Nissan positiivinen Euroopasta

10Nissans myynti pomo on optimistinen tulevaisuuden sen brändi Euroopassa. Vuonna 2018, nouseva suuntaus jatkuu, hänen mukaansa.

Positiiviset ennusteet, joita valloilleen kaikkialla Automotive News Europe, ovat seurausta kolme uutta mallia. Ensinnäkin, on olemassa vahva eurooppalainen painopiste uusi Micra on myös facelifted Qashqai ja lopuksi on paljon odottaa kokonaan uusi lehti. Sähköauto tekee sen jo ylittänyt odotukset hiljattain hyvin maissa, joissa malli on jo myynnissä. Jos Nissan on todellakin kasvaa vuonna 2018, se tarkoittaa, että nouseva suuntaus jatkuu. Tänä vuonna markkinaosuus brändi Euroopassa 0,1 prosenttia, kun taas myyntimäärät jopa 5,4 prosenttia oli suurempi, sillä tislattua Auto Newsin ACEAn toimittamiin tietoihin.

On Japanin päämaja Nissan ne tyytyväinen uutinen, koska kotona on paljon päänsärkyä johdon. Puutteellisesta huollosta että Nissan työskentelee massiivisen muistaa, että ainakin 1,2 miljoonaa ajoneuvoa mukana. Virheet ovat vain kiinnostavat Japanin markkinoille eikä niillä ole negatiivista vaikutusta laatuun ajoneuvojen, kertoo tuotemerkin.