Korvaamaton EarthRoamer XV-HD Super Camper

38Op etsivät Luksusluokan asianmukaisen perävaunu? Katsomaan EarthRoamer. He esittää uuden XV-HD Super asuntoauto. Tärkeää tietää: on hinta ylellisyyttä.

Retkeily, se tarkoittaa olet viiden tähden hotellit ikävä ja lähdet perheen kanssa. Ei kylpyhuone, mutta vain kanssa (vaaleanpunainen) vessapaperia leirintäalueella LVI. Jos sinulla on jo sitä ylellisyyttä nyt eivät halua jättää sitä käyttämättä, voi käydä ostoksilla American EarthRoamer. Yli kymmenen metriä pitkä XC HD Super leiriläinen on itse asiassa varustettu kaikilla luksusta mitä haluatte.

Ajatella kylpyhuone, lattialämmitys, keittiötasolle graniittia ja jopa pesukone. Voi nukkua hotellivuoteiden arvokas ja säiliö 950 litraa vettä on alustavasti olla yksin. Suuret akut, generaattori ja suuri aurinkopaneeli varmistaa, että kaikki toimii aina. Perusteella asuntoauto Ford F-750 4 x 4. Siinä piilee 6,7-litrainen V8-dieselmoottori tuottaa 983 Nm vääntöä. Villeimmät aikoo kuin Etelä-Ranskassa? Tämä johtuu siitä, kanssa 46 tuuman renkaat XVL käy läpi minkäänlaista luonteeltaan sellainen, että voit ajatella.

Vastineita: joiden lähtöhinta $ 1.5 miljoonaa kalliimpia kuin All Inclusive Välimeren. Kuitenkin täytetyn ovat luottokortin? Kolmen ensimmäisen yksikön tällä hetkellä tuotetaan.