Facelift for Citroen C4 Cactus

105Citroën utfører en forholdsvis stor flate løft ved å trykke på Cactus C4. Den markerte crossover selv få andre Airbumps blitt målt.

Siden 2014 er C4 Cactus fra bandet i den spanske Villaverde. På produksjonslinjen i de siste månedene har utvilsomt gjort de nødvendige justeringene. Den C4 nemlig gjennomgår Cactus en ansiktsløfting hvori Citroen går ut over bare montering av nye støtfangere.

I slutten av september var vi i stand til å vise alle bilder av facelift C4 Cactus, men bildene å si det mildt ikke akkurat høy kvalitet. Den offisielle informasjon om den tilhørende video i dag bekrefter i det minste at Citroen Airbumps, den særegne støtfangere på sidene, sletter i form som vi vet, inntil nylig, C4 Cactus. I stedet får C4 Cactus som storebror C5 Aircross er tilgjengelige for Airbumps-lignende på karmer.

utseende

Den C4 Cactus har bestått på skjærebordet. Citroen monteres på baksiden av nye, bred i ventil kontinuerlige LED-lamper og den sorte plastplaten på baksiden er en referanse til papirkurven. nye støtfangere er plassert på både forsiden og deachterzijde, kopier er helt ny, snarere enn noe justert. Ved den fremre side er plassert på en krom farget element mellom dagrijlampen, hvor det doble vinkel har blitt behandlet. Også på forsiden finner vi nå færre svart plast. Den fornyede C4 Cactus har større frontlykter, som nå omgitt bare av fargen på treneren.

float

Citroën synes å ønske å sette C4 Cactus litt høyere i markedet. Den splitter definerer den nye Cactus en bil med karakter av både C4 Cactus som for C4. Citroën setter større fokus på komfort og gjør den oppdaterte Cactus første bilen som er tilgjengelig i Europa med progressive Hydrauliske Puter bæresystem. Fashioned flyte så. C4 Cactus er den første Citroën som vil bli tilgjengelig med mykt smør utvilsomt Avansert komfortseter. Citroën passer også flere lydisolering materialer for å komme seg rundt og tykkere glass installert for å holde mer uønsket støy utenfor hytta.

Totalt bringer Citroën 12 assistansesystemer i den nye Cactus, som Active By Brake, trafikkskilt anerkjennelse, Coffee Break Alert, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring, Driver Attention Alert, Park Assist, cornering lights, et ryggekamera, nøkkelfri adgang og Grip Control.

motorer

På den internasjonale motor listen Citroen sette en 130 hk Puretech bensinmotor koblet til en sekstrinns manuell. Har du 110 hk nok? Deretter er det Pure Tech 110 for å få en fem-trinns manuell og en sekstrinns automatisk er. Slip forblir 82hp Pure Tech 82, knyttet i alle tilfeller til en manuell girkasse. Dieselmotorer kan senere med 110 hk BlueHDi 100 kombinert med en manuell girkasse. Høsten neste år Citroën legger en 120 hk diesel BlueHDi forsyningslinjen det kan knyttes til den sekstrinns automatgir.

Fra første kvartal neste år, dette betydelig oppgradert C4 Cactus i den nederlandske utstillingslokaler.