Mercedes V-Class saatavana AMG Line

18. Mercedes V-luokan itsessään ole nuuka pukeutunut minibussilla mutta AMG Line, teet varsin mobiili sääennuste keskus.

Viime vuonna saimme tammikuun alussa esitteli uuden V-luokka, joka Mercedes osoitti, että joudut ajamaan S-Class kylpeä ylellisyyttä. Mutta koska aina on yksi askel eteenpäin - erityisesti Mercedes-Benz - esitteli saksalaiset nyt AMG Line paketti V luokka.    

Paketti sisältää uuden edessä suuremmat ilmanottoaukot, hienovarainen sivuhelmoilla ja 19-tuuman AMG pyörät. Vaihtoehto luettelo esitetään edelleen suuri panoraama katto, keskus konsoli, jossa on jääkaappi, kuumennettiin mukin pidikkeet LED-valolla, kaksi ipad haltijoiden ja takana ilmastointi takamatkustajista.

Fyysiset ominaisuudet ovat hyvin samanlaisia ​​kuin mitä näimme Genevessä aiemmin tänä vuonna Concept V-Isioniin, tutkimus malli plug-in hybridi V luokka. AMG Line paketti koostuu myös 15 mm: n alentaa urheilu jousitus, 17-tuumainen jarrulevyt ja jarrusatulat, joissa Mercedes-Benz "painettu. Joukko alumiini polkimet ja hiili ja alumiini aksentti sisällä täydellinen kuva. 

Mitä AMG Line paketti Mercedes V-Class, ei ole tällä hetkellä tiedossa.

 

 

.