Rap: Koenigsegg Agera R ‘maailman nopein’

51In hypercarland osallistujat taistella toisistaan ​​teltan kun kyse on arvonimen nopein auto maailmassa. " Koenigsegg vihjasi, että pian otsikko taskussaan.

Äskettäin ruotsalainen Koenigsegg Agera R räppäri teki Bugatti Chiron sprint pysähdyksissä nopeuteen 400 km / h, ja sitten taas lopettaa. Koenigsegg on nyt katseensa nopeudesta Bugatti Veyron Super Sport, auto, joka saavutti huippunopeus 431 km / h Guinnessin World Records on ollut nopein tuotannon auto maailmassa.

Koenigsegg osoittaa sosiaalisen median kautta, joka on tehnyt siitä pudonnut pala valtatie Yhdysvalloissa Nevadan osavaltiossa kanssa Agera RS keskimäärin huippunopeus on 447 km / h. Agera R on kukin tapa ajo ottaa huomioon asioita, kuten tuuli. Mukainen Koenigsegg on kaikki tiedot mitataan Racelogic moduuleja. Nopeus ei ole luokiteltu kirjaa, mutta mukaan Koenigsegg on vain ajan kysymys.

Koenigsegg saattaisi pitää kirjaa, se on silti kyseenalaista, kuinka kauan brändin käsissä. Veyron seuraaja Chiron on toistaiseksi saavuttanut huippunopeus 420 km / h, vaikka auto on tiettävästi jonka nopeus on 463 km / h. Suojella renkaita ja siten varmistaa turvallisuus ei kokeillut. Se on edelleen amerikkalainen Hennessey. Myrkky GT-viritin, joka vaati kolme vuotta sitten on saavuttanut nopeuden 435 km / h, kaikki mitä nopeutta mitattiin vain yhteen suuntaan. Hiljattain esitelty myrkky F5 pitäisi pystyä saavuttamaan huippunopeus on 483 km / h mukaan sen luojat. Tätä mahdollisuutta ennätysvuosi ei ole tehnyt mitään virallista rekisteriä.