Opel Corsa 1.4 Edition (2016) tarkastelu

2täytäntöönpanonopeudetValmistusvuosiHankintahintaKM-tilassa ostaessaanmittarilukema viimeinen
Corsa 1.4 Edition
5, Manuaalinen
2016
2016
25 km
3213 km
Disclaimer MyReview

Kuvaukset ja kommentit jaksossa Myreview auto perustuu henkilökohtaisia ​​mielipiteitä ja kokemuksia käyttäjille. Sanoma Media Netherlands BV (Jäljempänä Sanoma) ei ole vastuussa sisällöstä tai mahdollisista seurauksista. Vuonna Myreview auto sijoitetaan sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Toimittajat voivat ilmaisuja, jotka eivät täytä menettelytapaohjeet tai laittoman muokata tai poistaa koko ajan.

Se ei ole sallittua ilman lupaa Sanoma käyttää tietoja Myreview Automaattinen tai leviävät muihin tiedotusvälineisiin.

Hakuprosessin, toimitus- ja ensimmäisen viikon

 • 467 km
 • 12 lokakuu 2016 17:04

Tässä on minun tarkistaa Opel Corsa 1.4 vuodelle 2016 (yksityinen vuokrasopimus). Näen, että tähän mennessä on vain raportit 1.0 turbo. Haluan jakaa kokemuksiani.

sovellus Process

Viimeisen viiden vuoden aikana oli minulle mukulakivi herkullinen. Todella tarvitsimme yhtään, jotkut autoja kaikkialla naapurustossa, ja loma-asunto vain (suurempi) autoja. Mutta nyt tilanne on toinen. Lapsen kanssa lähes 2 vuotta vanha ja toinen tulossa, varsinkin kun tyttöystäväni tuli halu saada omalla autolla ja ei tarvitse pestä Internetin kaikkein kustannustehokkain (vuokra) käsitellään. Kesäkuun lopulla luen viikkolehden bonus Albert Heijn ja yhtäkkiä törmäsin tarjouksen Opel. Laskeneensa edellä todettiin, että se on melko paljon. Jos me itse ostaisi uuden, olisimme osittain siksi väitteeni vuotta olivat kaikki nyt rappeutunut, kalliita kotoisin. Ja myös olla varma: enää Juoksutus huoltoa, ei kalliita korjauksia. Ja tietenkin ajo uuden auton. Joten, ostaa sen! Sovellettujen LeasePlan tehtiin nopeasti, koska ei ollut juuri ole valinnanvaraa. Se oli alaston 'tai' edition 'paketti'. Valitsi jälkimmäisen. Tämä paketti sisältää 16" kevytmetallivanteet, vakionopeudensäädin jossa nopeudenrajoitin, etusumuvalot, kolmipuolainen nahkapäällysteinen ohjauspyörä ja radio CD / soitin, jossa on Bluetooth-yhteys, RCD 3.0 BT. Jos moottori valinta, oli vain yksi vaihtoehto: 1,4 90 hv. Ja se on sääli, koska arviota 1,0 turbomoottori on hyvin positiivinen. Muilta ei ollut neuvotteluissa mahdollista. Asioita, kuten peili matkustajan (yleisemmin kutsuttu) ei ole mahdollinen. Ja split taitettava takaistuin valitettavasti ei kuulunut mahdollisuuksia. Olemme jo pitkään epäilleet väri, mutta sen jälkeen ensin sininen ja hopea, lopulta valitsi "Abalone valkoinen. Jotka sanovat valkoinen helmiäis gloedje läpi (vaikea selittää ja et näe sitä kuvissa). No, hyväksyvät kaiken, ja kun se oli lämmennyt kautta luotto tarkistaa, se oli nyt odottaa toimitusta. Aluksi oletin että se ei salli kauan. Koska luulin oli suuri puolue oli jo muualla malleissa kanssa 1.4 moottorin LeasePlan hankittu, jotka houkuttelevalla ja hyväksyi, että se olisi näin siitä syystä, että käytännössä mitään voidaan muuttaa. Tätä tukee se kiistäminen LeasePlan seuraavasti: jos väri valittu ei ole enää saatavilla, valitse toinen väri. Selvisi, että teoria oli väärä: Opel olisi tuotettu erityisesti minulle. Jälleen siis turhautumista omalta ollenkaan miksi pitäisi olla mikään ei muuttunut. Mukaan jakaja johtui AH / LeasePlan halusi pitää prosessi niin yksinkertainen ja tehokas kuin mahdollista. Se oli aikoinaan hyvin erittäin terävä toimia. Sopimus.

Jakso:

Episodi tapahtui 5. lokakuuta J.L. Hawk Auto Wormerveer. Ensimmäistä kertaa Otin uuden auton, joten olin hyvin utelias. Kun jakaja sai muodollisuudet valmis ja hyvä selitys auton. Useimmat asiat tiesin, mutta silti mukavaa, että jokin aika otetaan. Ajettaessa pois oli signaali ovi auki tulipaloja. Ajattelin, että tuskin sulkea ovea ja ajoin kotiin. Mutta kun kaikki kodin ovet jälleen tarkistanut, valo oli edelleen polttavan. Ja joka kerta mennä ylös äänimerkin. Hyvin huolestuttavia. Niin vaati välittömästi ja voisin palata heti onnellinen. Se osoittautui oikaisu lukon takaluukun. Outoa, että kukaan ei ollut huomannut, koska siellä oli jo 25 km matkamittari kun otin hänet. Ei ihan mukavasti ja ei anna hyvässä uskossa kuin uuden auton heti viallinen. Mutta se voisi olla luonnollista, että ongelma juuri ennen toimitusaika, joten annan jälleenmyyjälle lisätty eduksi.

ensimmäisellä viikolla

Vaikka osittain jaetun aseman minuun nykyisin ole oikeastaan ​​kyse, mielipiteitä internetissä hyvin erimielisiä. Pidän vain hieman keskellä: ei liikaa mutta ei liian alhaisilla kierroksilla, monet kytkin, ja monet taajuusmuuttaja. Heti ensimmäisellä viikolla jo muutamia kivoja ratsastaa. Tietenkään se ei ole nopea auto, tiesin etukäteen. En ole ajanut 1.0 turbo, mutta täytyy sanoa, että se on sileä moottori 1.4. Pakattu hyvin alhaisilla kierrosluvuilla. Ei liian tiukka bochtjes voin helposti kuljettaa 3. Tietenkin yritän alhaisemmalla nopeudella minimoimaan, varmasti käynnissä. Kytkin on selkeä sitoutumisen, ja bin siirtää sujuvasti. Start-stop-järjestelmä puhun vähemmän. Ensimmäisessä matkat sain sen, mutta ei toisiinsa muutenkin järjestelmän aktivoimiseen. Kyllä, moottori oli lämmin, ilmastointilaite oli pois päältä, kaiken pitäisi olla hyvä, mutta moottorin pitää käynnissä. Mitä löydettiin jälkeen tutkimus Internetissä: puhallin asetettiin tuulilasiin ja joka on ilmeisesti kriteeri deaktivoida järjestelmän. Huokaus. Ja toinen asia: jos minä käänteinen inparkeer, haluan aikana edestakaisin puukotus laita bin toisinaan vapaalle ja kytkin painetaan pohjaan, esimerkiksi korjata minun jalka. Jälleen moottori sammutetaan, kun en ole valmis minun liikkumavaraa. Tämä ei ole järkevää ja VAG ryhmän todella paremmin toisiaan. Koska järjestelmä tunnistaa, että olet tekemisissä tietyn tapahtuman ja pitää sitä moottoriin. Outoa, että tämä ei pidä paikkaansa Opelin. Toivon, että se on parempi kullekin ylellisempi malleja, mutta olisiko se sitten pahoillani, jos tämä on leikattu Corsa.
Äänen radio on hieno tämä luokka on melko äänekäs ilman säröä. Myös takaisin vielä pienet kaiuttimet. Selata kappaleita USB-tikku on intuitiivista. Radion jopa DAB-viritintä, mutta minulla on vielä päästä vauhtiin, toivottavasti avulla käsikirja. Puheluja kädet ovat hienoja ymmärtää toiselle osapuolelle.
Sisätilat on kohtuullinen. Kuten olen tottunut Saksan autoja etuistuinten kovin pitkälle taaksepäin, niin että minulla on kaikki tilaa minun 1.90m. Sen takana on tietenkin aivan eri juttu. Kritiikki huonosta paikkaa Myönnän (vielä). Ehkä minun täytyy muuttaa tämän jälkeen pitkä matka. Runko on kunnossa, vaunut mahtuvat ja sitten hän on täynnä, tämä ei ole huono. Auto on suunniteltu kaupunkiauto; Lomien tulemme luultavasti vielä ohjaamaan suurempi (vuokra) autolla tai kuljetuslaatikko.

Samaan aikaan on 467 km kellon ensimmäisen viikon jälkeen. En usko tämän trendin jatkuvan, koska odotamme sinne ajaa noin 10000 kilometriä vuodessa. Kulutus laivalla tietokone on 5,9 l / 100 km. En voi vahvistaa tätä jatkan ensimmäisen säiliön, mutta minusta tuntuu, että todellinen oikeudenmukainen. Laitan päivityksen heti on jonkin verran enemmän kilometrin kellon ja minulla on enemmän / parempia kuvia.

Rengasrikko!

 • 2495 km
 • 20 tammikuu 2017 17:21

Käynnistyksen jälkeen pois tuntemattoman yhdisteen pimeässä tunsin auton kaarteessa oikealle hieman liukastumisen takana. Lisäksi mitään huomiota. 10 minuutin kuluttua sain viestin laivalla tietokone, että jännitys oikean takapyörän laski huomattavasti ja heti tiennyt mihin aikaan se oli. Kunnianosoitus järjestelmään, koska tällä tavoin voisin löytää turvallinen paikka sen sijaan päästä huomauttaa, että olin neliveto kaikkia välillisiä vahinkoja edellyttää. Oli todellakin valtava viiltää sivuseinämään renkaan, mutta ilmeisesti tarpeeksi pieni toimimaan hitaasti bändi tyhjäksi. Mukavasti apunaan ANWB kautta Opel Assistance. Tämä ampui verihyytymä bändi. Koska reikä oli poski, bändi oli vaihdettava. Tämä oli hieman todellisuuspohjaa kuin odotin. Ilmeisesti Halusin täsmälleen samalla taajuudella ja oli etukäteen erittäin selvästi jälleenmyyjälle. Ei ole ongelma, bändi oli varastossa. Kun kävi ilmi, että oli vielä asennettu hieman eri rengastyyppiä ja minä reclameerde, olin todella valtava töykeä torjuttiin jonka virkailija. Argumentteja, kuten "Sillä ei ole merkitystä 'ja' vanha rengas ei ole enää saatavilla" (hölynpölyä, bändi oli vielä käytettävissä kaikkialla Internetin kautta) käytettiin. Valitettavasti minun täytyi pelata ulos johtaja, joka onneksi pystyi käsittelemään ihmisiä. Lopulta seuraavana päivänä on vielä asennettu oikean renkaan. Poika, maksat palkinnon ja valita oikea kauppias koska haluat kaiken olevan oikein ja sitten saat tämän. Iloinen juuttunut yritykseen kaikki huolto tulevina vuosina. Toivottavasti se oli vahinko.

Vika nopeusmittari ja polttoaineen kulutus

 • 3091 km
 • 20 tammikuu 2017 17:22

Äskettäin aamulla ajoi pois ja havainnut hyvin outo tilanne: nopeusmittari ei toimi (merkkivalo pysyi 0) ja matka mittari, jota päivittäin nollata, oli sama koko kilometrin tilaan. Kierroslukumittarin toimi normaalisti. Mutta oikealla nopeudella arvio osoittautui vaikeammaksi kuin luulin tunnin kuluttua olin pysäköity ja alkoi uudelleen, kun nopeusmittari toimii taas. Kuitenkin trippimittarin oli vielä 3091 km, mutta voisin vain palauttaa uudelleen. Sen jälkeen, ongelma ei enää tapahtunut. Minäkin ollut kuukauden pois ja sitten ladata * snap * suunnasta etuakselin kun ajaa taaksepäin lähetetty kokonaan (esim pysäköinnin lopettamista). Meni täällä jokin aika sitten meni jälleenmyyjälle, mutta emme voineet toistaa valitusta ja siksi ei tutkittu. Harmi. Toivottavasti tämä estää vaaratilanteen. Kulutus (laskettuna a.d.h.v. säiliö itse kääntyy) vaihtelee sikäli, välillä 6,5 ja 7 litraa. Täytyy sanoa, että olemme yleensä lyhyitä asemia joilla on halu ja että se on nyt talvella. Mutta olen myös tietoinen siitä, että en luultavasti ei ole paljon parempi. Muilta ei auton mitä hänen täytyy tehdä: tuoda tunteet pisteestä A pisteeseen B

3.5
 • Comfort 4.0
 • suorituskyky 3.0
 • luotettavuus 3.0
 • maksavat 4,0
 • Ostaisitko auton tämän merkin? ehkä

Anna mielipiteesi kirjoitustyylin ja käytettävyyttä. Ainakin viisi sai arvosanat keskimääräinen arvio näytetään.

 • huono
 • riittämätön
 • tarpeeksi
 • hyvä
 • erinomainen