presenteres Skoda Vision S!

137Na en rekke teasere Skoda har nå helt fjernet kluten fra Vision S: en forhåndsvisning av en ny SUV for opprinnelig tsjekkisk merke!

Seat nylig lansert Ateca, produksjon versjonen av Concept 20v20 i Geneve for første gang på nært hold vil være tilgjengelig. Skoda også ventures i en SUV. Dette Vision S ser vi hva tsjekkerne planlegger.

Det er åpenbart at Skoda Vision S at utseende bekymringer vil gå samme veien som Seat er stemplet med Ateca. Spesielt på baksiden er svært lik den SUV fra det spanske merket. Tenk glimter bort og du har den produksjonsversjonen av nesen.

Den innsatte Vision S sprøytes Island grønt på MQB plattformen, som måler 4,7 meter i lengde og har en 2,79 meter akselavstand. Ifølge Skoda Vision S tilbyr opp til 6 passasjerer, men vi har ennå å se noen av interiøret materiale. Bilen er ikke identisk til setet Ateca og faller i samsvar med Skoda i en høyere (under-) segment.

Under panseret, og en 157 hk, 250 Nm 1,4 liter TSI-motor som er koplet til en 54 hestekrefter og 220 Nm av en elektrisk motor. Disse to kraftoverføring sin kraft til forakselen. En annen elektromotor - en 116 HK sterk kopi - driver den bakre aksel, med hvilken den Vision S er derfor et firehjulsdrevet. Den kombinerte utgangs utgjorde 225 hk. Denne SUV lanserer i 7,4 telling til en hastighet på 100 km / t.

Det må være 50 kilometer kan kjøres i full elektrisk. I hybridmodus område er 1000 kilometer, og det gjennomsnittlige forbruk er som Skoda 1,9 l / 100 km.