Tämä maksaa Kia Stinger!

176Ongeveer kuukausi sitten Kia onnistui lämmittää mielissä vahvistamalla, että Stinger on todella tulossa Alankomaihin. Tänään me tiedämme, mitä toivottavaa Korean maksaa.

Lyhyen teaser Kia vetäytyi tammikuussa Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä Detroitissa kangas Stinger, perimmäinen suunnannäyttäjä sen takaveto ja ehkäistä kuin vijfdeurscoupé saada käytännön tunsivat toisensa. Viime kuussa Kia onnistui vahvistamaan, että Stinger myös hollantilaisen maaperän saa hänen pyörät. Tiedämme nyt, mitä tämä BMW 4-sarjan maksaa vaihtoehto.

Alankomaissa, Stinger kaikissa tapauksissa ylellisen ja urheilullisen pukeutunut GT Line. Stinger 255 hv ja 353 Nm 2,0-litrainen nelisylinterinen turboahdettu moottori, joka sallitaan € 67 995 kotiin. Tämä on taka-kuljettaja. Toinen versio on kaasu GT ​​370 hv, 510 Nm, ja voimakas 3,3 litran twin turbo-V6 konepellin alle. Tämä neliveto versio vaatii Kia loogisesti (bpm) yrityksen hinta. Ylimääräiset kustannukset 2.0 T on € 32.000, joka tuo hintalappu € 99995. Dieselit voi 200 hv ja 440 Nm 2.2 CRDi, liikkua joka pitäisi tuottaa vähintään € 59995. Kuolee boot on kuin 2,0 T taka toimilaite. Kaikki versiot ovat vakiona kahdeksan vaihteinen automaattivaihteisto.

pakki

Kaikki Stingers ovat GT Line ja se tarkoittaa, että ne istuvat niiden juttuja. Näin ollen me saapuu lista tapauksissa vastaan ​​kuin navigointijärjestelmä, jossa on 8-tuuman kosketusnäyttö, Harman ja Kardon järjestelmä, lasi kattoikkuna, ilmastointi, lämmitetään ja jäähdytetään edessä, lämmitetty takana, urheilu ohjauspyörän litistetty pohja, sähkösäätöiset edessä ja ohjauksen ja verhoiltu mustalla nahalla, harmaa tai punainen (!). Lista jatkuu yritysten kanssa kuin mokka-katettu katos, automaattinen panettelua, mukautuva vakionopeussäädin, 360 asteen kamera, head-up display ja kyky ladata puhelimen kautta induktion. GT on 19 tuuman alumiinivanteet, ominaisuudet ja kuljettajan istuin ylimääräistä sivutuki ja tulla toimeen remmerij Brembo.

Neljännellä neljänneksellä tänä vuonna, Stinger pitäisi löytyä Alankomaiden jälleenmyyjien.