Tämä on uusi Volvo XC40!

107Na erittäin laaja teaser, Volvo on vetänyt kangas täysin uusi XC40, ensimmäinen todellinen kompakti crossover brändin ja myös ensimmäinen malli upouusi 40-sarjassa.

Volvo antoi yli vuosi sitten 40,1 ja 40,2 Käsitteet ensimmäisen välähdyksen täysin uuden 40-sarjan. Että esikatselu näyttää hyvin realistinen: upouusi Volvo XC40 joka nimittäin esittelee tänään on melko uskollinen elin, joka kantoi 40,1 Concept.

Uuden XC40 on ensimmäinen Volvo, joka on saatettu uuteen CMA modulaarinen alusta, liittyvin perustein Volvo emoyhtiö Geely Lynk & Co. jo käytetty mallia 01. On lopulta löytyä myös Euroopan markkinoille, kaikki tämä tulee uusi ruotsalainen tietenkin paljon aikaisemmin.

Volvolla turvallisuus kurssi on maine ylläpitää. Näin auto laajan yhdistelmän etuja turvajärjestelmien tiedämme jo, että 90-sarja ja uusi XC60. Valinnaisesti XC40 myös saada Pilot Assist, joka on järjestelmä, joka mahdollistaa cross-over itsehallinnollisesta läpi liikennettä. Volvo tuo myös järjestelmiä City Safety virtaamat Road Protection valuminen lieventäminen Road, Cross Traffic Alert automaattijarrutuksella ja 360 asteen kamera sen uusin malli. Infotainment peräisin viime Volvon malleissa. Pontifically keskikonsolissa, voimme löytää Sensus järjestelmä, yhdistettynä pystysuunnassa olevan näytön.

40-sarja on käytettävissä joukko kolmen ja neljän sylinterin bensiini ja dieselmoottorit. Kolmen sylinterin tilavuus on 1,5 litraa. Myös plug-in hybridi, Twin Engine, liikkua joka olisi enemmän kuin 180 hv vahva. Sen käyttöönoton vain D4 diesel- ja T5-bensiinimoottorin saatavilla, kaksi neljä sylinteriä. Myöhemmin on enemmän variantteja, kuten täysin sähköllä XC40. Erittelyt heidän seurata myöhemmin.

Aiemmin Volvo ilmoitti kanssa XC40 tiukasti vetoa personointiin. Tämä tarkoittaa sitä, että merkin eri väriyhdistelmiä ja erilaiset pinnat hänen uuden pitkäsäärinen malli omistaa. Siten, kaksivärinen korin mahdollista ja tulee myös dressing sisäosan lihavoitu leikkisä 'ja' tyylikäs palkkion. Volvo jo piikitellä Lava oranssinvärinen vloertje on mahdollista, koska on Oxide punaisen katos.

Mitä esityksiä, me vetoa saapuessa Momentum, R-Design ja tekstillä. R-malli sen on tietenkin, variantti eniten urheilu toiveita. Kirjoitus heittää sen erityisen rehevän sisustus.

Kerran markkinoille, XC40 pitäisi pystyä kilpailemaan autoja kuten Jaguar E-Pace ja Audi Q3. Ensimmäinen kopiot roolit Gentissä renkaan. Tilauskannat avataan 29. syyskuuta.

Hoito Volvon
XC40 on ensimmäinen Volvo, jossa hoito Volvon palvelu koskee. Palvelu on samanlainen tilaus. Vastaan ​​ja kiinteän kuukausimaksun, saat 24 kuukauden välein, uusi Volvo ovella. kun asiat ovat niin talletus ja verot sisältyvät. Ajattele sitä Volvon oma laaja yksityisten vuokra palvelua. Palvelu on ensimmäinen saatavilla XC40 asiakkaalle Ruotsissa, Britanniassa, Saksassa, Espanjassa, Italiassa, Norjassa, Puolassa ja jopa Pohjois-Amerikassa. Volvo Hollanti vielä selvittää, miten ja milloin palvelun käyttöönottoa maassamme.

Uuden Volvo XC40 ...

  • Tunnen suurta.
  • Tunnen aika hyvin.
  • ei tee minua paljon.
  • En pidä siitä.
  • Tunnen kauhea.
Äänestä Näytä arkisto

Uuden Volvo XC40 ...

  • Tunnen suurta. 59,3%
  • Tunnen aika hyvin. 28,8%
  • ei tee minua paljon. 6,0%
  • En pidä siitä. 3,3%
  • Tunnen kauhea. 2,5%
Numero stemmen4.785Bekijk arkisto