Tämä on uusi Volkswagen Polo

271Vanochtend ilmestyi jo ensimmäiset kuvat kokonaan uusi kuudes sukupolven Polo, mutta nyt Volkswagen on lyöty auki koko Polo kirja!

Lähtevän käynnistettiin vuonna 2009 Polo seurantaa tässä upouudessa, The MQB alustan sijoitettu kuudennen sukupolven. Tästä eteenpäin Polo siellä ainoastaan ​​viistoperä!

Kuten kaveri ryhmä Seat Ibiza, joka esiteltiin aiemmin tänä vuonna, Polo kasvaa lähes kaikkialla. Joiden pituus on 4,05 metriä, se on 8 cm pidempi kuin sen edeltäjä ja leveys kasvaa 7 cm nousi 1,75 metriä. Lisää kasvua, löydämme etu- ja taka-akseleille. Uusine MQB perustuvia toimenpiteitä akseliväli on nyt 2,56 mieluummin kuin 2,47 metriä.

moottorit

Volkswagen tuo yhdeksän moottoreita tilauksesta. Ottamalla käyttöön Polo tämän vuoden lokakuussa moottorin käynnistyksen välillä bensiinin lähellä 65 hv 1,0 MPI ja toimii 150 hv 1,5 TSI, tuttu lohko sylinterin deaktivoinnin.

Diesel alue meillä aluksi vain saada 80 hv ja 95 hv 1,6 TDI alkaen, mutta tässä on enemmän valinnanvaraa myöhemmin. Ensimmäistä kertaa, Polo myös tulee kuin TGI markkinoilla, variantti jossa mieltymys maakaasua. Tämä 1,0 TGI potkaisematta 95 hv. Jokainen Polo on saatavana DSG lähetyksen voimalla 95 hv. Volkswagen suoraan paistaa valo GTI. Tämä puristaa 200 hv sen 2,0-litrainen TSI, kahdeksan hevosvoimaa enemmän kuin alkuun version edeltäjänsä. Tämä Top versio sprintin 6,7 laskea nopeuteen 100 km / h.

turvallisuus ennen kaikkea

Turvallisuusalalla tarjoaa Volkswagen Polo Vakiona edessä Avusta kaupungin Emergency Brake ja jalankulkijoiden havaitsemistoiminto. Vaihtoehtoon luettelossa tulemme asioita kuten mukautuva vakionopeussäädin. Myös uusi Polo ovat Lane Assist, katve havaitseminen, Taka liikenteestä hälyttävä, Peruutustutka, ja avaimeton pääsy. Lisää uutta teknologiaa tulee muodossa aktiivisen Info näyttö, digitaalinen välineidemme toistaiseksi ainoata kohdataan korkeamman tason mallien nokkimisjärjestys Volkswagen Group. Infotainment järjestelmät ovat kooltaan, riippuen toteutuksesta, 6,5 ja 8,0-tuumaa.

maku

Volkswagen tuo neljä muunnosta Polo, jossa GTI on yksi niistä. Muut kolme viimeistelytasot kutsuttiinkaan Trendline, Comfortline ja Highline. Trendline on vakiona asioita, kuten LED-päiväajovalot ja perusversio multimediajärjestelmällä. Vuodesta Comfortline on ilmastointi vakiona. Sama koskee Bluetooth ja USB-liitäntä, joka on keskikyynärnojan ja nahkainen ohjauspyörä. Highline on ylimääräistä mukautuva Valitse Sport-alusta, parempi paikkaa, tunnelmavalaistus, ilmanvaihtojärjestelmä ja kevytmetallivanteet.

Lokakuun lopussa, uuden Polo Hollannin näyttelytiloissa. Hinnoittelu ja yksityiskohtaiset tekniset julkistetaan run-up siellä. Saksassa, lähtöhinnaksi € 12975.