Audi on pitää lupauksensa paljastettiin uusi A5

255Audi tehnyt mikään salaisuus, että tänään, 2. kesäkuuta paljastaisi täysin uusi A5. Brändin omistaa Sana hänelle, että on.

A4 sedan sisarus, A5 ensisijaisesti tekninen suunnittelu kehitys edeltäjänsä. Se tarkoittaa, että silti nähdä tyylikäs kaksiovinen jolla on vielä jotain irstas siitä kiitos rinteeseen pyörien yläpuolelle. Edessä on mitä niille irstas on selvä askel pidemmälle Primal A5. Vuoteen konepelti on alempana vetämällä ja vapauttamalla ajovalot vahvempi aikavälillä luo tarvittavat eroa edelliseen malliin, mutta myös valtaa kupolin "kuljettaa jotain tähän. 

Näiden lisäksi uusia A5 Coupé tulee jälleen avoauto ja viistoperä Sportback tulla markkinoille. Kuka voi nähdä uuden A4 sisällä ei mitään yllätyksiä A5: kojelauta on lähes identtinen. Luonnollisesti löytää Audin Virtual Cockpit", joka korvaa perinteisen kellot tiensä A5, vaikka keksintö on vapaaehtoista.

A5 on - jos emme S5 meetellen- on kaksi bensiinimoottoria ja kolme dieselit. puree terä ei ole koskaan A5 190 hevosvoimaa on pienin. Useimmissa tapauksissa ostajat saavat valita kuusivaihteinen käsivalintainen tai seitsemän nopeuden S-Tronic dual-kytkin. Kahdeksan nopeus Tiptronic varataan S5 ja ylhäältä dieselin 286 hv. 

Samanaikaisesti "normaali" Audi A5 tänään esitelty välittömästi mutta S5 (punainen kopio kuvia), joka kuten S4 sisältyy 3,0 TFSI 354 hv ja 500 Nm. 

A5 ja S5 ovat syksyllä vuonna näyttelytiloissa. Hinnat seuraa myöhemmin.

 

Ajo vaikutelman Audi A4

Sinun täytyy katsoa todella kolme kertaa nähdä uuden Audi A4 on uusi. ...