Back to Basics: Mercedes-Benz C-sarja

92Bij tuotemerkki, kuten Mercedes-Benz on vaihtoehtolistan lähes loputon. Kaikki ajateltavissa muodossa hemmottelu on mahdollista, mutta tänään emme päättäväisesti sanoa ei kaiken tämän kauneuden. Tämä johtuu!

Mercedes-Benz C 160
€ 37983

Naapurit ovat edelleen vain kateellinen katsella aidan yli, kun pysäköit täysin uuden C-sarjan ajotieltä, mutta mahdollisuudet ovat kompakti viistoperä on parempi tavaraa. Joka kokoonpano uuden C-luokka nimittäin putoaa ja napsauttaa suoraan loppuun konfiguraattorista, esimerkiksi, se 'vain' halogeenivalonheittimille tuttu Mercedes-edessä. Yksinkertainen takana yhdellä LED nauhat, jotka liittyvät erottamattomasti. Iso tähti on läsnä säleikkö, että perinteisempää säleikkö logo nenä osa Exclusive-sisustus. 16-tuumainen kevytmetallista tai on jälleen läsnä. Aika, joka oli mukana toimitetaan Mercedes hubcaps, on selvästi ohi.

Keihard
Poisjättäminen tyyppimerkintä ei maksa syytä harkita, sillä niiden C 160 'eivät yllättää serkkuja. Tämä moottori versiolle annetaan 1,6 nelisylinterinen kanssa 129 hevosvoimaa ja kuusivaihteinen manuaali. Se päivittäisestä ratsastaa maantiellä tarpeeksi, vaan koska useimmat puuttuvat perusversio tulee kova sisällä: vakionopeussäädin puuttuu. Lisäämällä tavoitellun nopeuden säätövipu maksaa vain 327 euroa, joten kyse on siitä yksi esimerkki, että tämä toiminto ei ole.

yksivärinen
Kuka haluaa penniäkään kuluttaa värin, C-luokan neljä kertaa niin paljon valinnanvaraa kuin Astra viime viikolla. Sekä valkoinen ja musta on itse asiassa 'vapaa', kun taas pehmustettu sisätilojen kaksi vaihtoehtoa - musta ja harmaa - tietää. Tämä parsimonian ei ole vain mitattavan määrän ominaisuuksia tässä luokassa, osoituksena verhoiluun, musta alumiinin sijaan ole tehty kauniisti. Mutta Mercedes myöntää ostajalle perus C ilo nahka ohjauspyörän näyttää painikkeet äänen ja ajotietokoneen säätimet. Radio tyyppi Audio 20 CD: n kaksi USB-porttia ja Bluetooth on vakio. Tämä ei koske valikkoon, josta vähintään € 1029 on maksettava. Ilmasto ja sen yksittäisen vyöhykkeen yksinkertaisin, mutta eteenpäin: se on vielä automaattinen järjestelmä.

kellokukka
Kaiken kaikkiaan se näyttää sisältä C-luokan pitkä ole huono, mutta yhtä kaunis kuin lehdistökuvat ole läheskään. Voisitko esimerkiksi nauttia silmissä tuon kauniin, klassinen näköinen analoginen kello keskikonsolissa? Turhaan kuin aurinko: € 61 kiitos. Lennolle ilman avainta? Voi, mutta sitten se tulisi tarkastaa avaimeton mukavuutta paketti € 1089. Automaattinen himmennys peili, valitsemalla eri ajotilaa, sadeanturi? Unohda. Alalla käytännön käytettävyys on huono perus C. Pitkä asiat vievät unohdat esimerkiksi taitettavan takaistuimen on vapaaehtoista.

Puuttuva jälkeen risteily on paras elää yksinkertaisin C-luokka, mutta meidän mielestämme se viisasta rasti tätä vaihtoehtoa paketteja. Saat € 2495 Mercedes-Benz kokoaa esimerkiksi Premium-paketti, joka sisältää katveavustin, taitto takaistuimen selkänoja, varastointi paketti, navigointi, Istuinlämmitys, automaattisesti himmennys peilit ja pysäköinti. Onko se hintansa arvoinen, tai olisitko tyytyväinen lipsahdus valumista?

Ajo vaikutelman Mercedes-Benz C-sarja

Vaikka Audi ja BMW kukin D-segmentin taistelevat teltta tuotemerkkejä kuten Lexus, Infiniti ...