Ford Fiesta 01:25 60hp Trend (2011) tarkastelu

32täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Fiesta 01:25 60hp Trend
5, Manuaalinen
2011
2011
96500 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

hankinta

 • 02 maaliskuu 2011 18:03

Alkuvuodesta 2011 etsii eri / uuden auto.Genoeg tarjontaansa B-luokassa, mutta ei kovinkaan suuri mielestäni. Toyota Yaris, Mitsubishi Colt ja VAG mallien Polo, Ibiza ja Fabia toimitetaan versioiden kanssa pienemmän moottorin kanssa 3-sylinterinen. Joka toimii yleensä hyvin, mutta siihen liittyvä korkea moottorin ääntä löydän epämiellyttävää.
Ford lopulta päätyi tuotemerkki, joka sanoin muutama vuosi sitten, että olin iloinen lopulta olla poissa. Ruoho naapuri osoittautui ole vihreämpää ja tarjouksen hinnaltaan ja laitteiden on normaalisti erittäin hyvä.

Kiinnostukseni oli ensin herättänyt Fiesta 1.4 tehtaan nestekaasua asennusta, mutta yhdistetty Fordin / LPG tuntui jälkeen huonoja kokemuksia menneisyydessä ei ole hyvä. 1:25 bensiinillä kuin, saatavana 60 hv ja 82 hv versio. Ensin Aja 82 hv versio ja joka iski minulle kaiken. Overstappend diesel paljon vääntöä / hevosvoimaa vielä ajo oikeastaan ​​mitään rangaistusta. 60 hv oli varmasti pettymys. Ei niin. Itse olen huomannut aikana koeajon juurikaan eroa kaksi moottoria. Teknisesti sama moottori, tehoero on ohjelmiston ohjaamia - kaasuventtiili on huomattavasti vähemmän avoimia 60 hv - ja ilmenee vain edellä 3500 rpm. Lisäksi vaihteistot kaksi versiota on hieman erilainen vetopyörästön.

Rajoitettu Comfort tai Trend?

 • 03 huhtikuu 2011 20:19

Fiesta on tullut niin 60 hv. Musta (Black Panther, musta sinihehkuisia) löytyy on tylsä ​​monet, mutta mielestäni se on yksi mukavimmista "väriä" auton ja se on hyvin Fiesta.

Täytäntöönpano mukaan asiakirjat ja jälleenmyyjälle "Trend" Bill. Sekava, koska mukaan hinnaston Fordin ostohetkellä joka sisältää suorituskykyä yhdessä 60 hevosvoiman moottorilla. Mainoksessa paikallisen jälleenmyyjän kutsui tämä versio myös "Limited Comfort" tai Limited versio Comfort-paketti. Tämän toteuttaminen on sama kyllä, Trend. Tyypillisesti Fordin. Vastineeksi se aiheuttaa ongelmia muodossa haittoja.
Syksyllä 2010 hintoja Fiestas rakenteellisesti alennetaan 2821 euroa (!). Hauskaa nykyisille ostajille kuin minä, mutta kaupan osalta erittäin ärsyttävää, että ihmiset, jotka maksoi vanha hinta, joka yhtäkkiä kirjoittaa pois paljon enemmän.

5-ovi, jossa on ylimääräinen kevytmetallivanteet (15", että titaani), ja vara-rengas. En voi tottua vararengasta tänään ei ole aina vakio. Mikä ei myöskään ole vakiona tässä suoritusmuodossa, kun ulkolämpötila mittari. Olen tietysti vuosien varrella niin tottunut, että kaipaan.
Jäähdytysnesteen lämpötila mittari ei ole läsnä liikaa. Myöskään (tai lähes merkityksetön), joka ilmoittaa, että moottori on kylmä. Kuitenkin, signaalin liian korkeassa lämpötilassa, tietenkin.

Moottori ja käsittely

 • 06 toukokuu 2011 21:29

Auton -merkin myönnetty 29. tammikuuta 2011, auto on laittaa nimeni 18. helmikuuta (auto ostetaan "hyllyltä"). Ensimmäistä ratsastaa toimituksen jälkeen minulla oli kahden viikon jouduin odottamaan jälleen rakentanut kielteisiä odotuksia koskien rajallinen kapasiteetti moottorin. Tämä puolestaan ​​havaittiin virhe. Ensimmäisestä metriä, auton sujuu liikennettä pitkin. Missään tuntuu, että auto ei voi liittyä. Portaat te nopeuttaa kiihdytin huomattavasti, se ei tapahdu paljon ylimääräistä. Liikennevalo Sprint ei ole vaihtoehto, ja jos palaan lähi vakava korkeus Otan myös tunnettuja tuotemerkkejä. Alankomaissa meillä ei, niin moottori pärjää.
I ajaa noin 20000 kilometriä vuodessa, pääosin ruuhka-aikana. Jatka vielä ole olemassa.
110 km / h, kun ajoneuvo on liikkeessä, mukavin, moottorin kierrosluku on 3000 kierrosta minuutissa. Kiihtyvä ulos ohittaa kuorma ei ole ongelma. Alempi nopeus (alle 100 km / h) on kytkentä takaisin. Kunnes noin 3500 rpm moottori nousee tasaisesti nopeudella, edellä on vaikeaa. Suunta 5000 on yksinkertaisesti epämiellyttävä siellä oikeastaan ​​mitään lisää uusia.

Se on tällä autolla ei ole ongelma ottaa mutkia ja liikenneympyröissä kolmosvaihteella. Vuodesta 1500 rpm moottorin poimii tasaisesti. Alhaisemmilla kierroksilla voi olla - ei täristää - mutta niin ei ole mitään muuta jännitystä. Viitosvaihd käytetään jo tasaisella nopeudella yli 60 km / h. Maantiellä auto on suhteellisen hiljainen. Muissa arvioita luin että moottori tekee liikaa melua, minusta tuntuu, että missään tapauksessa ei ole niin.

Käsittely Fiesta on erinomainen, mutta on myös ilmoitettava heti, että en ollut tottunut paljon kahden MPV kaltainen. Ohjaus myös tottua minulle, japanilaisten autojen on erilainen. Fiesta lähettää ilmaiseksi heti.
Ulostulon tietää, varsinkin kun vetää pois paikaltaan tuottaa innoissaan ääntä häiritsemättä tulla.
Jarrut tehdä hyvä tie, vain annostus on vieläkin vaikeaa; siirtyminen pehmeästä kovaan jarrutus on melko jyrkkä. totuttelua.

sisusta

 • 06 toukokuu 2011 21:30

Lähes kaikki, että tunnen tarvetta on ohi, ehdollistettu ESP. Ei välttämättä, mutta se on erittäin mukava lämmitetty tuulilasi. Valitettavasti on olemassa ole (ollut vaihtoehtoja lajitteluun, koska auto oli ostettu varastosta) ja jäljelle jäi vielä joitakin toiveita, jotka eivät ole täyttäneet mutta aiheuttamatta hinnat ovat jatkaneet miellyttävän alhainen.
Kojelaudan Minusta kauniita ja omaperäisiä. Behind pyörä on erinomainen, sisäänkäynti on läpi tiukka linjan tottua, vaikka korkeus säädettävä istuin - valitettavasti, mutta välttämättä - alimmassa asennossa. Noin jalkatilaa takana olin hieman huolestunut, ja se näkyy osittain. Kuljettajan istuin on 2-na-taka-asentoonsa. Se tapahtuu minulle, mutta vähän, yleensä on tuolin taaksepäin. Ei liian iso aikuinen voi vain istua takanani, mutta minun tuoli on edelleen yksi tai kaksi ylimääräistä kärkeä eteenpäin. Lapsille jotka yleensä istuvat on tietysti ongelmia.

Kun peiliin, näet merkittävää vääristymistä yläosassa takaikkunan. Ilmeisesti on olemassa suuri pullistuma / kulma tässä vaiheessa. Varsinkin pimeässä antaa outoja valoefektejä. Auto on hieman pienempi kuin minun edellinen autoja ja se on peili huomaamatta pimeässä. Kaikki nykyaikainen valaistus juhla on hyvin läsnä ja peilin pitäisi pian heijastamaton asemassa.

Korkeus ja syvyys säädettävä ohjauspyörä on suuri, mutta tässä versiossa valitettavasti ei päällystetty nahka. Tottuu ilmeisesti vielä, että pienet asiat.
Välinen tila jarrupolkimen ja kaasupolkimen juuri tarpeeksi suuri minulle, minun oli opittava jalkani (kengän 4 jotain muuta kukistamaan olla ottamatta jarrua jos haluan paina kaasupoljinta. Samalla en pysy siellä jälkeen ajattelua.
Vaihtaminen on ihan kiva. Pokeri tarjoaa riittävän vastuksen, mutta insertin hakerig vähemmän. Taka pakokaasun vaivalla ladattu. Miten yrität sitä liian usein on vielä tarvitaan toinen yritys. Pokeri olisi vain hieman edelleen takaisin pudota pitkälle päinvastoin. Oletteko ankarasti kuin onnistua paremmin, mutta se kuulostaa ja tuntuu ole niin hyvä.

Laitteen toiminta on hyvä ja se on looginen paikoissa. Vipu puolestaan ​​signaali vilkkuu epämiellyttävä raskas oikealla. Automaattisen 3 vilkkuu on mukavaa.
Painiketta takasumuvalo on tukossa eikä jää taakse pyörän, onneksi on olemassa varoitusvalo näkökentässä.
Säätimet lämmitys / ilmastointi on kohtuullisen hyvin nimetty. Kun laite käynnistetään, suuri pyörän edessä puhaltimen suuntaan tuulilasin-asemassa, manuaalinen ilmastointi jatkuu automaattisesti. Se ei kuulu minulle.

Auto ei tietenkään ole kovin suuri, mutta se näyttää ulkopuolelta vieläkin pienempi, jos kilpailija sen vieressä samassa luokassa. Kuitenkin tila riittää minulle ja ajankohtina, jolloin se ei ole niin silloin käytän kuljetuslaatikko.
Takaspoileri auto on hyvä, vaikka se on niin vaikea muokata suorituskykyä hieman, koska kaikki Fiestas on sellainen asia.

Versiot ilman sumuvalot (kuten minun) on erityyppinen etupuskuri jossa ei katvealueita ovat tekemään selväksi, että sinulla ei ole tätä mahdollisuutta, erittäin siisti. Se paikka on eräänlainen ilmaa.
Juhlat vakiona tasainen terät (joustava pyyhkimet).

Määrä käyttökelpoista säilytystilaa putoaa minua vastaan ​​mitä; Käsinekoteloon on onneksi melko syvä (osittain) ja on säilytyslokero mukaan vasemman ohjaustangon. Taskut / mukinpidikkeet keskikonsolissa eivät ole ihanteellisia. Runko on tarpeeksi suuri lähes 300 litraa, mutta on melko korkea kynnys.

audio-

 • 06 toukokuu 2011 21:30

Standardi radio täyttää kohtuullisen hyvin. Toiminta on hyvin yksinkertainen, MP3-CD voidaan toistaa ja Aux yhteys sopivaan paikkaan (vieressä 12V pistorasia keskikonsolissa) on vakio, tässä esimerkiksi erillisen MP3-soittimen ripustaa. USB-portti on valitettavasti puuttuu tässä versiossa.
Laitteen kaiuttimet ovat ehdottomasti ole super mutta riittää kunhan puitteet basso mutta hieman keskiasentoon. Vasemmalle ohjaustankoon käteviä painikkeita, joilla radion käyttää.

Takakaiuttimet eivät ole, mutta olisin halunnut niitä. Johdotus haetaan radio (on jo pistoke, joka menee pään yksikkö) ja kulkee B-pilarin. Sieltä on tehdä omat kierteet. Lisäksi (hinta: 180 euroa), radio on mukautettava ohjelmisto saada äänenlaadun. Ford on valittu suoritusmuodoissa, jotka on varustettu ilman taka kaiuttimet toistavat estää radiossa ja sammuttaa faderilla. Heikosti säännelty.

kulutus

 • 06 toukokuu 2011 21:31

Kulutus on ajettu 82 921 km keskimääräiselle yksitellen 16.17. Tietenkin epäedullisempi kuin valmistaja, mutta koska muiden kokemuksia, että olen lukenut, ei ole mitään syytä valittaa minulle.
Valikoima on siis noin 650 km. Minulle hienosti.

oikaisut

 • 06 toukokuu 2011 21:32

Vuonna kerta olen Fiesta, olen tehnyt joitakin pieniä muutoksia / tehdä autoon. ovat:

Takana takaistuimen ei pidetä Fiesta 2008 puoliväliin 2011. Jos ensimmäisessä ole niin paha, vaikka se on jonkin verran paljas. Suojaamaton metalli, kuitenkin, se voi vahingoittua helposti, ja se on ruma. Räätälöity joukko huovan ja osti että siististi liitetty (tämä pinnoite on poistettava). Valtion erittäin siisti, et näe mitään eroa nykyiseen malleissa on vakiona huopaa ..

Autoonnousuvalot; valot kojelaudan alla (sekä kuljettajan ja matkustajan puoli) palaa samanaikaisesti sisätilan kanssa. Helat olivat jo siellä, mutta nämä ovat vain muutamia versioita todella täynnä valoja. Sijoittaminen puoli euroa ja on paljon enemmän ylellinen.


Vuoden 2012 puolivälissä on laitetaan kaiutinta takaovissa ja yhdistetty johdotuksen tehdas on rakennettu B-pilariin. Valitettavasti se ei jälleenmyyjän aktivoida häivytys minun radio, joten ei ääntä takakaiuttimista. Radio on sitten myös korvataan ylellisempiä versio Titanium, mukaan lukien suurempi ja laajempi näyttö. On paljon mukavampaa, mutta vielä ei ole äänen takaisin.

Käsituki on mukava varastointiin ja oikea käsi on hieno valehdella. Myös paljon ylellisempi.

Nahka ohjauspyörä sijoitettu korvata muovi ohjauspyörä tässä suoritusmuodossa. Mukaan lukien vakionopeussäädin toimintaa. Johdotus oli jo läsnä Fiesta, joten vain ohjelmisto ratkaistaan ​​sitä.

Yhdessä toimintaa, Vakionopeudensäädin aktivoituu, kaiuttimet kääntyi takaisin (ei mahdollisuutta häivyttää Etu / Taka, mutta äänen kaikista kaiuttimista asennettu) ja ajotietokoneen on päällä; Tämä antaa lisää valikon vaihtoehtoja, kuten Range ja hetkellinen ja keskimääräinen polttoaineenkulutus.

Ulkolämpötila näytetään, oli näin ollen sijoitettu anturi.

kysymykset

 • 12 marraskuu 2011 10:58

Maton kuljettajan on hyvin lyhyt elinikä. Tämä esittää sairaus ja on tekemistä sen kanssa pohjan muotoon. Kolmen ensimmäisen vuoden aikana olin vielä uusi matto sarjaa (ilmainen), joka on nyt päättynyt. Onneksi Ford on nyt mahdollisuus ostaa vain bestuurdersmat.

Konepelti oli toimituksen jälkeen auton varsin vino, tämä on säädetty oikein on väliaikainen käynti.

Asettaminen peruutusvaihde antaa lähes koskaan ongelmia. On monia valituksia, joten olen ihan tyytyväinen.

Säiliön venttiili on auki ja vaikea päästä lähelle, myös sairaus tämän mallin Fiesta. Kun palvelu on ratkaistu.

Kun kaasuläpän alhaisilla kierroksilla Kuulen lyhyesti ping moottori. Pitäisi voida (nakutusanturi). Ottaen huomioon suhteellisen suuri puristussuhde I tankata muuta polttoainetta. Kyse oli löytää tehokkain ratkaisu (BP Ultimate), mutta ping on mennyt. Mitä korkeampi litrahinta kompensoi kuluttavat vähemmän (siis minun tulokset Spritmonitor.de).

End 2012 kun taas kiusallisen ongelman: putoamisen moottori, kun irtoamassa pysähdyksissä kylmäkäynnistyksen jälkeen aamulla tai iltapäivällä, ja sitten lähes pysähtynyt, pidä valtavasti. Muutaman sekunnin kuluttua näin. antavat huomattavasti enemmän kaasua, kun alkaa näyttää sen estämiseksi, mutta se ei olisi tarpeen. Ensimmäiset kaksi kilometriä auto ei muutenkaan ole hyvä, kun se on kylmä, aina pitää vähän.
Ongelma sisältö katosi ennen kuin auto seuraavaan palveluja ei ole palautettu.

Samana aikana kuljettajan ikkunan jäädytti kahdesti, ei hievahtanutkaan. Ole kätevää pysäköintihallissa. Ei ollut jäätä ulkopuolella ikkunan / ovi. Ongelma sitten ei palauteta.

ylläpito

 • 08 huhtikuu 2012 11:54

1st huolto - 20772 km.
Tammikuun lopussa 2012 jälkeen ensimmäinen palvelu. Se on ongelma säiliön kansi ja kiinteät osat ohjausjärjestelmän on voideltu. Vaihteessa maksaa 232 euroa.

takuu laajennus
Olen viime aikoina laajennettu takuu 36 kuukautta. Tämä maksaa 420 euroa ja enintään 100000 km. Minulla ei ole erityisiä ongelmia, mutta silti haluavat muutama vuosi edelleen ajaa ja odottaa määrän saan tästä sinne.

2. kunnossapito - 40 864 km
Tammikuu 2013 asti Fiesta jälleenmyyjälle toisen puolestaan ​​peittää paksu lumi ja jää. Ei mitään.
Vaihteessa maksavat 356 euroa (vakio 40K puolestaan ​​muutos jarrunesteellä).

3. kunnossapito - 58 924 km
Täsmälleen hänen syntymäpäivänään, Fiesta oli kolmas palvelua. Ei mitään.
Ylläpitokustannusten 315 euroa.
Aircon minä taas täyttyä edellisellä viikolla.

4. huolto / ensimmäinen MOT - 70 251 km
Viime vuonna tehty edellytyksiä vähemmän mittarilukema.
Huolto (mukaan lukien APC) oli 337 euroa.
Määräystenmukaisessa jarruneste on vaihdettava. Tämä ei tapahdu. Kun kysely näyttää mitattavan nesteen (kuinka paljon vettä on se - minun sanaa) ja se oli hyvä.
Tässäkään tapauksessa ei ollut mitään poikkeavaa.

5th kunnossapito - 82 846 km
Tänä vuonna vähemmän kilometrejä kuin aiemmin tehty.
Ylläpitokustannukset oli 243 euroa.
Ei mitään.

Ylimääräinen takuu osti on päättynyt. En käytä niitä ...

myynti

 • 96500 km
 • 22 huhtikuu 2017 20:28

Kun olen saanut hieman yli 6 vuotta vaihdettiin Fiesta. Ongelma-ratsastetaan, vain sitä, mitä on rikki niinä vuosina remlichtje takana ja H7 lamppu.

Fiesta piti edelleen erinomainen, mutta halusin jotain muuta.

Tammikuun lopussa auto oli ollut sen 6th huoltaa (ja toinen MOT). Ei outoja juttuja, jarrunestettä korvataan 2. kerran. Uusi omistaja on sen kanssa, odotan vähän ongelmia.

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen