Hinnat Ka + tiedossa

53De Ka kuten tiedämme jo vuosia ei ole enää. Ford anna segmentti, mitä se on, ja siirtää seuraaja Ka + järkevällä tarjolla B-segmentin. Tänään me tiedämme, mitä se maksaa.

Ford kesäkuun alussa jo tiesi ilmoitettava kyseisten Ka +, auto saa lähtöhinnaksi alle 13000 euroa. Uusi tieto B-segmentin -, joka on sijoitettu alapuolelle Fiesta - nimittäin saada alkaen hinta 12995 euroa.

Tämän määrän saat Ford Trend Essential. Konepellin alle kuin 70 hv: n 1,2-litrainen Duratec nelisylinterinen 105 Nm, joka pystyy tuottamaan. Keskimääräinen kulutus on 5,0 litraa / 100 km. 

Kuka haluaa lisää laitteita automaattisesti veloitetaan Ultimate Trend, ainoa saatavilla oleva versio. Nämä ominaisuudet kuten ekstroja Essential Trend asioista, kuten ilmastointi, radio / CD-soitin, jossa 4,2 tuuman värinäyttö, SYNC ja mykey. Ford myös saada tehokkaampi versio 1.2 konepellin alle, joka on yksikkö, joka tuottaa 85 hv ja 112 Nm. Kulutus on sama kuin 70 hv versio. Hintalappu on kallein versio kirjoitettiin 14 295 euroa. Lokakuussa Ka + Hollannin jälleenmyyjille. 

Tämä on Ka + huomattavasti kalliimpi kuin "perinteinen" Ka, joka on omasi 10456. Kuitenkin uusi viistoperä on paljon laajempi kuin sen hipper kaima. Kolmiovinen Fiesta allerkaalste maksaa 13 675 ja on tarpeeksi hullu halvempaa kuin Ka +. Mutta voit mene lankaan siten: koska tulevalla Etelä-Amerikan Fiesta viistoperä on seuraavaksi korkeampi gepositineerd ja siksi kalliimpia. 

Etelä-Amerikan Ka + olemme jo tehneet ensimmäisen kilometriä. Kantava vaikutelma lukea täältä. Euroopan versio on muutoin puuttua useilla pistettä ja pitäisi ajaa joitakin huolenaiheita ovat enemmän kuin Fiesta.