Megane RS fra alle vinkler

49er nye patent skisser fremkom fra de etterlengtede nye generasjon Renault Megane RS!

Hvis en hot-luke hvis forventningene er høye, så det er den helt nye Megane RS. Den forrige generasjonen av den fantastiske Renault gjorde flere ganger rekordtid for klassen raskeste FWD på Nürburgring "for å legge ned, og hvis vi holder styring på bakhjulene i bakhodet at den nye generasjonen Megane RS er tilgjengelig, det lover de nye RS være en krets leketøy klasse. I de siste månedene, Megane RS geteaset allerede flere ganger, og selv delvis lekket. Det sistnevnte skjer i dag mer eller mindre igjen, men i form av dukket patent skisser.

Denne nye patent tegninger viser en rekke nye detaljer. Så se begge frontlykter og baklykter klassifisert annerledes enn vanlig Mégane. Vi ser også som en racing rutete flagget tåkelys nederst på frontstøtfangeren på Megane, en RS-detaljer som vi så tidligere i Clio RS. Hva driver den nye Renault Beefcake, er umulig å si med sikkerhet. Vi satser på en 1,8 eller 2,0-liters firesylindret motor som produserer rundt 300 hestekrefter.

Renault introduserte fjerde generasjon Megane i 2015 på IAA i Frankfurt. I midten av 2016 modellen dukket opp på markedet, så i så måte er å ringe bilen er fortsatt veldig frisk. Mellom glidelås patent skisser av RS, er tegninger av en Mégane GT. Dette ligatabellen av Mégane serien får nye støtfangere og synes å ha de samme front- og baklys og RS. Eller Renault gjøre denne endringen på hele Mégane rekkevidde, gjenstår å se. Det ville se veldig tidlig. Det er mulig at GT er til Renault og RS videre skilles fra de vanlige Megane versjoner.

I september vil vi vite mer. Da Renault trekker endelig stoffet av den helt nye Megane RS.