Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI 150 hk Highline (2017) gjennomgang

17implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Golf Variant 1.4 TSI 150 hk Highline
7, Automatisk dobbel clutch
2017
2017
18 km
17900 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

søk

 • May 29, 2017 09:21

Begynnelsen dette året jeg startet en ny jobb som også inkluderer en leieavtale. Som en ledende bil jeg fikk en Golf GTE. Fin bil, spesielt i GTE klassen ganske rap, men også for trangt for en familie med to barn - spesielt for den årlige camping ferie i Frankrike. Jeg fant stedet og ganger så mange elbiler har et bra spill, men samspillet mellom elektriske og bensinmotor kan fortsatt ha noen ytterligere finsliping i min VW. Dessuten kjører jeg for mange pendler kilometer (160 km per dag) for å gjøre optimal bruk av en slik stasjon. Jeg gikk for ofte mot liten tank på 35 liter.

Fredelig derfor på utkikk etter en etterfølger til GTE. Det eneste kravet om at min nye arbeidsgiver gir bilen min er at det er en av Volkswagen-konsernet. Budsjettet er heller ikke uendelig, og med en viss netto aggregering i mitt sinn, satte jeg meg selv til det ytterste på € 40k. Gitt den ønskede rommet måtte være en stasjon. En SUV-aktig kunne også ha gjort, men jeg finner meg selv litt for ung (tre for en høy oppføring og er personlig foretrekker litt lavere i en bil. Du bare bedt om en Passat GTE variant av aksjen (med 15% tillegg) men som falt utenfor budsjettet. jeg tror også en C-segmentering faktisk stor nok, og jeg foretrekker en kraftigere motor og mer luksuriøse enn den maksimale arealet av en Passat og Superb.

Og så vil du komme ut på trio drive C-segmentet biler fra VW Gruppe: Leon, Octavia, Golf. Alle tre facelift i perioden min søken. I utgangspunktet var jeg fokusert på Seat og Skoda, som Gulf med stasjonen jeg ville (1,4 TSI 150 PS med DSG) virket overpriset. Runde med drevet i de Leon, og Octavia (både pre-facelift) av to jevnaldrende. Konklusjon: Leon er litt trangt på innsiden og interiøret er mye billigere enn det indre av en Golf (helt personlig selvfølgelig, det kommer an på hva du anser viktig), er en mer alvorlig bil (selv enklere materialer i interiøret Octavia ), men innebære at du på noen måte mens du kjører. Private jeg s Ford Focus drevet, så litt av god kjøring og styring jeg kan sette pris på. Dette gir Leon igjen, men denne jeg likte utseendet (spesielt inne) samsvarer ikke med bil > € 35k.

Og da ble kunngjort facelift Golf premier. Ved å redusere prisene kom Golf Variant med 150 hk og DSG Highline trim plutselig være innen rekkevidde. Gitt de positive erfaringene med GTE var knuten så raskt kuttet. Mang en natt tilbrakte sammen den ideelle bilen. Og det er ikke så lett med alle alternativ pakker hvor du vil møte i Nederland. Så jeg satte mine severdigheter på 17" Sebring hjul (i Tyskland bare bestilles separat), men som kan bare i forbindelse med R-line pakke. Ikke et problem, bortsett fra at jeg absolutt ikke ønsker privatliv glass. Jeg liker ikke og reduserer synlighet i de mørke månedene. I GTE var en annen ekstra tonede vinduer bak, så jeg mine barn ikke engang sitte. Et alternativ utelate en pakke kan ikke, slik at R-line pakke (og Sebring felger) falt av. The Advance pakken jeg hadde noe lignende: det var også privacy glass, så endelig sjekket uavhengig av de andre alternativene som pakke, selv om du betaler mer. Til slutt kom jeg til følgende liste:
- Executive-pakke (med Discover Media navigasjon og lydanlegg, så selv med to knotter);
- Nøkkelfritt (bilen åpen, tett og starte med nøkkelen i lomma);
- LED-lysene;
- sportsunderstell (15 mm senket);
- vend kameraet;
- panoramaschuif- / vipping;
- girtaster på rattet;
- Oppvarmet frontrute;
- Winter pakke (hovedsakelig på grunn av setet);
- Sidekollisjonsputer bak,
- fast tilhengerfeste (for Saris Rask med campingutstyr);
- modell og motor betegnelse på bakluken utelate.
High er i seg selv pent utstyrt, inkludert 17" Dijon hjul, den nye aktive informasjonsdisplayet, delvis Alcanmøbeltrekk og ekstra i krom på utsiden (slik som den fulle ramme av utløpene). Hvis fargen jeg valgte Hvit Sølv metallic. En gamble, fordi bare sett i en video gjennomgang på Autoblog og sterkt kunstig lys med en VW forhandler.

Fordi dette er fortsatt ren som kjøp, satte jeg alle vurderinger for dette øyeblikket i midten.

første kilometerne

 • 2157 km
 • May 29, 2017 10:49

Etter den 13. februar for å ha bestilt bilen, jeg hadde ham plukke opp den 11. mai. For meg første gang jeg satt i en ny, selv montert biler. 18 jomfruelige kilometer på klokken. Fargen var litt av et sjansespill, men pakket etter min mening stor. Avhengig av lyset, han er mer grå eller mer hvitt, og noen ganger det høres litt ut som kritt. Få masse komplimenter.

Selv om ulike meninger om behovet for det, jeg har bilen stille kjørte inn i den første 1000 km, og jeg fikk ikke gå over 3000 rpm. Nå har jeg allerede har passert 2000 km, kan jeg dele noen første kjøreopplevelser. For ikke å gjøre et stort stykke prosa, vil jeg prøve å poenget ved å navngi de styrker og svakheter ved bilen.

Hva behager?
- Den totale kjøreopplevelsen. Den GTE jeg visste hvordan å kjøre en Golf, men denne varianten kjører perfekt. Komfortabel men ikke for myk. Stille før ved høye hastigheter. Den sportsunderstell sikrer at han er tett på veien uten å være tøffe. Videre bilen og dermed lavere på veien og bedre øyne fylt fendere. Styrefølelse er utmerket, allerede sender en Golf aldri så skarp som en Focus. Men det skjer med en golf mye mer moden og fyldigere, spesielt i interiøret. Jeg er P-ordet i munnen, men det er unektelig at dette er alt litt mer sofistikert og bedre ferdig enn å sette sammen en fokusgruppe eller nytes Leon og Octavia. Men hvis jeg eier pengene ville ha omtrent like privékoper, er en annen historie.
- Engine. Det er samme blokk som i GTE, men selvfølgelig uten elektro støtte. 150 hk og 250 Nm er rikelig for en bil som dette, spesielt i kombinasjon med den 7-trinns DSG som veksler ubemerket og motoren holder alltid i riktig område. Den eneste ulempen av DSG er noen ganger sent nedgiringer, slik at det føles buzzy. Ved å sette beholderen i seg selv, eller S for å bytte tilbake til smekk bak rattet, er det lett å overvinne.
- Plass. Både foran og bak betegner fantastisk romslig med to barn i alderen 6 og 4, har du sikkert ikke behov Passat og Superb. Stammen gir med 600 liter (blant annet takket være fordypningen for reservehjul som ikke er det) er også tilstrekkelig plass for den kommende sommeren.
- Utstyr. Som nevnt, High allerede ganske komplett, men med alternativene jeg sjekket er det lite å være ønsket. Har sin pris, selvfølgelig. Høydepunkter er det store panoramataket (flott for spotting fly lander på A9 Schiphol), Keyless tilgang (jeg bruker aldri den tasten) og LED-lykter (utmerket lysutbytte og ser etter mitt syn enda bedre enn halogen) . Standard Aktiv Info Display er hyggelig, men jeg har også lagt merke til at jeg hadde lite å gjøre, og faktisk alltid navigasjons være i midten.

Hva kan bli bedre?
- På Discover Media System er også Apple Carplay. Godt å høre på musikk på din iPhone eller via Spotify, men beklager at den støtter 10 apps som jeg de fleste ikke bruker likevel. Jeg sender meldinger (ikke støttet) via Whatsapp, navigerer jeg (ikke støttet) via Google Maps og musikk via Soundcloud er ikke engang der inne. Dessuten svikter forbindelsen ved behov. Ikke så feilfri og absolutt egnet for konvertering, men det er utvilsomt på grunn av den lukkede natur Apples økosystem.
- DSG. Ikke misforstå, det er en flott skiftende automatisk, men en som noen ganger slå tilbake sent (hum) eller med utilstrekkelig pedaltrykket svært raskt upshifts så du har å komme ut av en sving allerede i sitt fjerde. Heldigvis motoren nok oomph til å fortsatt akselerere raskere og du kan også påvirke her med flipperne selv. Jeg vil derfor alltid bestille.
- Forbruk. Kanskje det er nyheten, men jeg vet ikke i dag mye høyere enn 1:14, som jeg gjør til ro. fortsatt slår meg litt om motor og gir målrettet effektivitet. Denne motoren er sylinder deaktiveres, men jeg har lagt merke til.

Alt i alt en flott familie bil kan jeg godt foran i årene som kommer. Inntil neste oppdatering.

Noen flere observasjoner

 • 2278 km
 • May 29, 2017 23:01

Ikke mange kilometer er det siden siste oppdatering, men et par ting som skiller seg ut til Gulf.

- Start / stopp-systemet er ganske avansert, og er allerede aktivert hvis du rulle ut. Daværende han skyter rett inn i rattlåsen, som ikke gjør det siste rattkorreksjon kan gjøre mer. Eller hvis du stopper på en parkeringsplass og stek i R konverterer til lukeparkering, stanser motoren og kan ikke med styringen. Foten av bremsen og han slår umiddelbart igjen, men det er fortsatt noen ganger gir en ubehagelig følelse å ikke helt i kontroll. For nå, men jeg har ikke vært fristet til å slå av systemet.
- I reflektansen falt av en bil for meg meg til den for den andre lette streker i hvert linseenhet (for kjørelys og blinklys) bruker bare de ytre. Videoen vurderinger på flere områder bilen jeg følte virkelig to linjer (4 i alt) har sett lys / blinker. Henvendelser på VW forhandler lært meg at jeg bør velge for LED pluss. Hvilke € 350 ekstra jeg hadde fått nok for seg selv, men på den annen side, hvor ofte gjør du klokt i å frontlykter?
- I flere anmeldelser av Golf VII Jeg leste klager om sprekkdannelser i suspensjon. Flyten-GTE (med 55k km på klokken) Det var også berørt, men denne bilen er fantastisk jevnt og lydløst over humper og terskler. Jeg elsker å se sin fortsatte.
- Jeg er glad for at jeg 17" hjul i stedet for 18" har valgt. GTE hadde 18"Men i de fire månedene jeg kjørte det, jeg hadde allerede to ganger dempe skade. De Dijon felger har heldigvis litt mer gummi rundt.

Bare en forklaring av karakterer. Hvis leieavtalen rytter Selvfølgelig kan jeg ikke si så mye om prisen, men bare så lenge det er vanlig vedlikehold, lot jeg det stå til 4 stjerner. Og påliteligheten etter bare 2000 km på 5 stjerners stat, er litt åpen dør.

fantastisk bil

 • 17900 km
 • 08.10.2017 09:25

Etter fem måneder, er det på tide for en oppdatering. For å få rett til (midlertidig) konklusjon: hva en flott bil det er. Ja, det er skarpere styring valg i dette segmentet, og det er solide konkurrenter som tilbyr enda mer plass, men faktisk gjør noe bra golf hele. For noen er lik det kjedelig, men det gir meg en særlig betryggende følelse og jeg er glad min kjørelengde i denne bilen. Disse kilometer er dessuten beregnet litt hardere enn før. Grensen er 40k km med min arbeidsgiver for bensin-diesel, og med dette mener jeg går det sannsynligvis (litt) over.

Hva behager etter den første (liten) halvparten?
- Drivverk: Jeg tror du ikke trenger mye mer i Mexicogolfen. Hurtig var (uten for mye bråk 0-100 hadde i 8,5s ifølge FlitsMeister app og jeg har allerede 200+ på disken) og takket være generøse moment var den siste ferie i Ardeche med full last og aanhangertje bak ikke noe problem.
- Grip: Jeg personlig tror sportsunderstell anbefales. Bilen vil være litt mindre, den vakre 17-tommers hjul fylle hjulbuene. Og han er ganske stramt på veien og i svinger, uten noen gang å være vanskelig eller tykk. Igjen, sender Focus skarpere og mer fornuftig, men i form av generelle stabilitets Scorer en Golf for meg senere.
- Interiør / komfort: Highline-versjonen gir en luksuriøs følelse, spesielt blir profilert i mørket når den passerer gjennom LED-belysning på forskjellige steder. Setene er gode, er den aktiv informasjonsdisplayet vakker (men alltid med meg i samme setting - klassiske tellere ispedd navigasjon), og alt føles solid. Plast er også mye mindre utsatt for riper enn Focus II jeg hadde før.
- Assistentsystemer: riktignok, du også betaler for, men det er svært behagelig å bare holde nøkkelen er alltid i lommen, ikke å måtte tenke på lys og vindusviskere og i tett trafikk ikke å måtte konstant bremsing og akselerasjon, men å ha en bil som selv holder den innstilte avstanden fra din forgjenger. Jeg er også fornøyd med ryggekamera, Jeg stort sett sjelden over skulderen når lukeparkering.

Hva kan bli bedre?
Det jeg også tenker på det, tror jeg ikke kommer til en liste over forbedringer eller ulemper. Som nevnt i begynnelsen av denne oppdateringen, Gulf faktisk gjør alt riktig - og noen ting veldig bra. Det eneste som jeg la merke til så langt er negative, er at jeg har flere ganger hatt en nedgang på min venstre arm i en tung dusj (og ja, vinduet var sikker). Tilsynelatende fortsatt en gummi som ikke er helt riktig, men jeg har ikke giddet å se om jeg kan presse seg på plass. Den 13 år gamle Mini kabriolet min kone jeg finner litt vann til tider ingen innvendinger, men i en Golfen € 40k ville ikke ha tillatt det. Så jeg må se på et øyeblikk (permisjon).

5.0
 • komfort 5.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket