Volkswagen Lupo 1,4 16V 75hp Comfort Linje (2001)

2Hvis Comfortline er den lille Volkswagen Lupo på hans luxueust. 1.4 16V Hvis det er den nest mektigste versjonen. Det virker som en oppskrift for maksimal nytelse i mini størrelser. Eller er det i det minste nyte maksimal plassutnyttelse?

Den Lupo har få frills i 1,4 16V versjon. Selv om det er en Comfortline versjonen her. Utenfor uenighet er så videre. Han bare hjulkapsler, men støtfangere er malt i fargen på karosseriet. Vi har en bakre vindusvisker, to speil og selvfølgelig erke Lupo munnfull når det ser ut som vi har flomlys standard. Og alt dette for så"n f 27 100 (e 12295). Men inne i VW får du et slag i ansiktet. Hver av de to dører (og det bakre dekslet og tanklokket) skal åpnes separat med nøkkelen. Indisk-rød skinnende metall du mener overalt trenger og åpne vinduer svingende, svingende tung. Det minner oss umiddelbart fra fortiden. I denne VW må vi føler at vi "men" publisering 27 mille (e 12250). Setene vi omfavnet riktig, er førersetet justeres i høyden og rattet er fin og plassert oss. Plasseringen av fem-trinns poker vi har ingen klager, noe som er ganske naturlig i stedet du allerede ønsket å fange. Skuffen slås ikke super prangende.
Ve, ve. Hvem håper stille at de fortsatt ville være i forkledning Lupo slags GTI vil bli skuffet. Før han kommer til kort. Og ikke bare er i motorytelse, men også i rammen. Den Lupo er ikke sofistikert nok for dette. Forkle Hva om det? Bilen lener seg for fort og for langt over og over gjennomsnittet understyring. De som satser for et hjørne, vil snart lage en bil som foretrekker å skyve fremover. I kontrast, kontakten med veibanen i dårlig fine. På en elendig veibane Lupo fortsetter å håndtere støt godt, stryker han dem ganske glatt og følger z"n skinnen fast sats. Det føles veldig moden til. Vi er gode og komfortable i VW - selv om vi har for mye satt på et øre - men vi føler det igjen hvis vi Polo ri på vokalene. Går tilbake til bremsene. ABS er et alternativ som"n f 1895 (E 860), ikke desto mindre er vi i gang med et godt sett med bremser. Det er behov for noen pedal press, men rett og stabil slutte med å gjøre det.

ivrig

Syttifem hestekrefter. Vanligvis vi ikke kommer før vår seng, men det er trolig fortsatt ha det gøy med en egenvekt på 890 kg. Og ... det er rett! Det Lupo z"N Hum valg av sportsraskende spent nedre tannhjul. Så ivrig at "dvs. inntrykk av å være en veldig rask bil. En to-dørs av tre"nhalve meter, som aldri kan bli virkelig praktisk. Og det er helt sant. Det må komme ut av lengden eller bredden. Det er rett og venstre opp og tettere sammen og alltid centimeter arbeid. Overraskelse: VW Lupo er i baksetet relativt romslige. Centimeter teller tungt i denne klassen. Posten til baksetet av Easy-entry system også. Stolsetet og bevege seg både fremover og da"er hyggelig.
Hvor Volkswagen også satset er bredden av det indre. Men, som sagt, bør det komme fra lengden eller bredden. Og Lupo, med de morsomme rett rygg, har så stor hånd på den delen "boot". "Det er ikke nyheter, selvfølgelig, men som ønsker å kjøpe en Lupo, bør absolutt ta hensyn til det faktum at du må kjøre to ganger for helgehandelen. Så interiøret: Hurra! Oppbevaring: boo!

swing

Gjør VW Lupo sjanse til å bli parkert på vår dør? Det er definitivt en bil hvor du kan oppleve ganske morsomt. Ikke forresten, dekorasjon, fordi vi er tidvis ganske grinete fra å måtte kaste seg på vindus kranser, RSI kjører i fravær av sentrallås og føler nesten forrådt av alt det merk titt på innsiden. Egentlig kan ikke på dette tidspunktet, og for disse pengene. Men da må du gå bort. Og så tilfelle vil fortsatt være litt annerledes. Fordi den gjør "dvs. fine. Hvem kan leve med "ingen bagasje" har fin en hyggelig Volkswagen Lupo "voksen" bil.

markmodellkarosseritransmisjonkjøringtest Årpris
Volkswagen
Lupo 1,4 16v 75pk Comfort
3-dør, Kombi
5 gir, manuell
for
2001
€ 14 225 FINANSIERING?
drivstoffbensin
motor4-syl. i tråd
Displacement1390 cc
maksimal effekt55 kW / 75 hk ved 5000 rpm
maksimalt dreiemoment126 Nm ved 3800 rpm
Lengde / bredde / høyde3,527 mm / 1,639 mm / 1,460 mm
akselavstand2323 mm
masse tom890 kg
kapasitet500 kg
Mass trailer brems / uten brems800 kg / 450 kg
dekk175 / 65TR13 Prisene
toppfart172 km / t
Akselerasjon 0-100 km / t målt12,2s (12,0s)
Akselerasjon 80-120 km / t på 4/511,6s / 16,5s
målt drivstoff6.1 l / 100 km
(Produsenten: 6,1 l / 100 km)
CO2-utslipp146 g / km
detalj~~POS=TRUNC spesifikasjoner
  • +Sittende / god kjørestilling
  • +godt chassis
  • +Best romslig bakre
  • -beste onderstuurd
  • -Helt helt over
  • -ingen bagasje