Dette er den nye Volvo XC40!

107Na en svært omfattende teaser-kampanje, har Volvo trakk stoff av den helt nye XC40, den første virkelige kompakte crossover av merkevaren og også den første modellen fra den splitter nye 40-serien.

Volvo ga mer enn et år siden med 40,1 og 40,2 Concepts et første glimt av en helt ny 40-serien. At forhåndsvisningen vises veldig realistisk: den splitter nye Volvo XC40 som nemlig å presentere i dag er fortsatt ganske trofast mot kroppen som bar 40,1 Concept.

Den nye XC40 er den første Volvo som har blitt plassert på den nye CMA modulær plattform, et grunnlag knyttet til Volvos morselskapet Geely Lynk & Co. allerede brukt for modellen 01. Det bør etter hvert også finnes på det europeiske markedet, kommer all denne nye svensken åpenbart mye tidligere.

Hos Volvo sikkerhetskurs har et rykte å opprettholde. Dermed bilen av en omfattende blanding fordelene av sikkerhetssystemer vi allerede vet om 90-serien og den nye XC60. Eventuelt kan XC40 får også med pilothjelp, et system som tillater kryss-over delvis selvgående passasje gjennom trafikk. Volvo bringer også systemer som City Safety, Run-Off Road Protection Avrenning Begrensning Road, Cross Traffic Alert med autobrems og en 360-graders kamera til sin nyeste modell. Infotainment kommer fra de siste Volvo-modeller. Pontifically på midtkonsollen, kan vi finne Sensus system, kombinert med en vertikalt orientert skjerm.

Den 40-serien vil være tilgjengelig med et sett av tre- og fire-sylindrede bensin- og dieselmotorer. Den tre-sylinder har en kapasitet på 1,5 liter. Også en plug-in hybrid, Twin Engine, et trekk som bør være mer enn 180 hk sterke. Siden introduksjonen bare en D4 diesel og T5 bensinmotor tilgjengelig, to fire sylindere. Senere vil det bli flere varianter, blant annet et fullt elektrisk XC40. Spesifikasjoner dem følger på et senere tidspunkt.

Tidligere annonserte Volvo at med XC40 fast satse på tilpassing. Dette betyr at den splitter ulike fargekombinasjoner og ulike utførelser for sin nye langbent modellen har. Således er to-tone karosseri mulig, og bør også være kle det indre av fet lekende 'til' stil premie til. Volvo allerede fyrte en Lava Orange-farget vloertje er mulig, som er en Oxide Red-farget kalesje.

Som for forestillinger, satser vi på ankomsten av Momentum, en R-Design og Inscription. R-Design derav er, selvfølgelig, varianten med de sportslige forventninger. Innskriften kaster det spesielt frodig dekor.

Når på markedet, bør XC40 kunne konkurrere med biler som Jaguar E-Pace og Audi Q3. De første eksemplarene roller i Ghent av dekket. Ordrebøkene åpner 29. september.

Stell av Volvo
Den XC40 er den første Volvo der Care av Volvo-tjenesten gjelder. Tjenesten ligner på et abonnement. Mot og fast månedlig avgift, får du hver 24 måneder, en ny Volvo på døren. mens ting er som innskudd og skatt inkludert. Tenk på det som Volvos egen omfattende private-lease service. Tjenesten er først tilgjengelig for XC40 kunder i Sverige, Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Norge, Polen og med Nord-Amerika. Volvo Nederland fortsatt etterforsker hvordan og når man skal distribuere tjenesten i vårt land.

Den nye Volvo XC40 ...

  • Jeg føler stor.
  • Jeg føler meg ganske bra.
  • gjør ikke meg mye.
  • Jeg liker det ikke.
  • Jeg føler meg forferdelig.
Stem Vis arkiv

Den nye Volvo XC40 ...

  • Jeg føler stor. 59,3%
  • Jeg føler meg ganske bra. 28,8%
  • gjør ikke meg mye. 6,0%
  • Jeg liker det ikke. 3,3%
  • Jeg føler meg forferdelig. 2,5%
Antall stemmen4.785Bekijk arkiv