Renault Talisman Estate

36Met Talisman Renault har satt en verdig etterfølger til Laguna veien. Dette segmentet er en kombinasjon avgjørende, og vi reiser derfor forventningsfullt ned til Jurassic å oppdage Estate.

Sent i fjor ble vi først introdusert til etterfølgeren til Renault Laguna, og nå bilen er selv en del av vår langsiktige test bil. The Estate var en lukket bok for oss, men det tok slutt i dag. Ved vår ankomst i de franske Alpene var en 130 hk 1.6 dCi med sekstrinns manuell klar for oss.

Det er alltid spennende når en estetisk vellykket modell bør håndteres modeller oppdatert til en mer praktisk bil, men når du tar et syn som også kan være som i dag snakker vi om en livsstil kombinasjon. Våre mye oppskrytte landsmann Laurens van den Acker har det trikset med hell brukes til Talisman. Spesielt ved å spille med linjene i sidevinduene, visste han at Talisman Estate å gi en dynamisk ansiktet uten å gjøre for mange innrømmelser til dimensjonene. The Estate, som, som Grand Tour går gjennom livet i resten av verden, er 16 mm lengre enn sedan og den ekstra lengden er helt i bakre overheng. I høyden har han en liten 2mm mottatt, men av mindre skrånende taklinje, har Estate likevel 32 mm mer takhøyde i baksetet, og at alvorlige tiltak. I tillegg til hovedrommet er det benplass enn OK iden av eiendom.

Bagasjerommet på måling i normal konfigurasjon 572 liter, og når de blir lagt flat, seteryggen kan være 1,681 liter tapt (for de trofaste Renault drivere: siste Laguna Estate har 508 og 1593 liter) på en plattform som er en tykk to meter lang, med en høyde på 1,12 meter. At gulvet ikke er helt flat, fordi de foldede ryggene danner en barriere, men gulvet kan på det tidspunktet ta et steg opp, slik at store deler ennå igjen uanstrengt glir innover. Den bakre del av den jord kan også stille inn vertikalt, slik at lasterommet er delt i to ulike deler. Seteryggene er foldet ned i to ulike deler ved hjelp av to knapper på sidene av stammen. Revolusjonerende er ikke alt, men samlet gir en god praktisk, romslig stasjonsvogn.

ulogisk

Foran finner vi det - hvem vet sedan - kjent dashbordet. Det er ganske romslig, luftig og spesielt designet og konstruert av overveiende gode materialer. De dyrere modellene (vi ri intense, ett skritt under toppen Initiale Paris) har en stor, én farge skjerm der du kan justere alt. Navigasjonsstruktur er ofte ikke veldig logisk, og derfor krever litt øvelse. Noen ganger må du gjøre noe på skjermen, er da en funksjon av flerbruks knappen mellom setene. Den sentrale klokken er digital og avhengig av bilens innstillinger klassifisert. I idretten er det en stor turteller med et digitalt speedometer i midten.

Vi velger 130 hk diesel med manuell girkasse i Intense-versjonen fordi ifølge importøren, er den mest valgte versjonen i vårt land. Fra Intense Talisman har standard 4Control system. Ved høyere hastigheter, bakhjulene opp til 3,4 grader med en jevnere svingene ved lavere hastigheter de sender opp til 1,9 grader mot større manøvrerbarhet. Vendepunktet er mellom 60 og 80 km / t, avhengig av kjøreegenskapene til de institusjoner. Det begynner å bli vant til, men når det er i systemet, det føles perfekt. Talisman sender raskende sporty for en stor fransk bil. er også veldig fint denne 130 hk diesel. Momentet kommer i tidlig og løper vakkert gjennom turtallsområdet, noe som gjør det meget fleksibel. Men motoren ved full belastning er litt støyende. Den manuelle girkassen er ganske heftig slag.

tilleggsgebyr

Talisman Estate er i juni i den nederlandske utstillingslokaler og koster bare 1200 euro mer enn sedan. Det er tre dieselmotorer (110, 130 og 160 hp) og to bensinmotorer (150 og 200 hk). 110 og 130 hk dieselmotorer gi et valg mellom manuell girkasse og EDC (automatisk dobbel-clutch), de andre motorkonstruksjoner er standard maskin, hvor syv-trinns bensiner, og sekstrinns dieselmotorer.

  • +vellykkede linjer
  • +ennå ikke over
  • -Begrenset utvalg manuell / automatisk
  • -Diesel ved full last bit støyende