Luonnossa: Honda Accord Type-R

40in epäsäännöllisen toiminnon 'luonnossa' laitamme erityistä autoja auringossa me vain kohdanneet kadulla. Vain koska se voi ja koska se ei ole niin selvä vuonna 2015, että olet edelleen löytää jotain hauskaa kaikkien harmaan vuokrasopimuksen voi. Tällä kertaa, valko-kuuma Honda Accord Type-R!

Mikä se on? Kuudennen sukupolven Honda Accord näytti meille markkinoiden kehitetty erityisesti Euroopassa (ja Isossa-Britanniassa Swindon tuotettu) Euro-Accord. Vuonna 1998 hän esiintyi molemmissa sedan ja viistoperä muodossa markkinoille, joka oli ensimmäinen toimitetaan vuosien 1999 ja 2003 (kun kasvojenkohotuksen vuonna 2001) sekä Type-R. Se on myös viimeinen Accord Type-R, joka vahingoittaa maatamme.

Konepellin alle, 212 hv 2,2-litrainen, nelisylinterinen V-TEC-tekniikka, ja erottuva punainen sylinterin kansi. Paperille huippunopeus 228 km / h ja 0-100 sprint 7,2-sekuntia. Tämä juontaa juurensa 2000 ja koska 2012 sen nykyinen omistaja, meillä on hauskaa sen kanssa jo vuosia toivomisen varaa. 

Kuinka erityinen on-ts? Tällaiset tapainen sedan versio hyvä kansalainen on aina mukava ulkonäkö. Ystäville kasana hevosvoimaa ja ripaus ostentation tämä on silinteri. Suuret numerot ovat koskaan myynyt.

Valtion eli ei? Meillä vain on kuva kolme neljäsosaa, mutta ensi silmäyksellä se siellä siististi. Hänen alkuperäinen erottuva valkoinen pyörät ovat nyt musta, mutta sen on oltava elää. Muuten esiintyy ajovalot jotka istuvat kosteutta.

Kuinka monta niitä on? Mukaan tietokanta VWE Trendweb ajaa siellä sopimukset 52 Type-R ympäri Alankomaat. 

Mikä on-hän arvoinen? Accords Type-R lähtee 6000 euroa. Clever, alkuperäiset versiot täydellinen huoltohistoria ovat epäilemättä vahvempia hinnoiteltu.

Arvostelu: Harvinainen pala japanilainen tekniikka. Aivan oikein. 8.5!