Opel Astra J Sport 1.4 Turbo (2011) gjennomgang

2implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Astra J 1.4 Turbo Sport
6, Manual
2011
2017
71000 km
72500 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Kjøp Astra J

 • 71000 km
 • 01.03.2017 20:51

Jeg kjørte dette Corsa D.
Gitt den posisjonen km som begynte å kjøre, den (relativt) høyt forbruk og trøste elendig, begynte jeg å lete etter en ny bil.

På jobb jeg ofte kjøre en Astra J Sports Tourer (dessverre med svake 1,4 100 hk motor). Til tross for å være en svært treg bil, kjører han den suverent komfortable når han har god fart. I tillegg liker jeg det, spesielt i en veldig fin bil.

Kravet for min neste bil så var at det var minst en 1,4 Turbo (helst men 140hp 120HP ville være tilstrekkelig).
I tillegg ønsket I en innebygd navigasjon og KM posisjon under fat.
Med disse tre kravene var dessverre ikke mange anledninger ca innenfor mitt budsjett.

Jeg hadde to i tankene. En dessverre det var bare Edition-versjonen. For 500 euro mer jeg fikk en fin ytelse mot Sport med KM stå "bare" 71000. En stilling som, gitt prisen var svært lav.
Ved første jeg ikke har mye tillit i bilen, tross alt, når noe virker for godt til å være sant synes det ofte.

Likevel, jeg ser og jeg ble overrasket av bilen. Både ute og inne galt hele bilen i topp stand. Nesten som ny.
Spesielt med tanke på den relativt lave prisen virket å sitte en feil for meg.
Selskapet sier det var tilby for salg, men viste mye biler må være spotpriser for salg. Etter å ha lest flere anmeldelser på internett om selskapet fant snart ut at de gir lite tilbake vanligvis på handel, men anledninger er også konkurransedyktige priser.

Jeg ga den fordelen av tvil og Astra J Sports kjøpte selskapet (J Bogert i Dinteloord).
Men jeg har tatt et år å garantere sikkerheten, en pakke som jeg kunne bare gå til sammenbrudd på Opel-forhandler for noe som ikke ville klare å.

Som nevnt fikk jeg for min forrige bil (Corsa D på 200 eller mindre tilbake enn jeg hadde håpet, men bunnlinjen det så veldig attraktivt.


Bilen selv kjører i ett ord fantastisk. Den 1,4 Turbo leverer mer enn nok kraft, forskyver sekstrinns jevnt og bilen er meget behagelig fjæring.

Turbo hull der du ofte lese om hva som er absolutt der, men jeg synes at absolutt ikke belastende. Vel kan kanskje være fordi jeg aldri har en bensin bil drevet av en turbo (enn si en bil med så mye makt) så kanskje det bedre hvis Astra, men jeg klager ikke.

Før du får det som du kjører 160 hvis du noen gang gi en prikk gass i 4. gir på motorveien. Farlig for lommeboken, men moro for kjøreglede.

Astra kommer i Sport-versjon, betyr dette blant annet at han har AGR komfortseter. Disse stolene er virkelig hvor flott og er angitt i henhold til dine ønsker.

Videre er den utstyrt med navigasjonssystemet CD500. Dessverre er dette aldri oppdatert (nå kjører med kort fra 2011). Henvendelser ved Opel-forhandler lært meg alt som 2016/2017 versjonen er ikke tilgjengelig (eller 2014/2015 for 109 euro). På Internett fant jeg 2016/2017 versjonen i det hele tatt, men for mer enn 200 euro.
Nå må jeg finne ut av dette ennå, men jeg bare synes det er rart at Opel i seg selv kan ikke gi meg med de nyeste kartene. Fordi det er slike gamle kart er på jeg bruke den innebygde navigasjonssystemet egentlig ikke, men jeg bare bruke en separat TomTom som jeg allerede hadde.

Radioen fortsetter å spille veldig bra (Astra har Infinity lydsystem). I min forrige bil bygget jeg ofte en forsterker med bedre høyttalere, dette er noe jeg ikke er fornøyd med min nye Astra har å gjøre.

Dessverre har den første eieren ikke tatt Bluetooth alternativet, dessverre kan jeg ikke koble telefonen til bilen. Dette vil jeg kanskje løses ved en papegøye modul å bygge. Hadde det, men bare ikke kalle bak rattet (og spille musikk med en hjelpe kabel).

Forbruket er noe teller sammenlignet med produsenten, er min praktiske bruk rundt 01:14. Dette er mer økonomisk enn min forrige Corsa (01:12), men jeg må være ærlig når jeg sier at på grunn av den raske motor også ganske glatt rad nå.

PDC (parkeringssensorer) ikke fungerer som den skal. Som synes å leve sitt eget liv fordi det piper når det er ingenting i nærheten av bilen min, og han piper ikke når jeg kommer i nærheten av noe. Heldigvis slå av systemet, og jeg kan ikke så fine en katastrofe er det ikke.


Alt i alt er jeg veldig positivt om min nye bil. Påliteligheten jeg kan si fortsatt ingenting etter ti dager selvfølgelig, men jeg håper jeg lukket min låst sikkerhetspakke gratis. (Og hvis det er noen på, som innenfor garanti haha)

Jeg vil holde deg oppdatert!

kjølevæske lekkasje

 • 72500 km
 • 06.04.2017 04:17

Først som en korreksjon til mitt forrige innlegg skrev jeg at PDC ikke var fungerer. Angivelig er det også parkeringssensorer foran på bilen. Dette ble ikke kjent for meg, og det forklarer også hvorfor han var stadig san pipelyd mens det var ingen hindring bak meg

Imidlertid er det fortsatt en vanskelig system. Det er to forskjellige piper, en som bærer den er bak en hindring og en som bærer at det er en hindring.
Og vel, se de to bare for å holde fra hverandre når alt kikket gjennom hvert enkelt tilfelle når du er lukeparkering ...


Videre dessverre en uheldig første tilfellet. Kjøling lekkasjer. Blant kommentarene ble skrevet om, og det var ikke lenge før jeg hadde også problemer med det.

Neat løst ved Automotions Opel Roosendaal. Slange og kjølevæske lekkasje hus. Hadde jeg vanligvis koster 300 euro, men det åpenbart falt i garantien.

Det har nye dekk på og det er best å være dyrt (225/45 / R18 er en liten mark ca 150 euro per dekk ekskl. Montering). Jeg hadde ikke forutsett, men akk, de er ikke årlige utgifter.

Endelig en oppdatering vwb forbruk. Dette er omtrent på 1:18 på 120kmh. Jeg rir for det meste 130/140 på motorveien, og deretter skyte den på ca 01:11. Dusja, denne bilen sports straffer / flåte tur bare ned hardt. Men det kan være så økonomisk lykkelig!

Jeg har allerede i slutten av mai til APK, innen den tid, jeg oppdatere på nytt. Jeg forventer ikke at noen gale ting, men da igjen, kjølevæske lekkasje, jeg forventer ikke!

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket