Honda Jazz Hybrid 1.4 Exclusive (2011) tarkastelu

13täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Jazz 1.4 Exclusive Hybrid
1, Sequential Machines
2011
2011
112000 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 8.7 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ENSIVAIKUTELMA

 • 2500 km
 • 03 marraskuu 2011 14:28

Kesällä sain viimein sähköpostin kaluston haltijana. Sain mennä etsimään uuden vuokrasopimuksen.

Tietenkin Olen tutustunut ympäri tuolloin, että sopiva seuraaja voisi olla Clio.

Vaatimukset olivat melko yksinkertainen:
- Suurempi kuin Clio
- Kuukausimaksut yhtä suuri tai pienempi kuin Clio

Minun ensimmäinen jatkoon oli seuraava:
- Renault Megane 1.5 dCi Estate
- Ford Focus Wagon
- Toyota Auris Hybrid

Mutta valitettavasti hyvin (sarkasmia) välinen sopimus työnantajani ja leasingyhtiö, sekä Megane ja Focus yksinkertaisesti liian kallista.

Joten Toyota Auris säilyi. Kun Honda Jazz Hybrid hämmästytti minua.

Auris ajaa täydellisesti ja myös työn laatu ja materiaalit on erittäin hyvä. Mutta hän on taas hieman kallis ja runko on vain pieni.

Jazz on yhtä tilava, on hyvin rikas, ajaa hyvin, näyttää hyvältä ja ei ole kallista kannalta yhdistäminen, vuokrata kuten ..
Varsinainen ostohinta auto tässä luokassa melko korkea. En odota, että monet ihmiset menevät varten hybridi-versio. Muut versiot ovat itse asiassa paljon halvempaa ja melko edullinen käyttää.

Kahden testiajoa tein tilauksen Honda Jazz Hybrid Exclusive Deep Sapphire Blue.

Exclusive on standardi jo täynnä vaihtoehtoja (sadetunnistin, valosensori, USB-liitäntä, Bluetooth-autosarja, CD-soitin, lasikatto, sähköiset ikkunat ja peilit, nahkaverhoilu, penkinlämmittimet, jne), joten oli vähän ylimääräistä lisätä (tehtaalta).
Navigointivaihtoehtoja (liian kallis (2000 euroa!)) Ja pysäköinti anturit (ei tarvita viistoperä) En ole tarkistanut.

Kun minun jälleenmyyjä vierailu (de Bois Utrecht - Top Dealer) kiinnitti huomiota Sportmode pakettiin. Tämä sisälsi 16-tuuman pyörät, spoileri ja raidat auton. Yritykseen-vaihtoehto Olen valittuna ilman raitoja. Pidin koska liian paljon hyvä (tai huono).

4. lokakuuta voisin palauttaa Clio ja poimia Jazz Bois. Kun kaikki tiedot on käsitelty, vihdoin sain avaimet.

Yhdistelmä väri tumma Sapphire Blue Pearl ja nämä vanteet näyttää mielestäni erittäin hyvä. Toistaiseksi olen ollut siis mitään negatiivista reaktiota. Myöskään muualla autossa.

Sen päivän jälkeen olen istunut 2500 km. Mitä erottuu eniten on rauha, joka antaa autosta ajon. Tämä on muun muassa CVT (hieman moottorin melu kiihdytettäessä sileä) ja mittariston valaistuksen, joka muuttaa väriä, jos se on ajettu vähemmän tehokkaita (vihreästä turkoosi siniseksi). Seurauksena aloin ratsastaa huomattavasti hiljaisempi.

Moottori on tarpeeksi sileä kuljettaa minne tahansa hyvää. Et puhu kovin usein täydellä teholla, koska edellä mainituista syistä. Vasta kun sulautuvan kiinni valtatie käytät tätä todellista.

Hybridi-toiminto on muuten erilainen kuin Toyota. Sähkömoottori on tueksi bensiinimoottorin. Hän ei mene täysin sähköllä (Prius ja Auris niin). Jos on alle 50 km / h ajetaan hyvin johdonmukainen, hän etenee täyttä työntövoimaa. Bensiinimoottorin jäävät pyörimään ilman polttoaineen ruiskutus.
Siten erilliset käsitys hiljainen ratsastaa, Jazz valitettavasti.
Kuitenkin moottori kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun paikallaan.

Muut positiivit:
- radio
Tämä antaa mukavan, selkeä ja täyteläinen ääni. Myös silloin, kun suuri määrä on luotu ei narinan. Lisäksi olen myös vihdoin kuuluu USB-liitin, joka toimii erittäin hyvin ja nopeasti. Vaikka Minusta on outoa, että sovittimen kaapelia tarvitaan käyttämään sitä.

- tila
Vaikka Jazz on virallisesti samassa luokassa kuin Clio hän tarjoaa silti paljon enemmän tilaa. Sekä edessä että takana voin istua hyvin minun 1m82.
Edelleen, takaistuin on niin ja taitto alas. Kun taitto istuimen alas se liikkuu alas niin, että tuloksena on täysin tasainen lattia. Kun kaaduttua voi esim. Polkupyörä rajat laittaa autoon.

- Aluksella tietokone on laaja. Sinulla on useita lausuntoja nykyisen käytön sekä aiemman ratsastaa.
Myös olet taloudellisen ajotavan palkitaan lehtiä. Kun saat enemmän lehtiä se vähitellen tulee puuksi. Ei kovin hyödyllinen, mutta hauska.
Tietenkin on myös nähdä, mitkä moottori taajuusmuuttajan työskentelee huolet.

Miinuspisteitä:
(Kyllä, on olemassa, koska ovat hyvin pieniä asioita)
- Ilma-aukkoja edessä ei voi sulkea uudelleen kojelaudan päälle.

- Sekä tuulilasin pyyhkimet pyyhkimisen ja takaisin vain suhteellisen pienen osan. Se ei todellakaan ole häiritsevää, mutta se olisi voinut olla parempi.

Lopuksi on kulutusta.
Tämä on se, joka useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita, koska se on auton kanssa hybrid drive.
Lisäksi olen utelias mitä arvoja muodostavat käytännössä.
Siksi olen tekemässä aika hyvä parhaani ajaa mahdollisimman taloudellisesti. Mutta vaikka tässä työssä on edelleen kaikkialla keskimäärin 5,9 litraa 100 kilometrillä. Odotan, että tämä tulee parantamaan.

lyhyesti:
Tilava, tyylikäs ja mukava, (suhteellisen) taloudellinen ja yksinomainen (hybridi-versio saa paljon Hollannin tiet).

Pidän teidät ajan tasalla.

(Olen myös ihmetellä, jos hän on todellakin yhtä luotettava kuin ilmoitettu autoweek tyytyväisyyden Trophy)

Aivan liian myöhään UPDATE

 • 112000 km
 • 18 elokuu 2015 10:40

Aioin päivittää tämän tarkastelun useammin, mutta sisältävät isä on aikaa saatavilla tämän valitettavasti melko rajalliset.

Päivitys on niin myöhään, että auton uudestaan ​​kaksi ja puoli kuukautta tulevat lopussa hänen vuokrasopimuksen.

kysymykset

Viimeisen neljän vuoden aikana on tosiasiallisesti lähes virheettömästi. Sanon melkein sillä on vain pahoinpitelyn ja on ollut ongelmia jarrujen (tai on yhä todella). Valossa jarrut vinkuvat jarrut edessä. Hieman kovempia jarrutus katoaa jälleen. Korvaaminen levyt ja estää ratkaisee ongelman vain väliaikaisesti. Auto jarruttaa edelleen hyvä. Joten epäilen palaan tänne.
Rattle on aivan kojelautaan vain satunnaisesti kuultavissa. Se jopa näyttää olevan kuultavissa ja katoavat riippuen tuulen. Joten ehkä on vain jotain ilmakanavaan. Siksi on vaikea toistaa ja siksi jälleen vaikea ratkaista jälleenmyyjän.

Näiden kahden pisteen, auto on ongelmia. Vain joka 20000 km kierrosta ja mitään muuta.

Olemme kuitenkin oli kerran ruuvi renkaan ja vaimoni oli vähäinen törmäys. Mutta tämä ei tietenkään ole vika itse auton.

Olemme kokeneet Jazz Hybrid viimeisten neljän vuoden ajan mukava, käytännöllinen ja tilava auto.

mukavuus

Kuitenkin istumapaikkaa Jazz en ole suuri. Selkä on hyvä, mutta istuin on yksinkertaisesti liian lyhyt. Se on yksi syy, miksi menimme Exclusive versioon. Se on nahkaverhoilu ja sen sijaan heillä Jazz istuimet nahka, ne vain laittaa tuolit ulos Civic (ja Insight minun mielestäni). Nämä tuolit sopia kuin valettu. Varsinkin sivutuki täällä on erittäin hyvä. Joten jos testissä ajaa auton hylätä tuolit, vilkaise Exclusive versio.

käytännöllisyys

Käytäntö on yksi ainutlaatuinen myyntivaltteja tästä autosta. Viittaan sitä paitsi suoraan avaruuteen, mutta enemmän temppuja kuten: Kaksi kunnollinen ja saatavilla cupholders, kaksi käsine osastoa, ovien taakse, ylimääräinen auki (pieni kätevä lasten kanssa), taika istuimet (takana molemmat alas ja ylös voi taittaa) ja varastotilan alla takaisin istuimen. Oh ja pieni lukittava lokero takapenkin alle ajoittain myös osoittautunut hyödylliseksi tallentaa enemmän arvoesineitä.

tila

Sitten lopulta on tilaa aluksella. Vaikka tämä on erittäin hyvä tietenkin edelleen suhteellisen. B-segmentti, se on yksi suurimmista. Mutta vertaa sitä keskimäärin C-segmentointi se ei tietenkään ole suurin järvi. Se on myös kohta, jossa teet vertailun. Jos vertaa häntä esim. Volvon V40. Sitten V40 on suurempi runko. Kuitenkin katsokaa tilaa tasainen vuodetta ja käytettävissä matkustaa sitten Jazz voittaa jälleen.
Onnistuin kuitenkin lähteä viikonlopun neljä aikuista, kaksi pientä koiraa ja matkatavaroita.

Heikot kohdat ovat olemassa:
- Liian leveä tyyli
Tyyli on vain hyvin laaja ja esimerkiksi. Roundabouts on siis tarkkana pyöräilijöiden unohtaa tämä näyttää.
- tavoittaa pyyhkimet
Edellisessä kappaleessa mainitsin tämän jo, mutta se on edelleen epävarmaa pisteen kartturit.
Tuulilasi on enemmän suorakaiteen kuin neliön (muodosta johtuen auton). Kuitenkin tuulilasinpyyhkijät perinteisellä tavalla (lakaistaan ​​molemmat oikealta vasemmalle ja takaisin). Tämä on seurauksena, että suuri osa oikeassa yläkulmassa ei sisälly. Jokainen matkustaja siis ylittää 1m70 mukaan selvittämättä pala onko joitakin tarvitse istua alas.
Tämä oli hyvin yksinkertainen ratkaista joita pyyhkimet pyyhkäisi sekä meno- (kuten esim. Opel Zafira).
- USB-liitäntä
Miksi sovittimen istua täällä ennen voisin puukotus USB tikku?

ajokokemusta

Sitten on ajo ja kulutusta. Se on erittäin mukava auton kyydissä. Pitkiä eivät ole ongelma, ja kaupungista hän on vain erittäin ketterä ja sileä. CVT vaihteisto voin hyvin, enkä ole koskaan oikeastaan ​​ollut halu toiseen. Ilmeisesti se aiheuttaa moottorin turvallisesti nopeuttaa äkkiä kääntymässä enemmän kierroksia. Kuitenkin lähes jokainen auto tulee täten enemmän kohinaa. Yksilöt, jotka kärsivät tästä melusta minun pitää tehdä saada hiljaisempi kiihdyttimen kanssa.

Konetehon, se ei tietenkään ole hot-luukku tai vastaava Hitaasti mutta varmasti hän ei ole. Ainoa kerta, kun hän todella tarvitsee töitä maanteillä kautta mäkisellä alueella (Länsi-Saksa esim.). Mutta täällä on elää.
Jos CVT asetetaan S-tilan tai virransäästön hän ei ole käytössä jotain float ja kaasuun on paljon terävämpi. Nopeat liikenneympyrät laittaa näin ainakin hymyn. Huonona puolena on, että kuristin jopa niin pitkälle, että minusta tulee sairas lyhyen ajan kuluttua. Siksi haluan suositella ottaa CVT D tavanomaiseen käyttöön ECO-tilassa. Tällä tavoin auto on paljon hiljaisempi ja sopii paremmin hiljainen ajo.

S-tilassa, voit itse tehdä käyttää melat ohjauspyörän. Vaikka tämä on enemmän kikka ja lisää se ei ole oikeastaan ​​jotain. Et mene nopeammalla muutenkin. Ainoa kerta, voit käyttää tätä hyödyllinen esim. Laskeutuminen ja haluavat hidastumassa.

Sitten ratsastaa. Tämä on erityisen neutraali eikä haastava. Älä odota teräviä Knight kuin Ford Focus tai Honda Civic. Mutta se ei ole tasapainossa suspensioon. Edessä on tämä hyvä, takana on liian jäykkä. Huolellisesti joten kun kynnysarvot on ihmisiä takaisin.

kulutus

Lopuksi kulutusta. Nyt minulla on melko tasainen ajotapa ja koostuu minun työmatkaliikenteen ole valtatie. Tämä tarkoittaa sitä, että istun noin 5,7 5,8 litraa 100 kilometrillä. Jos teen parhaani tulen 5,3 ja 5.4L. Nyt ajattelen isompi pyörät ja spoileri täällä myös vastuussa (arvosteluun Jazz Hybrid kuljettajat ovat muita pienempiä arvoja). Muissa laitteissa on nopeus. 100 km / h auto on varsin edullinen. Keskimääräinen Hollantilainen moottoritien mutta ehkä 120 tai 130 km / h ja sitten kulutus kohoaa.
Auto on hieman tehokkaampi kuin ei-hybridi versioita Jazz. Ylimääräiset kustannukset hybridi painaa tällä tasolla ei kompensoi eroa polttoaineen kulutuksessa.

Älä ajattele, että kulutus on ainoa ero. Olen viime aikoina ollut jazz 1.2 CVT korvaaviksi liikenne. Vaikka tämä ei todellakaan ole huono auto on tunne Hybrid yhä vahvempi ja kypsä. Ero on suuri tarpeeksi ajaa erikseen kumman koeajon. Lisäksi Hybrid on myös paljon nopeammin. Tämä on havaittavissa erityisesti, kun akun kun se on tyhjä (monet liikenne esim.). Sitten teet selväksi, että paljon vähemmän virtaa on saatavilla.

lopussa

Kuten on osoitettu, loppu on lähellä. Vaikka auto on suhteellisen suuri, vielä kaipaavat enemmän tilaa. Yksi pieni plus matkatavarat ja vaunut (Joolz päivä) sopii kaikki erittäin hyviä. Mutta lopulta on halua toista ja sitten se pääsee tähän vauva siellä joka tapauksessa hieman tiukka (Ilman vaunut olisi mukautettava ilman ongelmia).

Koska en silti halua jäädä 14% ylimääräistä veroaste (yksinkertainen kysymys rahasta) ja enemmän tilaa on valinta melko rajallinen. Nimittäin Renault Clio Estate, TS Toyota Auris Hybrid ja Peugeot 308 SW. Koska en halua jäädä pois Clio vielä kerran C-segmentointi. Toyota-on suosikkini brändi, mutta tämä on valitettavasti otettu pois vuokrasopimuksen pakkauksen viime vuonna. Niin olen tullut ulos 308 SW. Heti kun ne ovat aion olla siellä, tietenkin, kirjoittaa uudelleen noin (ja useammin päivittää).

5.0
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 5.0
 • maksavat 5,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen