Honda lähetetty hinta tarroja Civic Type-R

84The uusi Civic Type-R on jälleen mestari Nürburgring ja tänään voimme ilmoittaa, mitä Honda haluaa vastaanottaa tämän etuveto energia pommi.

Vain tulla suoraan asiaan: Honda edellyttää vähintään 53 € 980 uuden Civic Type-R. Yksi askel korkeampi tikkaat, Type-R GT-versio, ylellinen pukeutunut muunnoksen, jonka lähtöhinta € 56 880. Jälkimmäinen tarjoaa audiojärjestelmä kahdeksalla sijasta kuusi kaiuttimet, navigointilaite, ilmanvaihtojärjestelmä ja erillinen punainen tunnelmavalaistus.

Uusi Civic Type-R Pariisissa viime vuonna esiteltiin lopullisessa muodossaan, ja on vähintään 320 hv ja 400 Nm 2,0-litrainen turboahdettu nelisylinterinen 10 hv enemmän kuin edeltäjänsä. Myös kuuma salama jäykempi kuin koskaan, ja viime aikoina johtanut mahtava aika 07: 43; 80-20 km pitkä saksa kappale lempinimeltään "Green Hell". Mukaan Honda, uusi tyyppi-R "medium nopeissa mutkissa kaikki noin 10 km / h nopeammin kuin edellisen sukupolven. Kun markkinoilla auton pitää kamppailla käsitellä autot kuten Volkswagen Golf R ja tuleva uusi Renault Megane RS.