Hintanäyttöjen MG3

29 mg omistavat puoliksi kiinalainen. Heidän uusin hyödyke on MG3, auto, joka lähetetään Eurooppaan. Tiedämme nyt, mitä tulee maksamaan ilkikurinen vähän.

Kaikissa tapauksissa MG3 on 106 hv 1,5 litran nelisylinterinen momenttiin 137 Nm 4750 rpm. Sprint on 100 km / h on siten 10,4 sekunnissa sen takana. Sen huippunopeus on 173 km / h. Jonka pituus on 4 metriä -eli suunnilleen yhtä suuri kuin Volkswagen Polo.

Kuitenkin sen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin hänen vastustajansa. Kallein versio, kolmas tyyli voi toisella puolella kanaalia nimittäin mukaansa 9999 puntaa, noin 11400 euroa. Oletuksena -eli 16 tuuman kevytmetallivanteet, hänellä on takana pysäköintianturit, vakionopeudensäädin, automaattinen valojen ja sateen antureita.

Astetta alempana Form 3 Sport, tämän pitäisi tuottaa 9549 kiloa, 11000 euroa. Tämä versio on 16 tuuman alumiinivanteet ja saa urheilullinen panneeltjes juuttunut itse. Sitten on kolmas muoto Sport-versio ei ole lisätty. Ilmastointi, erilaisia ​​liitäntämahdollisuuksia älypuhelimille, nahka monitoimiohjauspyörän, keskeinen lukitusjärjestelmä kauko-ohjattu, sähkökäyttöisiä ja kuumennettiin taustapeili ovat kaikki vakio.

Joten varsin ylellinen, ja sama pätee todellisuudessa on perusversio, 3rd Time. At 8399 kiloa, noin 9611 euroa, on -eli teille jalkakäytävällä. Kevytmetallivanteet riistää -eli, mutta sähköiset ikkunannostimet, radio / CD-soitin, jossa USB ja AUX-liittimeen, ajonvakautusjärjestelmä, Hill Hold Control rengaspaineen ilmaisin, LED-päiväajovalot ja ajovalot MG logolla sisällytetty juhliin . Onko ja kun auto tulee Alankomaihin ei ole vielä tiedossa.