Kaikki tekniset uudet Kia Sportage

29Vorige viikolla saimme ensimmäiset kuvat uudesta Kia Sportage esitteli tänään korealaiset toimitetaan niihin liittyviä vaatimuksia. Plus ylimääräinen valokuvia sisustus.

Uusi Sportage on lisääntynyt 4,48 metriä suhteessa nykyisen mallin pituus on 4 cm. Akseliväli on kasvanut 3 cm yli 2,67 metriä, ja joka johtaa lisääntyneeseen main (+ 5 mm edessä, takana + 16 mm), jalka (+ 19 mm edessä, takana + 7 mm) ja tavaratilan, joka nousi 465-503 litraa.

Moottoritilassa on valita neljästä vaihtoehdosta: kaksi bensiinin yksikköä ja kaksi dieselit. Uusi vuoden Sportage on 1,6-litrainen T-GDI moottori, 177 hevosvoimaa ja 265 Nm turbomoottorissa olemme aiemmin kohdatut Cee'd GT. Tämä moottori on saatavana myös uusi 7-vaihteinen DCT automaattivaihteisto. Joka on vähemmän toucan, on oltava tuttu 1,6 litran GDI 132 hv ja 161 Nm. Diesel asukkaat voidaan saatu 1,7-litrainen CRDI 115 hv tai 2,0-litrainen CRDI 184 hv.   

Uuden Sportage on varustettu kahdeksan turvatyynyä ja käytettävissä eri aktiivisten turvajärjestelmien kanssa tai ilman lisäkustannuksia. Ajattele automaattisen hätäjarrutuksen järjestelmässä Kaistavahti, korkean kaukovaloapu, katve varoitus, liikennemerkki tunnustamisesta (nopeus) ja järjestelmä, joka varoittaa risteävä liikenne.

Sisällä löydämme 7- tai 8-tuumainen kosketusnäyttö, jossa ohjataan muun muassa Tomtom Connected Services. 160 watin audiojärjestelmä kuusi kaiutinta on vakio, valinnainen Kia tarjoaa JBL järjestelmä 320 wattia kahdeksan kaiutinta. Kaksi USB-porttia voidaan lisätä langattoman latauksen mobiililaitteille. 

Uusi vuoden Sportage on verhoiluun tasolla GT-Line, jossa voit nähdä kuvia. Se käsittää, muun muassa, kaksinkertainen pakokaasun, alumiini-värillinen "liukulevyt", ja hajotin, 19-tuumainen kevytmetallia ja neliön klusteroitu LED sumuvalot että tiedämme Cee'd GT. Tämä varustepaketti on yksinomaan Sportage 1.6 T-GDI.

Uuden Kia Sportage jäivät julkisen debyyttinsä Frankfurtin autonäyttelyssä, joka alkaa 15. syyskuuta. Vuoden ensimmäisellä neljänneksellä 2016, kompakti crossover näyttelytiloissa, hinnat eivät ole vielä tiedossa tällä hetkellä.