Scion FR-S on Toyota GT 86

18Zoals Raportoimme aikaisemmin, liinaa Toyota on Scion alatavaramerkiksi tapauksissa. Samalla päätettiin, mitä tapahtuu kanssa kokoonpano Scion.

Helmikuun alussa Toyota laittaa paksu viiva läpi Scion, jonka osa-tuotemerkin, jonka tavoitteena on Yhdysvaltojen nuorempi ostajalle. Nyt Toyota on ilmoittanut, mitä se aikoo tehdä Scions perintöä.

Kolmoset Subaru BRZ, Toyota GT 86 ja Scion FR-S on myyty maailmanlaajuisesti, mutta Yhdysvalloissa vain muunnelmia Subaru ja Scion myyntiin. Siksi Toyota FR-S GT 86 nyt laittaa näyttelytiloja. Optinen eroaa hieman autosta GT 86 alun perin tarkoitettu, eikä vain siksi, että jäänteitä Scion. Auton kuvat on itse asiassa myös facelifted versio GT 86.

FR-S ei ole ainoa perillinen siirtymässä Toyota. Esimerkiksi, sekä iM kuin IA, vastaavasti, viistoperä ja Auris Mazda 2 sedan, myydään Toyota-etiketti. Nimet on muutettu. IM iM nimeksi Corolla ja Yaris vaativat muun muassa iA. Kyseiseen keskukseen rebadgerij joka tekee vieläkin monimutkaisempi. Kanadassa Scion iA toimitettiin Toyota etiketti Yaris Sedan. Lyhyesti: Mazda 2 sedan sai Scion etiketti, siellä on nyt poistettu uudelleen, jotta hän voi olla tunnettu Yaris iA, kun hän sillä Yaris Sedan olemassa. Joko ollaan perillä?