Renault Megane Estate dCi 110 GT Line (2017) tarkastelu

11täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Mégane Estate dCi 110 GT Line
6, automaattinen kaksoiskytkinvaihteisto
2017
2017
7 km
18985 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 7,9 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ensimmäinen kilometriä

 • 1093 km
 • 06 maaliskuu 2017 19:02

Viikon hallussaan sininen Megane Estate.

tilasi joulukuun lopulla, ja viisi viikkoa aiemmin saapuneet jälleenmyyntisopimuksen suunniteltua, on edessä ollut veneessä.

Mitä voin ostaa?
Megane Estate GT Line 110 EDC seuraavat extrat:
* 8,7 tuuman R2 Linkki Bose äänijärjestelmä
* Blind Spot, peruutuskamera, hälytysajoneuvojen
* Mukautuva vakionopeussäädin
* Alcantara tuolit + istuin lämmitin
* Slide / kallistus katon

Joten kaikki vaihtoehdot todella fabrieksaf mahdollista. Olen tietoinen 17 tuuman pyörät eivät korvattu 18 tuumaa, minä ajaa paljon (noin 65000 km / vuosi) ja mieluummin mukavia ja vähemmän hillitä haitallista ...

Kuuden päivän nyt 1100 km sitä, ja niin olen edelleen yrittää tehdä auton omia. Aion nyt lyhyen yhteenvedon myönteisiä ja kielteisiä kohtia, joita olen tähän mennessä on tullut.

positiivinen:
* Hiljaisuus. Auto on paljon hiljaisempi sisällä kuin edellisessä Focus. Moottori tuskin kuulla ja tuulen melu ei oikeastaan ​​ole. Melu ei ole lainkaan läsnä. Auto on täysin murtunut ja kitinä ilmaiseksi. Maantiellä 136 km / h kello, se on erittäin hiljainen.
* Moottori. Moottori (1,5 DCI) yhdessä EDC on suuri, EDC on hyvin virittynyt 1,5. Kuutio on paljon tasaisempi kuin 1,6 TDCi makaa Focus, tarpeettomia tärinää alhaisilla kierroksilla ja vetää melko tasaisesti. Tarvittaessa EDC siirtyy pienemmälle vaihteelle ohittaa nopeasti. En oikeastaan ​​lohko metsästää nopeus ensin ottaa rennosti törmätä. Se ei voi olla minua vastaan ​​ei ole vieläkään käytä moottoria.
* Tuolit. Olen GT linjan, kuten urheilu paikkaa. Mielestäni he ovat ihania. Heillä on tiukka, ja istuin on tilalta pois hyvin, kun herätä lennolle kylmä auto. Vaikka on negatiivinen piste istuin, mutta seuraavana miinuspisteitä aihetta.
* Space. Sekä positiivisia että negatiivisia. positiivinen; takana oleva tila kuljettajan / matkustajan. Tämä on paljon laajempi kuin Focus, jossa pieni taka matkustajille syöttötuoleja erittäin tyytyväinen heihin.
* R Link 2. navigointijärjestelmä on sileä, mitään takerrellessa valikoissa. Navistar juoksee korttien valitettavasti hieman jäljessä todellista tietilannetta. Viimeinen kortti on 2015,6. Onneksi kukin R Link 2 jälkeen 01 tammikuu 2017 on oikeus 3-vuotiaat ilmaiseksi karttapäivitykset, ja TomTom HOME.
TomTom live toimii hyvin, olen aina käyttää Google Mapsia, mutta näyttää siltä, ​​että tämä laite on edelleen käytössä usein. Tiedostot näkyvät erinomaisesti.
* Puhelin. Pariutuminen ei ole ongelma (OnePlus 3T), puhelun laatu on hyvä, soittaja puhuu kuin paljon selkeämpi kuin Focus. Kuten tilavuus R2 voi linkittää jotain suurempi, on nyt max.
* Bose. Äänentoistolaitteisto kuulostaa erittäin hyvältä, pelkäsi epämääräinen ääni, tiedän maito paketit Bose enkä hullu. Mutta järjestelmä Megane (kussakin oven kesk / mat + diskantti, 1x Centre ja 1x subwoofer) kuulostaa tiukka, voit säätää melkein mitä tahansa, mutta se ei ole välttämätöntä. Sekä klassista rockia kuulostaa erittäin hyvältä.
* DRL. Se on sekä etu- että takapuolella päiväajovalot on iso plussa muiden tienkäyttäjien!
* DAB. Toimii erinomainen, alueilla, missä vastaanotto on kohtalainen (esimerkiksi Veluwe, järjestelmä siirtyy automaattisesti takaisin FM. Kun DAB-signaali on riittävän voimakas jälleen kytkee sen takaisin.

negatiivinen:
* Lämmitin. Tämä toimii hyvin, mutta hieman liian hyvin. lämmitys "ampua" tekemällä todella liian lämmin (alin), mutta sen jälkeen 5/10 minuutilla, tämä oikeassa lämpötilassa ja sitten se jatkuu. Ole aavistustakaan, jos se on termostaatilla. Vaikuttaa siltä, ​​että kuumennetaan ensin koko ja siirtyä sitten takaisin "lämpeneminen" asentoon.
* Space. Tilaa tavaratilassa laskee vastaan. Runko on paperilla suurempi kuin Focus, mutta voin pitää vähemmän. Puunrunkoa aina pakattu työni takia. Se johtuu pääasiassa korkeussäätöisen pohja. Tämä antaa sinulle lisätukea auton tavaratilassa joka jättää tehottomampia tilaa.
* EDC. Joskus vaihteisto ei oikeastaan ​​ennustettavissa, mutta se on tunnettu tosiasia.
* ACC. Toimii 90% ajasta, mutta ajoneuvoon, joka nopeuttaa ja hidastaa se on joskus levoton, järjestelmä automaattisesti seuraa edelleen liikkeitä estäen siten paljon tarpeettomia. Olen myös tyytyväinen ACC, se luo paljon lepoa autossa.
* Säiliön tilavuus. Säiliön tilavuus on vain 47 litraa, joten tankkaamaan useammin. Älä ymmärrä miksi valmistajat leikata sitä. 55/60 litraa on paljon hienompaa, kuin saat ainakin 1000 km yhdellä säiliö, joka ei toimi Megane.
* Lähetä. Kun ohjaus on vähemmän palautetta kuin olen tottunut. Edellisen auto (Focus) on myös kultakantaan siitä.

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen autoon. Erityisesti tämä väri on kauneutta.

Aion säännöllisesti päivittää tämän tarkastelun ja laajentaa hyviä ja huonoja puolia tarvittaessa.

Kulutusta voidaan seurata kautta kulutusmittari täällä Autoweek.

Huomautus: Käyttö ja luotettavuus ovat 3 tähteä, sinun täytyy täyttää, vaikka ne eivät ole vielä sovellettavissa.

pieni päivitys

 • 4050 km
 • 25 maaliskuu 2017 10:56

Toinen parin kilometrin päässä, ja aika vähän päivitystä.

Autot kuten koko rivi on edelleen hyvä, vaikka joitakin (vähän) asioita, jotka erottuvat (negatiivinen).

Voin tiivistää ongelman yhdellä sanalla; electronica. Valitettavasti 2017 Renault ei ole vielä vapaata sähköisen Gremlins.
* Media: oli 3x (2 päivää), radiolähetin kytkimet spontaanisti, mutta ei tämä osoittaa näyttöä, koska vanha asema säilyy. Oli vain alussa, niin ei muuta.
* Kuolleen kulman tunnistus: aikana kyydin jälkeen 120km putosi molemmin puolin BLIS- vain uudelleen he palasi elämään.
* DAB: Kadonnut aikana ohjaussignaalin ja ei palaa, myös vaihdu automaattisesti FM. Seuraavana päivänä ongelma oli poissa.

Ei ole suuria ongelmia, mutta he eivät ole koskaan ollut minun japanilaiset autot.

Muut asiat:
Navigointi jäljessä todellisuudesta, joka on yleisesti tunnettu, valitettavasti käyttökelvoton linjalla A6, A1, A9. TomTom live toimii erittäin hyvin, samanlainen kuin Google Maps.

Moottori alkaa tulla pois hieman, vielä yhtä tehokkaasti kuin olin ajatellut, kulutus on 1,5 l / 100 km korkeampi kuin vastaavalla keskittyä ajamiseen. Lohko ei ole vielä täysin. Moottori on paljon tasaisempi kuin puristuksiin Eco lohkon Focus 1.5 toimii ilman valitusta 1200 rpm ilman syötön sisätilojen tärinää.

Se tulee nopeasti lämmintä autossa, vaikka juuri jäätymispisteen yläpuolella, sisustus on miellyttävän nopeaa.

Kohtaan, joka on harvoin mainitaan on tankkausta. Onneksi Renault ei ole korkki, mutta integroitu venttiiliin. Se tekee valtava ero. Lisäksi voit lopettaa pitkälle säiliöön avaamalla kaulan käärme ilman sitä pysähtymisen. Pieni säiliö pysyy kääntöpuolensa.

EDC bin edelleen hyvin, vaikka se joskus tulee, kun ei kytkeytyy (keskellä kierrosta esimerkiksi), mutta se on luontaista automaatista. Tiedostossa, hän on hyvä ystäväni, mieluiten tiedosto, joka toimii nopeammin kuin 40 km / h, ACC pysyy ainakin ... ACC toimii hyvin, joskus hän näkee auton ole, kun olet mutka roikkuu ja niin hän kiihdyttää, kun sen ei pitäisi, mutta se on poikkeus. Sinun täytyy ymmärtää järjestelmän hieman esimerkkiä. Aivan sammuttaa jos on joku, joka ajaa hitaammin yksi (kappale), ennen kuin asetat, voit yleensä kääriä ero, kun taas ACC jarruttaa kovaa. Järjestelmä yksinkertaisesti ylläpitää minimietäisyyden (1 sekunnin ala-asennossa).

Tuolit ovat vihdoin kuin haluan, ja voivat nyt > 2 tuntia autossa ilman väsymystä tai kipua valituksia. Top!

Keskimääräinen kulutus on nyt 1 on 19,06 / 5,25 l / 100 km.

Muutamaa kuukautta myöhemmin

 • 18985 km
 • 24 kesäkuu 2017 11:07

Lähes 20000 km: n kohdalla kello, aika päivitystä. Useimmiten mainitaan viimeinen kerta, en toista.

Pari asiaa; Moottoreiden vaihteistot ovat mukavia ja löysä ja ovat hyvin sopusoinnussa keskenään (aina Sport-tilassa).
0-100 km / h testattuna tuli 12,0 sekuntia, joten on aivan samanlainen kuin valmistajalle.

Jokin aika sitten, ajetaan Saksassa, täällä minulla enää kuin 192 km / h (190 mukaan GPS), älykäs arvo. Auto pysyy vakaana, vaikka huppu värisemään kunnolla näillä nopeuksilla.

Saksassa monet temppuja autossa paljon paremmin. Saksassa säännöllisesti ilmoittaa, mikä on nykyinen nopeus, eikä vain sen jälkeen ramppi. Ajan sammuttaa auton takaisin navigointitietoja, jotka on usein vanhentunut. Saksassa mitään vaivautua. Myös, matriisi levyt ovat hyvin tunnustettuja, NL ei (paitsi silloin, kun käytetään punaisen rajan, kuten rengas Utrecht tai Amsteram). NL hyppää auton usein 90 km / h kautta merkkejä märkä. Saksassa, ei vaikuta käyttämällä kuvassa aluksella, ilmeisesti auto, joka osaa tunnistaa ja mitään tekemistä tällä nopeudella.

NL on myös usein, lohko tavaramerkkiä ei voida tunnustettu tuloja ja lähtöjä, jotta Kaistavahti ei toimi sillä puolella. Onneksi järjestelmä ei reagoi vinoviivat ruuhka kaistoilla.

Kuolleen kulman tunnistus oikeassa ei aina vastaa, usein vasta kurssi on pienempi (noin 80 km / h).

R 2 Link järjestelmä päivittää draama (eli ei ole), minulla on "vanhentunut" versio 2.2.x kortteja jopa sipuli 2015-06 heimoja. Uudempi R Link kaksi järjestelmää (3.3.x) jo kortteja 2016-12. Hyvää työtä Renault anna asiakkaille ulos kylmään istua.
Huomaa, että luvattu kartan päivitys olisi jo lähes vuosi sitten ...

Oikea taka puristimet lievään slam, täällä minä katson ensimmäinen vuoro.

Maali on hyvin pehmeä, useita sirut painatukset hupussa ja monet (pieni) naarmuja vain kävelemään.

Auto sopii minulle loput kunnossa, vaikka se näyttää kunnollinen valittaa. Istuimet ovat edelleen hyvät, ratsastaa > 4 tuntia 1 kappaletta ei ole ongelma. Pysäköinti ei ole ongelma pysäköinti anturit ja kamerat. Mallin Olen edelleen houkutteleva. Ilmastointi toimii hyvin +30 asteen lämpötiloja, jopa liikenteessä.

Ei ole öljyä täytetään vielä, vaikka hän on joitakin käyttötarkoituksia. Mittatikku osoittaa nyt 3/4, saatuaan hän oli täynnä.

Noin 10000 km, hänellä täytyy olla hänen ensimmäinen vuoro tulee olemaan noin kaksi kuukautta. Niin minä taas lähettää päivityksen.

3.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 4.0
 • luotettavuus 3.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen