Luonnossa: Opel Kadett D (1981)

57De kertaa se oli löytää Opel Kadett jokaisessa kadunkulmassa, kaukana takanapäin. Jos törmäät yksi, se on usein yksi viimeisistä vapauta: Kadett E Tänään on hyvin tiukka D Kadett oman tarjouksen.

Mikä se on? Viiden Kadett D 1981. Tämä yksi tuli vuonna 1985 maamme ja tämän vuoden lokakuussa päättyi uudelle omistajalle. Mukaan sen rekisterikilpi, se on 1,3-S, ja se tarkoittaa, että alla korkki on 75 hv ja 101 Nm, 1,3-litrainen, nelisylinterinen piilossa. Että sinulla on 13,5 sekuntia saavuttaa 100 km / h. Ne, jotka uskaltavat tölkki kaasujen kunnes 158 km / h vuorokauden. 1.3 oli myös saatavana 1,3 N, kaikki nousi 60 hv ja 94 Nm alle oikea jalka. 

Jossa peruschakran versiot pyöreä ajovalot kotiin, korkeampi versiot sijoitettu pitkin kulma valon klustereita. Askel edellä perusversio oli erityinen, joka muun muassa on ominaista kaksi achterruitrijlichten ja leikata sen sijaan. Ylellisempi se oli kanssa De Luxe, joka muun muassa ominaista kromikoristein ja ympärillä säleikkö ja kromia Opel-logo keskellä.

me kiivetä tikkaita, niin kohtaamme tämän Berlina. Velour-tuolien, käsinojat neljän käyttivät ohjauspyörä, lisää äänieristys, valaistu hansikaslokero, päivä laskuri, yksi säädettävä sivukuva peili sisältä, ja Berlinan-nimi levy edessä näytön; se ei ollut ollenkaan.

Kuinka erityinen on-ts? Cadet aiheuttaa et näe niin paljon enemmän ja D-sarja on varmasti ole paljon. Kaikkien sukupolvien Kadett ajaa yhä noin 4327 kappaletta maassamme.

Valtion eli ei? Tiukka merkkijono! Ei-alkuperäinen pyörät me suvaita (mutta are'm todellakaan ole väärässä).

Mikä on-hän arvoinen?Löydämme 1,2 S, jolla on alhainen mittarilukema, joka 4000 euroa pyydetään. Se tuntuu vähän liian korkeita. Tämä 1,3 S Berlina tulee joka tapauksessa, voi tuottaa enemmän kuin 2000. 

Arvostelu: Leivän ja voin auto on nopeasti häviämässä. Cherish!