Renault Kangoo Perhe 1.6 16V Privilege (2008)

Raikas muotoilu kojelautaan Kangoo karkota van tunteen.

Raikas muotoilu kojelautaan Kangoo karkota van tunteen.

Takamatkustajien on taittuvat pöydät käytössään.

Takamatkustajien on taittuvat pöydät käytössään.

Suuret liukuovet, jotka Renault on ovat erittäin hyödyllisiä tiukka pysäköinti.

Suuret liukuovet, jotka Renault on ovat erittäin hyödyllisiä tiukka pysäköinti.

3Renault korvasi Kangoo uskollinen palvelu kymmenen vuoden kuluttua. Seuraaja saa vähemmän 'bus' ja varmistaa, että Renault hänet runkoon luonnonkaunis. Silti runsaasti tilaa vähän rahaa jää lähestymistapaa.

Kangoo on kulutuspinnan kärkeen saakka antennin kokonaan uusi. Silmiinpistävin on nenä, jossa säleikkö välillä ajovalot katosi tieltä konepelti, joka ulottuu puskurin. Radikaalimpia muutoksia ovat ihonalainen, joten ne muodostavat suuri uutinen, että Renault on Kangoo. Nähdä kuva ravistaa pois muunnetaan matkustaja pickup, Renault insinöörit sijoittaa uuden mallin pohjalevylle Scenic. Pysyi käytännössä liukuvat takaovet molemmin puolin, varsinkin osoittautua hyödylliseksi silloin, kun pysäköity tiukka kunnossa. Merkillistä, takaluukku sitten oikealle jälleen erittäin hankalaa: se on valtava venyttää, mikä vaatii paljon tilaa auki. Mutta sitten, hän kerran auki, saat tunne seisoo neljäkymmentä jalka kuljetuslaatikkoon. Vaikka takaistuimilla normaaliasennossa, lastitilan tilava, taitettu pankin tie on aivan valtava ja lisäys tasolla.


lujasti osoitettu
Jos van, voisimme melkein sanoa, mutta se on juuri sitä, mitä Renault ei halua kuulla lisää Kangoo. Ja niin suunnittelijat käsittelivät sisustus yritys tehdä putkimies-pyyhi-to-job tunne unohdettu.

Kojelauta on kauniita, sulavat linjat ja siksi näyttää hyvin moderni. Vain asema ohjauspyörän ei edes ajatella van; Huolimatta korkeus on liian tasainen ja liian kaukana sinusta. Jälkimmäinen ei myöskään voida säätää. Iloiset, kirkkaat värit luovat miellyttävän tunnelman aluksella. Kojelauta on melko siisti ja siisti, joilla on korkea-arvoinen pokeri joka takaa, että voit nopeasti vaihtaa. Funny on käsijarrun, mikä kuten muutkin Renault malleja kuten kaasuläpän lentokoneen tai moottorivene. Välillä edessä on kätevä säilytystila, joka toimii myös keskikyynärnojaan. Takamatkustajien Tray taulukoiden käytettävissä ja kaapit kattoon kone tunne valmis.
Nykytekniikka ihonalaisen Scénic on varmasti havaittavissa käsittelyssä, mutta älä odota ihmeitä Kangoo. Niin kauan kuin se menee suoraan, se on siisti liikkuva, varsin mukava auto, vaan kelkkaan taipuvainen väistää yllättäen.
Silti Renault on hallittavissa, neutraali kaarreajossa. Erityisen ilahduttavaa on vaihteisto, joka napsahtaa yllättäen viestintä- ja tarkasti vastustuksesta vastustusta. Jarrut toimivat hyvin.

Testimme auto oli varustettu lentokone kaapit yli takapenkillä
manuaalinen ilmastointi, ajotietokone, sähköisesti ja lämmitettävät ulkotaustapeileistä, radio-CD-soitin, vakionopeussäädin, matkamittari
ja sumuvaloja. Mitä kaipaamme tämän auton, katon kiskot ovat; jotka ovat erittäin hyödyllisiä, koska ne on integroitu, on vedettävä palkit. Olemme myös ikävä Sivuturvatyynystä, joka kuten turvaverhot ovat valinnaisia. Sama koskee ESP että koe auto on aluksella.

merkkimallikorinlähetysajotesti Vuosihinta
Renault
Kangoo Perhe 1.6 16V 110 Privilege
5-ovi, MPV
5 vaihdetta, Manuaalinen
varten
2008
€ 26990 RAHOITUS?
polttoainebensiini
moottori4-syl. linjassa
siirtymä1598 cc
maksimiteho78 kW / 106 hv at 5750 rpm
suurin vääntömomentti148 Nm 3750 rpm
Pituus / leveys / korkeus4,213 mm / 1,829 mm / 1,799 mm
akseliväli2697 mm
massa tyhjä1,294 kg
kapasiteetti630 kg
Massa perävaunua jarrutetaan / jarruton1,050 kg / 737 kg
renkaat195 / 65R15 hinnat
Huippunopeus170 km / h
Kiihtyvyys 0-100 km / h mitattiin13,1s (14,0s)
Kiihtyvyys 50-80 km / h 3/45,4s / 7,5s
Kiihtyvyys 80-120 km / h 4/511,2s / 13,4s
mitattu polttoaineen8,0 l / 100 km
(Valmistaja: 7,7 l / 100 km)
CO2-päästöt180 g / km
yksityiskohtaiset tekniset tiedot
  • +Prima vaihteisto
  • +miellyttävä käytös
  • +Miellyttävä näköinen sisustus
  • -Moottori ei ole paras
  • -Ohjauspyörä ei säädettävissä
  • -hankala takaluukku