Volkswagen Passat Variant 1.6 TDI 120hp Comfortline (2015) gjennomgang

8implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Passat Variant 1.6 TDI 120hp Comfort
6, Manual
2015
2015
33 km
25000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.6 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Først 5000km med den nye Volkswagen Passat

 • 5000 km
 • 11 februar 2015 13:51

Den 8. januar kan jeg plukke opp min nye bil. Raskere enn planlagt. Jeg bestilte bilen i oktober, og hadde en forventet levering uke i begynnelsen av februar. Bilen leveres over fire uker tidligere enn planlagt. Som selvfølgelig er en god start!

Først litt om meg selv. Kjøring ongeveeer 50.000km per år og endre omtrent hver 3,5 til 4 år med bil for maksimal kjørelengde på leiekontrakten. Jeg ho du kjører, men er ikke en racer. Ingen spurter, raske hjørner men god marsjfart.

Min forrige bil Skoda Superb 1.6TDI hadde meg sterkt overrasket med høy komfort. En liten mangel effekt (hestekrefter), men ideelt for lang tid. Ansiktsløftning av Superb hadde noen utvendige endringer og interiør dermed forble uendret. Derfor denne falt av. Best mulig eksponering ble ytterligere Opel Insignia og den nye Ford Mondeo. Insignia Tourer ganske litt trangt inne og følelsesmessig litt utdaterte (display panel), men utenfor fortsatt vakker! Ford Mondeo stasjonsvogn forlot inne også skyte litt. Dan var mye plast, men mer valgfrie funksjoner.

Velge den nye Volkswagen Passat Comfortline med Executive-pakke, LED belysning Plus, Tungsten Silver Metallic lakk, avtagbart tilhengerfeste og 65% bak tonet glass. 1,6 TDI 88kW.

Bilen er nå fem uker i min besittelse og brukte omtrent 5.000km på telleren. Tid for å dele min første erfaring.

De første 1.000 kilometer ble virkelig kjører inn. Alle nye komponenter ble tilsynelatende å være så glatt og rentbrennende. Vanligvis når jeg parkerte bilen du kunne lukte newness. Etter de første kilometerne bilen var mye jevnere. Mindre støy, slår strammere og litt mer kraft.

Passat er ikke best, men stort sett veldig godt i denne utførelsen. Stammen er veldig stort og praktisk. Baksetepassasjerene har over gjennomsnittet plass og åpne cockpiten selv synes er veldig hyggelig. Ikke alle kontrollene og skjermer for sjåføren, men foldet tett i et logisk sted og pent ferdig.

Med litt mer strøm enn Skoda er fin å ri. Men det er en rask catch-up handling ikke noe du kan gjøre. Også med 130 cruising og deretter raskt forbi Tyskland betyr ser i speilet. Jeg har ridd 200, men det tar en stund før du kommer dit. Bilen er fortsatt veldig rolig og behagelig.

På alternativene som er valgt, er jeg veldig fornøyd med LED Plus Package. Standarden dagen rad LED-belysning er hyggelig, men pluss pakken gjør det til en moderne bil nå. Den dynamiske belysning er svært hyggelig. Tilhenger ga noen vanskeligheter med styret maskinen i garasjen. Det var den første av denne muligheten og justering av sensorene var ikke tilgjengelig ennå. Senere, vært tilbake for en oppdatering. Nå er alt i orden. (Kan trekke 1500kg!)

Car-Like meg så innrømmer ingen merverdi. Kan bare koble til WLAN hotspot og koble automatisk. De ekstra alternativer gir lite omtale verdig triks. Kanskje den ekstra trafikken informasjon, men mangel på erfaring.

Jeg vil fullføre gjennomgangen hvis jeg får noen ekstra kjørelengde har erfaring.

OPPDATERING første seks måneder og 25.000 km

 • 25000 km
 • 07.08.2015 11:12

I mellomtiden, 25.000 km på klokken og er veldig fornøyd med bilen. Min mening har ikke forandret seg mye i forhold til min første del.

Her en rekke tillegg:

• Sommermånedene sikre at bilen virkelig er mer økonomisk en brikke som gjør det enkelt 1100km ri en tank. Det er fint. Tanken skal være mine til 70 liter. Lagrer i tanking. (Nå I tank til 60 liter per omdreining)

• Stolene er ganske hardt. Lange avstander noen ganger en tre rumpe. Hva er velsmakende, har den elektrisk justerbar korsryggstøtte. Denne lille tilpasning er noen ganger fint.

• I min forrige bil hadde jeg en veldig liten LED lys i mørket midtkonsollen, utstyr, lagring / koppholder opplyst. Dette er ikke i Passat og ville være et godt tillegg.

• Med sotede vinduer opererer automatisk dimming av innvendig og utvendige speil mye mindre godt. Det er uheldig. For interiøret, dette er egentlig ikke fordi du har en mørk bakre men speilene savner funksjonalitet.

• Jeg er ikke veldig begeistret for Car-Net. Som beskrevet bli med er alltid stresset og aldri lykkes på en gang. Den toegoevoegde verdien er null. Jeg hadde forventet mer her.

• Routebegleiding er noen ganger uklart. Spesielt når det er to handlinger i rask rekkefølge så du bedre ser på skiltene enn enheten. Dette er for vag og ikke gå videre til neste handling.

Men snart gjøre en avtale for den første svingen. Den første 30 er drevet på nytt og derfor tiden for regelmessig vedlikehold.

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket