Luonnossa: Peugeot 301

47in epäsäännöllisen toiminnon 'luonnossa' laitamme erityistä autoja auringossa me vain kohdanneet kadulla. Vain koska se voi ja koska se ei ole niin selvä vuonna 2015, että olet edelleen löytää jotain hauskaa kaikkien harmaan vuokrasopimuksen voi. Tällä kertaa täysin tuntematon täällä Peugeot 301!

Mikä se on? Kolmekymppinen ranskalainen oli Peugeot 301 maailmanmarkkinoilla myyntiin, vaan anna se vain ei ole tyyppiä, joka paistaa täällä Delft. Meillä tällä kertaa auton vain muutaman vuoden tällä alalla, ja se on ainutlaatuinen. 301 erottuu täällä, koska hän ei koskaan oikeastaan ​​myynyt virkateitse. Silti on kourallinen laittaa lisenssin Alankomaissa. Tämä kappale on Puolasta peräisin, mutta se ei tarkoita, että haluamme loistaa valoa mallista.

301 on esitetty olennaisesti samanaikaisesti vuonna 2012 Citroen C-Elysees'stä, saman auton Citroen-vaunun (kuvat 4 ja 5). Ne ovat ne ne ruuvataan yhteen Espanjassa. 301 on PF1 foorumi, jossa 208, DS3 ja hänen veljensä mennä ympäri. Sen 4,44 metriä pitkä ja 2,65 metrin akseliväli valmentaja on ensisijaisesti käytännön sedan että 506 litran tavaratila voidaan kuljettaa pois, hieman vähemmän kuin ensimmäisen sukupolven Skoda Octavia. Merkittävä saavutus B-segmentin sedan. Konepellin alla ovat 1,2-litrainen VTi bensiinimoottorit tiedämme 1,6 litran HDi 208. Myös saatavilla siellä.

Kuinka erityinen on-ts? Jotka vuoden 2012 jälkeen koskaan Lähi-idässä, Itä-Eurooppa, Venäjä, Ukraina, Kreikka, Pohjois-Afrikassa ja Etelä-Amerikassa on ollut 301 epäilemättä on koskaan nähnyt luonnossa. Hollanti maa, se on ehdoton harvinaisuus. On yhteensä vain kuusi Hollannin lisenssillä.

Valtion eli ei? Voimme vastata: uutena.

Mikä on-hän arvoinen? On kopio myytäväksi 25000km kellon. Hän on 2 vuotta vanha, ja se voidaan ottaa alle 13000 euroa. 

Arvostelu: Kaikki eivät yhtä jännittävä ja klassinen tai youngtimer sitä. Silti hauska ja etenkin harvinaisia ​​ulkonäkö Hollannin kaduilla.