Kaivoin: Baur TC4 (BMW 3-sarjan E36)

34de itsepäinen Baur henkilöautot perustuu 3-sarjan E21 sukupolvea monet ovat edelleen tuoreena mielessäni, mutta viimeinen Baur versio BMW: n suosittu malli on lähes tuntematon. Meet Baur TC4!

E21 ja E30 3-sarjan sukupolvea ennen saapumista E36, nähdään usein Baur leikata. Vaikka BMW E30 lopulta antoi itsensä Avoauton turvakaari ja kiinteän ikkunanpuitteet toimitettiin Baur tuloksia sitten vielä nähdä säännöllisesti.

Kun BMW 90-luvun alussa mukana tulleesta E36, osoitti merkittävää vallankumous klassinen näköinen E30. Baur Se ei kuitenkaan estänyt kehitystä TC4, ei kahden oven coupe, mutta perustui neliovinen sedan. Jotka tuottivat auto, joka voidaan sanoa suhteen kehon muodon melko ainutlaatuinen. Landaulet kuten keskiluokan sai cabrio takamusta, kun etumatkustajan irtosi katto pään. Ovet säilyi ehjänä ja B-pilarin oli langallista yhteyttä, mutta TC4 on ennennäkemätön avoimen neliovinen sedan.

TC4 ostajat hallussaan peräti neljä ratkaisumalleja katto: täysin auki, täysin suljettu, jossa avoin edestä ja takaa avoin. Kiitos saapumista BMW oma top vaihtovelkakirjalainan perusteella E36 on hieman yli 300 TC4 sisäänrakennettu. Allekirjoittanut äskettäin ollut onni kohdata yksi niistä tapauksista, auto, joka on nähnyt yhden ulostulon nelisylinterinen. Tietenkin, konversio oli mahdollista zespits variantti.