Renault Twingo SCE Collection 70 (2016) tarkastelu

8täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Twingo SCE 70 Collection
5, Manuaalinen
2016
2016
13 km
361 km
Keskimääräinen lukija arvostelut: 6.6 Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

ensimmäinen km yksityisten vuokra Twingo

 • 250 km
 • 18 huhtikuu 2016 09:54

Koska nyt muutaman päivän minulla on oma vuokrasopimus Twingo. Jälkeen todella pitkän pohdinnan (katsottuna lähes kaikki samanlaisia ​​autoja kilpailijoiden ja istui), olen itse valinnut Skoda Citigo. Kaikki vaatimukset (edullisia, alhainen virrankulutus, hyvä paikka, ja mogelikheid aloittaa neljä henkilöä). täällä oli paras veertegenwoordigd.
Sitten kuin Jack-in box toiminta Veronica tarjouksen Twingo. Aikana harkinnan Otin Twingo tai houkuttelevin. Mutta todellisuudessa on 'erillinen' istuu ja kulutus oli hieman mysteeri.

Merkittävä etu kuukauden mme vedetty yli. Olen valinnut Twingo käynnissä kokoelma. Niin on ilmastointi ja nopeudenrajoitin.

Ensimmäisessä muutaman kilometrin I utizoeken on kohtuullinen. Taka-varustetuille maaperässä on yli odotat. Te jalkatilaa on siis jotain muuta etupyörien asento. Et voi samalla menetetty vasen jalka. Nopeudenrajoitin todella toimii yhtä helppoa. On "piilotettu" -tilaan, jolloin voit tehdä kuin teidän huippunopeus kun painetaan pohjaan kaasupoljin ja juuri voi ohittaa rekan. Kaasujen päästöjä, kunnes olet alla perustettu ja valmiina Klara.

Että nopeus on minulle edelleen pettymys. Tosin minun edellinen liikenne (Yamaha R6 race pyörä top 270 km / h) kiihtyvyys on hyvin erilaista määritelmää. Mutta tämä silti minusta melkoinen pettymys. Muissa pieniä autoja moottori wotrdt erittäin äänekäs wanener ripustaa mutta voit olla nopeasti eteenpäin. Twingo vaikenee, mutta hitaasti. Onko se sen jälkeen / kanssa käynnissä auton vielä paremmin?
En todellakaan tiedä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun voin ajaa uuden auton!

Lisämukavuutta näyttää hieno. Istuimet ovat melko hyviä (asento vielä parannusta säätämällä istuimen ja ohjauspyörän jne). Jousitus on mukava ja tiivis odottamattoman pitkä akseliväli (pyörät päät autoa) on paras auto vakaa! Pieni kääntösäde on hauskaa. Käytän niitä pieniä. Olin (wderom) minun kilpapyörä gewnd idiootti suuri kääntösäde. Jokainen auto on nopea käännekohta.

Plus !!
R&GO vuorovaikutteisuus älypuhelimestani toimii hyvin .. R&Go on järjestelmä, joka korvaa laivalla tietokone, mutta puhelimen, jonka avulla näytön tiedot. Minun Z3 kompakti toimii hyvin R&Go. Voin olla handsfree-puhelut ja vastaanottaa puheluja, on karting ladata musiikkia puhelimeen tai streaming media voidaan kuulla radion kautta. Ääni on myös hyvä.
Mutta tässä joitakin kohtia parantamisen: Joten minun täytyy valvoa minun Spotify app puhelimen kautta. (Ei hands free!) Ja aloittaa kumma koskaan demo numerot puhelimesta, kun puhelimeni vääntömomentti R&GO. ärsyttävää!

Tai annan tyydyttävän autoni .... Se riippuu täysin tulevasta kulutuksesta. Odotan ja kysyntä auton valmistajan 01:23 että sitä voidaan lähestyä! 01:15 näyttää rullaimen toistaiseksi.
vinkit kiitos!

ensimmäinen tankkaus

 • 361 km
 • 19 huhtikuu 2016 13:53

ajettu tasan 01:15. joka tuottaa pettymyksen. mutta kun luin kommentit alla: ehkä sisäänajon ensin!

Huomiota herättävää on, että verbruiktmoitor kojelauta on varsin epätarkka. toinen arvo ei ole sama.
Polttoaineen mittari osoitti säiliö oli vain 1/6 osa bensiiniä. pian tankata mutta silti 125 km ratsastaa tänään.
Osoittautuu vain 25 litraa pystyä osoitteessa! sitähän oppinut uudelleen. Saatat olla parempi luottaa tietoihin ajotietokone "määrän km ensi huoltoasemalla. joka osoitti, että voisin ajaa noin 150 km. Tämä myös vastaisivat kulutuksen kanssa 01:15 nyt.
Saan mukava huomioita siitä, miten auto! Olen verwqcht enemmän ihmiset ajaa tätä autoa. mutta ei ole vielä top 10 myydä autoja!

3.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 2.0
 • luotettavuus 4.0
 • maksaa 3.0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen