojärjestelmä joka säätyy haalistunut, mutta täällä on monia vaihtoehtoja muokata sitä omaan makuun.
Mukautuva vakionopeudensäädin on taivaan lahja. Vaikka paine (moottoritie) liikenne, joka 'ajaa ja lopettaa "on hyvin rento maaseudun teillä.
VOC-sovellus on hauskaa, anna kyydin, kuinka paljon olet kulutetaan ja mistä minne ajaa. Kun sovellus voi ohjata myös lämmittimen, avoimet ikkunat ja ovet / sulje ja enemmän. Toimii melko rap (verrattuna BMW: n ConnectedDriven).
Sensus navigointi toimii edelleen hyvin, on tarpeeksi nopea (mitattuna (uudelleen) laskenta), vaikka ohjeiden sitä ei näytetä hieman aikaisemmin. Ääniohjaus olen heti sammutettu. BMW: oli "Frau Helga" komento, mutta tämä nainen ei ole paljon parempi ...
Viimeistely on vielä näyttää hyvältä. Kaikki on siististi yhteen ja tuntuu hyvältä. Ohjauspyörä, olen henkilökohtaisesti tuntuu hieman ohut (mutta pyörän BMW M on jälleen erittäin paksu).

Ja ajo noin 14% mysliä mobiili sitten? No, vain hyvää. On runsaasti voimaa käytettävissä, mutta alle 1700 rpm kestää hieman kauemmin. On hieman turboviive näyttää. Joten siellä täytyy olla kytketty takaisin viiteen kuin olen tottunut / oli. Mutta se ei todellakaan ole tylsää, hän piirtää todella hyvin. 6. vaihde on hieman pitkä. Volvo on 190 km / h on rajoitettu en tällaisesta asiasta (koska kun ajaa nyt todella jos työskentelet pääasiassa Benelux). Vaihtaminen on hyvä ja mitä lujuutta (ei "sekoita potin rään 'sanoa). Kulutus on - 2x täynnä - mukainen sovellus 4,9l / 100 km, vaikka osoittaa käyttö monitori 5,25l / 100 km. Ei paha uuden auton, luulisin, mutta voimme tehdä vain todellisia johtopäätöksiä jälkeen enemmän mittarilukema. Luvattu yksi 30 emme koskaan tule tekemään sen silti luulen (erityisesti laaja tossut sijaan standardin renkaiden mukana energia).

Silti varmasti ole tyytymättömiä. Teemme joskus paljon kilometrejä ja minä raportoimaan havainnoista!

Toinen vaikutelma

 • 4600 km
 • 18 heinäkuu 2014 11:14

Täytyy sanoa, että V40 sopii minulle hyvin. Autossa on hyvä ulkonäkö, on hyvin kirjoitettu, on tarpeeksi ominaisuuksia pitää itse kiireinen ja on moottori, joka on todella ennenkuulumatonta 14% pure count.
Mitään plussia ja miinuksia:
+++ moottori; juoksee ja on hyvä pito (erityisesti yli 1700 rpm)
+++ tuolit; Tuolit istua "loungey" vaikka Kaipaan vedettävä istuin BMW
+++ avaruus; verrattuna 125d runsaasti (runko on suurempi varastointi vaihtoehdot ovat rajattomat)
+++ aparaatti; tarpeeksi (turvallisuus) ominaisuuksia, jotka sopivat kalliimpia luokissa
--- kulutus; kaksinkertainen bittinen, ei odottanut, että olisin ratsastaa 01:30 01:18 mutta en odottanut
--- iskunvaimennus; Volvo on mitä mykistetty pehmeä, varsinkin tehdä hänelle, mitä jumittuu kaarteissa
--- Perinteinen Audio (Harman Kardon); antautuvat kuulostavat hyviltä, ​​mutta puute basso- vielä hieman tasainen. Lisäksi, jos haluat tilavuus, värisemään ovipaneeleihin

Vuosien jälkeen BMW M. N. Volvo ulkomaailmaan toiselle luokalle, mutta jos ajaa sitä et varmasti ei tuntunut. Ehkä premium luokan yliarvostettua. Huomiota herättävää on se, että käsittely V40 rajoittamattoman saldo näyttää pikemminkin olevan kuin BMW, ehkä viettää enemmän aikaa hienosäätöön ja "iloa ajajien kuin Volvo. Silti kun 4600km, osoitin "positiivinen"!

Ensimmäisessä 10000

 • 10100 km
 • 18 elokuu 2014 11:55

Ensimmäisessä 10,000km sitä. Aika tehdä enemmän plussia ja miinuksia ehkä. Kaiken auto toimii hyvin, mikä on tärkein johtopäätös. Tietyt näkökohdat ovat vähemmän 'kehitetään' kuin BMW, mutta jos sinulla on premium BMW uusi hinta tuo lisäksi Volvo valinta BMW: n järkevä vielä vaikea perustella.
Kuten aiemmin mainittiin, käsittelyä vähemmän täysin kehitetty Volvon tai BMW. Erityisesti 125d oli napakka mukava ja suurilla nopeuksilla erittäin vakaa käsittely voisitte vakavasti kierroksilla mutkia. Volvolla on urheilualusta melko kova "loppuun", kun tuntuu niin selvästi kaarteissa etu- näköinen ja syvemmälle kuin BMW.
Moottori V40 D4 on kaunis taideteos, joka on jonkin verran lieventää välityssuhteet. Niin se on välituote sprint 90-6 todella tarvitaan kääntyä takaisin viidennen, jota ei tarvita BMW. D4 toimii myös aika paljon kaukoliikenteen hollanniksi nopeuksilla. Mutta kun saat yli 1700rpm, auto tekee kunnollisten.
Creaks olemassa, kuten BMW: tavalla. Ensisijainen halkeilua on keskikonsolissa ja useista yrityksistä huolimatta siitä on tullut yhtä. Jakaja täytyy katsoa. Toinen rumble kutsutaan useimmat V40 omistajat: premium audio / HK hurja kortin vauhdilla. Leikkii asetukset auttaa hieman. Oli miten oli, HK audiopäivitys ole todella hyvä; puute subwooferien on hyvin, tappiota.
Kulutus ei ole niin mainostettu, se on varmaa. Olen yhteensä 1: 19,3.
Jälkeen 10k niin ovat varmasti tyytyväinen valintaani. Ei vain taloudellisesti, mutta uskon, että V40 kuin minä sävelsi sen, vain mahtava auto. Ainutlaatuinen, koska se ei ole 14% lisäys on luonnollisesti erinomainen ehdotus, joka on huomattu, jos en luku "sisarusten viittaavat ajo. BMW: 125d kuin en ole koskaan kohdannut NL ....

20k kokemuksia

 • 20200 km
 • 03 lokakuu 2014 10:13

Sen jälkeen 20000km voimme jakaa enemmän kokemuksia D4.

Mikä on hyvää?
• Moottori vetää hyvin, kuten 1700rpm. Riittää pit. Hän on myös varsin edullinen, vaikka 245/18 renkaat
• istuimet. Istuimet ovat erittäin maukasta ja jopa yli 1000 km päivässä on hieno tehdä ilman laihtunut ulos autosta
• VOC joko Volvo On Call; toimii hyvin, nopea (paljon nopeammin kuin BMW ConnectedDrive sovellus). WiFi hotspot autossa toimii hyvin ja nopeasti, vaikka enintään 3 grammaa (siru 4G nyt paljon kalliimpaa käyttää heti kun valmistaja tietää, että tekniikka on jo osoittautunut?).
• Runsaasti tilaa edessä meille takaisin ei ole ohi, mutta vähemmän merkitystä meille. Luukku on riittävä ja ylittää BMW 1-sarjan
• BLIS on kätevä ominaisuus ja varsinkin pysäköinnin lopettamista, kun on huono näkyvyys, järjestelmä havaitsee vastaantulevan liikenteen tapauksessa ennen kuin näet ne itse
• Valaistus on hyvin kirkas xenon näyttävät tuottaa enemmän valoa kuin BMW. Ei ole olemassa sumu / Pengerjärjestelmä valaisimet etupuolella niin et polderin tiet, joilla ei ole. Vaikuttava säde en käytä, koska se toimii minulle hidastaa kuin on vastaantulevien ajoneuvojen

Mikä on tarpeeksi?
• Viimeistely, vaikka kaikki ei ole paras mahdollinen. Siellä kraakje keskikonsolissa, esimerkiksi
• Grip / mukavuus riittää. Etuakselin jousitus tuntuu hieman pehmeämpi kuin takana, jolloin auto noin riippuu nopeammin mutkia. On tekemistä turvallisuuden kanssa, koska olet vain hieman hitaammin.
• Välityssuhteet asetetaan 85g / km, tietenkin, mutta ajaa erittäin alhaisilla kierroksilla, joten 190pk / 400Nm eivät aina ilmeisiä ja sinun täytyy siirtyä takaisin useammin kuin haluaisit. Kuitenkin 190pk / 400Nm ei tunnu yhtä valpas kuin BMW
• Ohjaus on OK, vaikka se ei todellakaan ole "ja BMW". Ei ole paljon järkeä, joten laitoin ohjattavuudesta tiukin asentoon "teeskennellä" tunne. Ihmisarvoinen työ-ympärillä. Lisäksi ohjauspyörä ohut puolella (verrattuna M ohjauspyörään BMW)

Jos hän on ajatellut paremmin sitä?
• Monet turvallisuusominaisuudet eivät aina hyötyä:
O City Safety on aktiivinen; Väitätte, että nenäsi vastaan ​​ikkunasta este (esim autotallissa tai ranskalainen tiemaksu). On (tilapäisesti) pois päältä, mutta te yleensä unohtaa kunnes selälläsi nenä pyörään jumissa ...
o ACC on hieman muutettu, turvallisesti entistäkin minimietäisyys edessä olevaan ajoneuvoon suuri. Tämä estää autoa aikaisemmin kuin tarpeen ja ei toimi rento moottoriteillä. Maanteillä kaikki toimii kunnolla, ei maanteillä ja olen yleensä laittaa järjestelmä "normaali" vakionopeussäädin
O-liikennettä tunnustaminen ei oikeastaan ​​luotettavia, koska se osoittaa usein myöhässä virheellinen nopeuksilla. Ja nähdä Britanniassa, hän vain antaa mailia merkkien sijaan lasketa BMW teki. Oikeastaan ​​se on hyödytön, koska hän ei tarkista tietoja navigointi.
• Lähetä-to-auto ei pidä kun auto / Navi, kun voit helposti lähettää sovelluksen asioita kuin näppäimellä tai voi tulla läpi ääniohjauksen
• Ergonomia Kaikkien järjestelmien liian monet painikkeet, liikaa (sumenu n. Katso iDrive BMW ja kopioi se vain ....

Mikä on tarpeeksi?
• MY "premium" äänijärjestelmä perseestä. Jos laitat kovaa, ovet helistin. Ei ole subwooferin ääni on tylsää. On taajuuskorjain, mutta se ei ole kaikki paremmin. Harman Kardon minulla oli, koska ensiluokkaista järjestelmän BMW, todellakaan odottanut paljon enemmän. Se on niin huono, että olen yllättynyt, että HK on nimensä liittyy Volvo järjestelmän markkinoivat niitä voi tämän tehdä mitään hyvää? Olisiko ollut parempi subwoofer autossa kuin toimituksen bluetooth itsenäinen pieni kaiutin HK (joka kuulostaa erittäin hyvä)
• Välipisteet syöttämistä vastaanottajia navigointi on niin tyhmä, että se ei tiedä, että olet saavuttanut välietapin. On vaikea panostettiin sitten takaisin pisteeseen. Järjestelmä ei näytä kuinka kauan sinun pitää ajaa välietapin, koska se näyttää ajan lopulliseen määränpäähän. ratkaisu; mitään hyötyä etappeja.

Kaiken auto sopii minulle hyvin. Taloudellinen, tarpeeksi nopeasti, hyvä istuimet ja tarpeeksi vempaimia pitämään minut kiireisenä. huolimatta siitä, mitä "vähemmän palkkio" BMW-, silti ollut hyvä valinta!

Alhaisemmat ylläpitokustannukset - päivitys

 • 65800 km
 • 17 kesäkuu 2015 10:54

Toinen huolto on uudestaan; Aika lyhyt päivitys uudelleen. Puolestaan ​​korvattu myös kaikki neljä rengasta, koska ne olivat noin 2 mm kulutuspinnan. Lisäksi cupten Michelin-renkaat, vaikka olin vaihtanut noin 50k (eteen-taakse), jossa 15k talvella muutenkin. Sääli jakaja kuin neljän renkaan kokoaa eri raportointijaksojen vanhimmat jopa viikon 23-2013! Autossa oli myös (jälleen) mukautettavista hän vetää oikealle. Valitettavasti se ei ole korjannut jakaja.

Lukuun ottamatta muutamia helistimiä auto menee hyvin. Joka rattles muutenkin näyttävät esiintyvän monissa V40: n. Jälleenmyyjä on voideltu kaiken, mutta se on oireita. Voit sanoa "Nosta radio", mutta ei ihminen ole tyytyväinen, koska HK järjestelmän kuulostaa unappetizing; se on hengetön, tylsä ​​ja millä äänenvoimakkuus vääristynyt äänen ja kolisee auton puolelta. Voi jo kertoa, että palkkio audiojärjestelmä Uuden XC90 (jotka Bowers&Wilkins) kuulostaa todella hyvältä, joten Volvo tietää, mistä ostoksia. Joka tapauksessa, että on eri auto kuin V40.

Moottori on hieno. Hän toimii sujuvasti, vaihteita ovat pitkiä. Tehokas hän on suhteellisen hyvin, mutta hämmästyttävän kuten voimakas tuuli, joka vie vain kulutus 5,6 / 100km sijaan 5,1 / 100 km, kun tulen ulos keskimäärin toistaiseksi. Se kuluttaa ei öljy, mutta nähdä myyntipisteissä pisti sen tarpeelliseksi noki pois.

Meillä on useita - vakavasti - teki pitkiä matkoja (Tukholma (SE), San Sebastian (ES), Lorient (F), Skövde (SE), kaikki pitkät viikonloput) ja sitten auto elementissään. Istuimet ovat hyviä, navigointi toimii hyvin selkeät ohjeet (ruudulla koskaan käännä ääni ohjausta, koska olen hieman aggressiivinen) ja ohjelmointi (kautta Volvo On Call -sovellus) on nopeaa ja helppoa. Manuaalisesti osoitteen, ohjaimien avulla tai huonompi, kautta ääniohjaus, toimii aivan ärsyttävää, joten VOC on taivaan lahja.

Edellinen positiivisia ja negatiivisia kommentteja aiempien pysyy silti seisomaan tässä tarkastelussa. Lopuksi se on hyvä, edullinen auto ei ole niin "premium", kuten BMW, Audi tai Mercedes. Ennen yksityiskohtia on vielä käsiteltävä paremmin!

Päivitä päivitys ...

 • 71200 km
 • 07 elokuu 2015 09:26

Samaan aikaan ajoi yli 71000 km. 1000km koska Polestar "optimointi" toteuttaa tarvittavat muutokset. Vaikka pääoman korotus (joka 200hp / 440Nm, mikä + 10bhp / 40nm) näyttää minimaalinen, auto on tullut toinen. Vasteeseen, kaasupolkimen on tullut paljon paremmin. Ennen päivityksen se oli kuin sieni alitti kiihdytin, hidas (ja raskas) reaktioita, mutta nyt tuntuu, että moottori on yksinkertaisesti paljon hevosvoimaa ja vääntöä vaan et aina edessään säästöohjelman. On erittäin suositeltavaa, varsinkin jos tiedät, että takuu säilyy.
Lisäksi vähän uutisia. Auton voi hyvin. Oleskelun helistimiä. Ääntä ei ole vielä kovin hyvä (mutta Ajoin kestää Ford Expedition Sony Music ja päivittää sitten Volvo järjestelmä ei ole niin paha), mutta siihen tottuu (tai et hyväksy sitä).
Kulutus on 5,13l / 100 km toistaiseksi (1: 19,5) ja näin ollen ei ole huono, mutta ei varmasti 1: 33,3, jolla auto on vastaanottanut 14% lisäys. Joka tapauksessa, eroa testi- ja käytäntö on hyvin tiedossa.

lyhyt päivitys

 • 105500 km
 • 28 tammikuu 2016 16:33

Lyhyt päivitys; on vain vähän raportoida. Mittarilukema on nyt yli 105000 se. Auto toimii erittäin hyvin. Itse asiassa yli odotusten. Se on suuri risteilijä. Istuimet ovat erittäin hyviä (ja lämmin lämmitetty paikkaa). Auto on kova jousitus, mutta maukkaita välittömästi. Volvo-Call toimii edelleen hyvin - mutta ei virheetön, koska palvelu on joskus pois - ja lämmitin viime viikkoina ollut taivaan lahja.
Kulutus on ollut noin 1-20, jonka huippu kovassa tuulessa. Kulutus on kuitenkin erittäin tuuli riippuvainen. Edullisempaa kuin 1 26, en voi ajaa vielä.
Linjaus ansaitsee jonkin verran huomiota. Ensimmäisestä päivästä lähtien hän vetää hieman ja vaikka auto on jo yrittänyt linjaus olen pian mutta asiantuntija. Katsokaa nyt, että renkaat kuluvat enemmän oikeassa kuin vasen. Mielenkiintoista, auto kuitenkin käsittelee innokkaammin kuin edellisen BMW: n, koska sen jälkeen noin 60,000 km uudet tossut ovat siellä joka tapauksessa (ja BMW voisin yleensä ton). Haitta 200hp etupyörien, luulen.
Myyminen: hyvä auto!

huolto- ja "end takuu vuoro"

 • 123500 km
 • 26. toukokuuta 2016 08:24

Samaan aikaan yli 120000 niin aikaa huoltoa. Lisäksi öljyjen ja suodattimien kiinteään kolmen pientakaus asiaa (avaimeton ei aina toimi, WiFi hotspot ei aina tilata, oikea etu Luukunreunalistan helistimiä). Verrattuna normaaliin ylläpitoon, esimerkiksi BMW on helpotus hinta muutenkin. Nadeeltje oli jälleenmyyjä poimia auton hyvin sotkuinen antoivat takaisin (tuolit täysin vastaan, muut radioasema tahansa sotku paikkaa), vaikka olen aina merkkejä auton läpi autopesu käännöksen aikana. Negatiivinen kärki jakaja tässä. Silti miten he "test" liikkuvat erilleen (voit tarkistaa 'herkullinen' Volvo on Call, ja dashcam).
Lisäksi auto on oikein hyvin! I ajaa paljon, ja sitten opit 'tietää m. Kulutus on melko vakaa (5.08l / 100 km keskimäärin).

4.0
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen