Dacia Duster automaattisella ja uutiset IAA

17Vanuit Frankfurt on raskasta tykistöä iso uutinen auto ampui meitä. Dacia kantaa hieman hienovarainen mukautetun Duster ja uutislähetyksiä.

Aiemmin tässä kuussa kirjoitti Dacia esittelee sen R-linkin lähetys IAA Frankfurt. Today Show, että on totta, koska Logan MCV, Sandero ja Sandero Stepway Renault on readied automatisoitu viisivaihteinen vaihteisto. 

Lokero on saatavilla ensi vuoden alusta, yhdessä TCE 90 bensiinimoottori start / stop-järjestelmä. Koska tämä on automatisoitu käsivaihteisto, mallien käytön R-linkin lähetys on samanlainen kuin manuaalinen versioita.

Siivoustakki esitetään vuoden 2016 painos. Toisin kuin luulimme aiemmin, tässä tapauksessa ei ole kyse täysin uusittu versio me opsnorden aikaisemmin Brasiliassa. Siivoustakki Uuden mallivuoden eroaa hänen isoveljensä uusilla 16 tuuman alumiinivanteet ja uusi elin väri: Vert Altai.

Sisällä Dacia Duster tarjoaa uusia vuori ja ovi paneelit ovat nyt suoritettu sijaan antrasiitinharmaa. Siivoustakki pääsevät Media Nav navigointiin. Hinnoittelu julkistetaan myöhemmin.