Tämä on Volkswagen Atlas!

124De auto, joka luuli kutsua Teramont, tänään virallisesti esitetty Atlas. Seitsemän paikkainen Volkswagen SUV tunnu tietävän Eurooppaan.

Tänä vuonna ilmestyi säännöllisesti spyshots, vuotanut kuvia ja kiusoittelu uudesta seitsemän paikkainen SUV Volkswagen, auton, jonka ajateltiin, että hän olisi nimeltään Teramont. Myöhemmin kävi ilmi, että "Atlas" selvempi vaihtoehto oli epäilys, että vahvistetaan tänään.

Atlas on seitsemän paikkainen SUV joka esiintyi ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa näkyy hinnaston. Rakentaa Chattanooga auto on sijoitettu riittävän loistaa Volkswagen välillä Tiguan ja Touareg, että kun auto on merkittävästi suurempi kuin jälkimmäinen. Atlas mittaus 5 metriä pitkä, on 1,98 metriä leveä ja 1,77 metriä korkea. Nykyisen Touareg muuten elää viimeisiä jaloissa, on mahdollista, että hänen seuraajansa Atlas missä muodossa osalta saaliit.

Ihon alle tulokkaan Volkswagenin MQB alusta, vaikka se on tulossa ensimmäinen Volkswagen, joka on saatavilla Yhdysvalloissa teknisten erilaisina kokonaisuuksina.

Atlas Infotainment- järjestelmää voidaan käsitellä Apple CarPlay, Android Auto ja Mirror Link ja joitakin turvallisuuteen liittyviä huolenaiheita, hyödyttää Atlas of mukautuva vakionopeussäädin, Forward törmäysvaroitin, hätäjarrutuksen Blind Spot Monitor, Taka liikenteestä hälyttävä, kaistalla pysymisen Assist ja pysäköintitutkan.

Moottorin kone on kaikki hyvin selkeä. Volkswagen lusikka mitataan 2,0-litrainen TSI Atlas, joka tarjoaa 238 hv. Kuka haluaa lisää valtaa voi valita 280 hp 3,6-litrainen kuusisylinterinen. Kytkentä molemmissa tapauksissa kahdeksan nopeus automaattinen. Sekä etu- ja neliveto on saatavilla. Aikanaan, Atlas on myös löytää tiensä Venäjälle ja Lähi-itään.