Fiat Panda 4×4 Kiipeily

Fiat oli varoittanut meitä toistuvasti: 4x4 versio Panda on 'hauskaa'. Mutta tiedämme italialaiset: aina hirveän innoissaan uusia malleja. Jotta saamme tarvittavat varaukset kovassa Panda nähdä, jos voimme antaa Fiat miehille.

Onko se nyt on Maserati, Fiat tai Alfa, niin innoissaan kuin Italian äänitorvena Fiat Group kommentoi uuden mallin, harvoin muita merkkejä. Ottamalla käyttöön Fiat Panda 4x4 oli paljon työtä on tarkoitus osoittaa, mitä voi kaikki pikku piru. Tätä varten oli päällä noin metsästysmajan Toscanassa piirretään todellisen off-road reitillä. Ja tulevat suoraan talon oveen: tällä kertaa ole liioiteltu miehiä. Panda 4x4 seisoo hänen maahan. Hän tietää miten selviytyä löysä, sora metsäteitä. Vaikka omdoemt jyrkkä ylämäki, hän kiipeää hellittämättä ylöspäin. Sen suurempaa maavara (5 cm enemmän verrattuna normaali versio) voit kahlata läpi syviä lätäköitä, ja tällaisen altaan jälleen ajaa ylös polkua. Vaikka melko jyrkkä ylämäkeen kävely osan reitistä parin Fiatin työntekijät viittilöi että meidän piti pitää menossa siihen, me puhumme toista kertaa meillä on puolen tunnin maatesteissä sylissä syy, jonka kanssa yrittäneet vähentää kaasun ja sitten tekee Panda toimii ehdottomasti. Ja sitten vielä ei niin kovin vahva 1,2-litrainen Tuli moottori, jonka teho on 60 hv ja vääntöä 102 Nm.

automaattinen
Fiat Panda 4x4 varustettu viskoosi kytkentä, joka on integroitu tasauspyörästön. Käyttöyksikkö on tavanomaisissa olosuhteissa etupyörät, mutta järjestelmä varmistaa, että kun pienempi ote etupyörien automaattisesti jonka eteen käyttömomentti siirretään tarpeen takapyöriin. Tämä voi olla jopa 100 prosenttia. Panda 4x4 on varustettu lisäksi ABS, johon ryhdytään, kun pito katoaa kytkemällä takaisin liian nopeasti. Tuo järjestelmä on nimeltään MSR (moottorin vääntömomentti luistonestojärjestelmä).
Panda 4x4 on kaksi versiota, kiipeilyä, jota ajoimme tänään tavallista 4x4, mikä vain saapuu keväällä. 4x4 kiipeily on maavara 165 mm ja 160 mm 4x4. On olemassa teknisesti ole eroja. Molemmat versiot on sama mukautetun etu- ja takajousitus. Ennen sen suurempaa iskunvaimentimet ja jouset käytetään, ja erityinen tämän takana on korvata puoli-itsenäinen jousitus uusia itsenäisiä jousitus. Panda 4x4, lisäksi, painaa noin 90 kg, enemmän kuin etuveto versio.
Panda 4x4 on 165/70 renkaat 14 tuuman teräsvanteet, miksi voidaan asentaa, jos lumiketjut. Kiipeily valtio alumiinivanteisiin kanssa 185/65 R14 M + S-siteet, jotka eivät salli, että ketjut voidaan käyttää.ylellinen
Panda 4x4 on ensi keväänä, aivan kuten kiipeilyä ja vain tuttu 60 hevosvoiman 1,2-litrainen moottori. Arviolta huhtikuussa on paitsi perus 4x4 myös 1,3-litrainen Multijet dieselin 70 hv saatavilla. Kiipeilyä korin, jossa on piikki Leur maalattu puskurit ja peilit, kova suojukset, laaja suojalistat sivuilla, kattokaiteet ja kevytmetallivanteet. 4x4 ei t ilman näitä asioita.
Myös sisällä määritysten kaksi versiota eroavat kuitenkin tarkat yksityiskohdat eivät ole vielä tiedossa. Mutta kiipeily on joka tapauksessa ylellisin kahden.
Fiat toivoo Panda 4x4 vuosittain myydä noin 25000 kappaletta, joista puolet Italiassa. Alankomaissa laskee maahantuoja voisi myydä 500 ja 800 yksikköä vuodessa, jolloin kokonaismäärä myytyjen Panda on tullut 9000 yksikköä. Kiipeilyn tulee lokakuun puolivälissä, kun hollantilainen jälleenmyyjille. Hinnat ja tekniset tiedot julkistetaan lähiaikoina. Nyt odotamme hintaa noin € 13200.