Skoda Superb Combi 1.6 TDI Green Tech Style Business (2016) tarkastelu

10täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintamittarilukema viimeinen
Superb Combi 1.6 TDI Green Tech Style Business
7, Automaattinen dual-kytkin
2016
2016
45500 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 6.6 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

 • 21 huhtikuu 2016 14:17

Kuten edellisessä valintoja autoja, olin jo ensimmäinen kokemukseni valintaprosessissa. Minulla ei ole mittaria ajoi minun uuden auton. Auto on jo (katso kuvat), mutta vain toimitetaan 12. toukokuuta.
Miksi Audi super?

Se voi olla kysymys siitä, että juuri kuplii. Kun ystäväni tehdä, ainakin aluksi. Vastaus anna itse antautua jos vastauksena, näyttämällä kuva tästä autosta. Yhtäkkiä ymmärretty minun valintani ja muutaman kysymyksen nähdessään kuvan, jos se on muu kuin Audi. No ei, mutta rehellisesti, profiili, olen ymmärtänyt, että jotkut ihmiset voivat ajatella.

No, miksi tämä auto? Minulla oli useita vaatimukset uudelle ajoneuvo: automaattinen (mikä ilo on saada kaupunkiin ja liikenteessä ei tarvitsisi!), Tilaa, kuten runsaasti koristeluun ja 21% lisäys. Äskettäin raportoin valintaluetteloon kaikki melko. Varsinkin kun vaatimuksia on tiukennettu osalta lisäysnopeutta. Auto, joka oli 20% lisäys vuonna 2015, tammikuussa 2016 voisi vain yhtäkkiä 25% lisäys.

Valinta lopulta meni välillä Volkswagen Passat 1.6 TDI DSG tai Skoda Superb Combi 1.6 TDI DSG. Olen edelleen mieluummin kehittynyt vuosien varrella ajoneuvoyhdistelmien VAG ryhmästä. Audi vihdoin tuli ulos kuvan, koska olen ainakin löytää laadun ero Skoda ja VW ja tuloksena korkeampi lisämaksu mitään enää edellytä. Uuden A4 on nyt pois minun laajuus ja A3 kestää muutamia vaihtoehtoja yli VW Passatin ja paljon muuta kuin Skoda Superb.

Taidan todellakaan ole ainoa, joka päätyi Näiden kahden auton ovat tehneet valinnan. Miksi Skoda sijaan Volkswagen? Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä linjaa Skoda parempi kuin Volkswagen, Skoda on rikkaampi ominaisuuksia ja myös paljon halvempaa vuokrasopimukseen. Ok, Skoda ei ole (vielä) Aktiivinen Info näyttö, mutta myös kuukaudessa noin 80 euroa enemmän huveta (yhdessä muiden vaihtoehtojen saada vastaavien laitteiden kanssa Super.

Valitsin Superb Combi 1.6 TDI DSG toteuttamisessa Style liiketoimintaa lisävaihtoehtoja; teho matkustajan istuin, panoraama kattoikkuna, lämmitetty tuulilasi, yksityisyyttä lasi, ja Sirius vanteet. Ja näin väri Kuun valkoinen metalliväri (metallinen eikä oikeastaan ​​valkoinen pearly white).

Vain vertailla, Passat R-Line versio (joka minulla oli mielessä), joilla on samanlaiset varusteet ja optiot tuli kuukaudessa kuitenkin niin noin 80 euroa suurempi.

Mikä kaikki on ohi ja? Liian monta luetella tässä, mutta asiat kuten Peruutuskamera, teho etuistuinten 8 tuuman -multimediajärjestelmä sis. Apple Carplay, automaattinen pysäköinti, 12-kanavainen Canton audiojärjestelmä, jne ovat edelleen asioita, jotka tekevät elämästä vain vähän helpompaa.

Ensivaikutelma? Kyllä hankala minun ei meter've ajetaan omassa autossa, vaikka minulla on monta kertaa uudessa Superb ratsastaa nyt ja pitempiä (uusi Superbin stipendiaatti viikonlopun Lnown koskien liikkua ja siten yli 700 km ajettu). Auto loistaa avaruudessa, rauhaa ja mukavuutta.

Nyt odottaa vasta toukokuussa 12 ... menen viikkoa myöhemmin, sama kolme viikkoa lomalla Euroopassa, joten ensimmäinen osa ajokokemus saan täällä sivustolla puolivälissä kesä / heinäkuussa.

tänne jätä viesti, jos haluat arvostaa minun tarkistaa (s).

Ensimmäinen yksityinen hiihto kilometriä

 • 6000 km
 • 20 kesäkuu 2016 13:31

Luvatulla minun ensimmäinen vaikutelma, nyt lyhyt katsaus jälkeen ensimmäinen oma 6000km.
Muutama intensiivinen viikko takana auton loma jossa ylitimme useissa Euroopan maissa.

Auto sopii minulle täydellisesti. Se on mukava vakioautojen joka on tehty mittarilukema. Se ei ole nopeus demoni kanssa 1.6 TDI DSG, mutta riittää hienosti, vaikka ladattu vuoristossa. Silloin on herkullinen yhdessä DSG kuin auton itseäni takaa oikean nopeuden kiivetä vuorille. Kulutus on myös siisti; Keskimääräinen Tulin 1 litra 17,9 kilometriä vapaapäiviä. Odotan, että säännöllisen käytön, kulutus silti on hieman parempi.

Yleistä tasoa mukavuus on hienoa mainita; hyvää paikkaa Style Business jota voidaan säätää kaikkiin suuntiin. Melutaso Skoda on hieman suurempi kuin edellisessä autossa (Audi 1.8 TFSI), mutta silti hiljainen auto. Navigointi on musiikkimme kaikkialla siisti tapa ja tie oli selkeä puhujien.

Ei negatiivit? Ei oikeastaan, mutta joitakin asioita, jotka erottuvat minulle. Erittäin mukavaa, että musta piano lakka keskustaa, mutta wow katsokaa se antaa kaiken tahroja. Mielestäni muovi verhoiluun ovissa altis tahrat ja sormella ja armafdrukken. On valitettavaa, että toiminta Vakionopeussäädin ei pyörän vaan sijoitetaan kahvaan indikaattori. Se tekee käytöstä vaistomaisesti puri vanhanaikainen.

Lisäksi yksikään hulluja asioita. Tila pysyy loistava ja hauska älykkäitä ratkaisuja Skoda osoittautua hyödylliseksi vain jos yhtäkkiä voi käyttää. Ja sitten he ovat käteviä ...

Olemme hyviä tiellä

 • 11500 km
 • 01 elokuu 2016 12:20

Kun ajoin hieman kilometrejä, taas vähän päivitystä, toivoen, että luettu ja arvostettu

Samaan aikaan lähes 12000 km kellon ja laita toinen lomamatka on 2500 km takana Ranskan moottoriteitä. En syö kilometrin helposti tämän Superb; se on edelleen kaunis, mukava Touring Car. Käsittely sopii minulle täydellisesti ja on mukava tarpeeksi jopa 19 tuuman pyörät. On vähemmän lähetetyn kuin edellisessä auton (A4 18-tuumainen S-line ja alustan). Huonona puolena on, että voit laskea auton "kulmat" mutta sitten on auton varmasti ole.

Kulutus on myös erittäin miellyttävä; pidemmät matkat ovat 1 19 saavuttaa erittäin hyvin ilman ajo kuin etana.

Klo Skoda keskustelupalsta joillakin ongelmia automaattisen avautumisen takakonttiin (virtuaalinen poljin); minusta se toimii moitteetta. En myöskään kärsi kolisee, creaks o.i.d.; Auto on rakennettu kiinteä. Vaikka huono tie ilman outoja ääniä.

Kuitenkin auto voi mennä talliin. Olen ilmeisesti b valmistajan valinnan kromi listoja; alkaa nyt varmasti säästää tylsä ​​ja valkoinen. Ilmeisesti se on esimerkillinen, koska en löydä sitä 3 kollegojen myös ajaa erinomainen.

Minulla ei ole ollut mitään ongelmia ja öljyä tai muita nesteitä tarvitse täyttöä.

Ja se on silti hauskaa ottaa ihmisiä autossa sitten ihastella tilaa takana; Myös takana sisäänkäynti on helppo läpi suuren takaovet. Ja kyllä, panoraama on ihana; runsaasti valoa jopa takana, joka vain lisää tilan tuntua.

Hässäkkää mutta sanomme hyvästit

 • 45500 km
 • 25 kesäkuu 2017 21:24

Auto on nyt 13 kuukautta vanha, mutta jätä auto, jonka työnantaja muutosta varten (entinen) kollegansa.

Auto oli miellyttävä kokemus, että runsaasti vuosi. Muutamia autoja tarjota kokemukseni paljon vastinetta: alue on lyömätön, vaihtoehdot ovat rajattomat auton ja moottorin yhdistelmä + DSG on hieno.

Olen iloinen perustaa yli 45 000 km ja ilman ongelmia. Viimeisen lomamatka oli lyhyt kuukausi sitten ja silti piirissä oli noin 3500 km. Voin todellakin sanoa, että pääsin suhteellisen lepäsi ajon jälkeen 1400 km. Tämä johtuu siitä hyvä paikkaa, mutta myös auton mukavuutta ja käsittely (huolimatta 19-tuuman pyörät). Autossa vain on hyvä sekoitus mukavuutta, tilaa ja asioita, jotka tekevät elämästä laivalla. On kuitenkin edelleen ärsyttävää, että huolimatta navigoinnin päivitys, kortit yhä uudelleen näkyviin vanhentunut. Tämä koskee lähes jokainen auto, mutta sinun itse ei tarvitse käyttää puhelinta ylimääräisiä valikosta.

Asioita, jotka voidaan parantaa? Nuo pianomusta keskikonsoli pysyy kaunis mutta niin haavoittuva. Apple CarPlay valitettavasti joskus antaa jonkin verran vikaa; kaapeli sisälle ja ulos kuin liuos. Lisäksi, ei ole todellista pistettä.

Viikossa lähden sinne. Samaan aikaan toinen henkilöauton ostettu jota en luonnollisesti myös mennä kirjoittaa uudelleen noin BMW 520D aseman Korkea Executive katkaisija vuoden 2012 kesäkuussa.

4.5
 • Comfort 5.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? kyllä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen