Fiat Aegea airut Bravo seuraajan

85Fiat on valinnut Istanbulin autonäyttelyssä työvaiheena paljastus Aegea. C-segmentin sedan on hyvin todennäköisesti alkusoittoa jatkoa 'meidän' Bravo.

Aegea on jatkoa Linea, sedan, joka ei koskaan tullut meille. Turkissa - kun kyseinen auto on myös rakennettu - se on suosittu malli. Näet Aegea kuin enne Bravo seuraaja. 

Tiedottaja Fiat Alankomaat ei ole pystynyt vahvistamaan, että Bravo seuraaja samansuuntaisia ​​(mutta hatchback muodossa) saa olla Aegea. Joka on edelleen odottaa ja katsoa ja spekuloida.   

Aegea suunniteltu Italiassa, kehitettiin yhteistyössä Turkin Tofas R&D ja, kuten (mm) Linea, rakennettu Tofas tehtaalla Bursa. Auto myydään marraskuussa 40 maassa Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Kuitenkaan hän ei tule Alankomaiden you'll'm täytyy kohdata Etelä-Euroopassa.

Lehdistötiedote korosti, että 4,5 metriä pitkä, 1,78 metriä leveä ja 1,48 metriä korkea Aegea suunniteltiin ensimmäisestä aivohalvauksen sedan, ei viistoperä jossa myöhemmin runko on lähetetty. Akseliväli on 2,64 metriä ja takana voit menettää 510 litraa.

Aegea on käytettävissä kaksi MultiJet II dieselmoottoreille ja kaksi bensiinimoottorit, jotka vaihtelevat tehon 95-120 hv. Voit saada hänet käsivaihteistolla tai automaattivaihteisto.