Opel Cross X 1.2 Turbo Innovation (2017)

68De første PSA co Opel satt i utstillingslokalet, er en kompakt crossover, og derfor har alt å bli en suksess.

The Cross X deler sine gener med pakken Peugeot 2008, men egentlig har et unikt utseende som er umiddelbart gjenkjennelig som en Vauxhall. I det indre Opel har godt bevart sin egen merkevare verdier. Dashbordet er ren og business. Ergonomi er greit: alle kontroller er der du forventer dem. Takket være sin enkelhet, klokkene er lett å lese, er infotainmentskjermen pent skjult i dashbordet.

På baksiden la Cross Country X er på sitt sterkeste. Den benplass er overraskende sjenerøs og det er også hovedrommet er romslig nok for en voksen. Også på baksiden av Crossland X er overraskende store og måler støvelen 410 liter. Men hvis du Innovation + pakken orden, bank i to ulike deler til å gli fremover, som overfører din benplass i bagasjerommet.

Vår Cross Country X har en tresylindret turbomotor. Her Opel høster de første fruktene av fusjonen med PSA, fordi 1,2 Turbo kommer fra stallen, og er en veldig fin maskin. De tre-sylindrede rumble er hørbar, men dempet godt nok til ikke å irritere og ytelse økt vierpitter ville ikke skade. Girkassen er også Peugeot og viser mindre tett og presis enn vi har benyttet mange Opel. The Cross X tendens hovedsakelig mot komfort. Dette segmentet innvendig plass og daglig bruk kritisk og særlig de områdene scoret Cross X faktisk veldig bra.

4,0 stjerner

Opel Cross X tilbyr hovedsakelig mye plass, og det er disse bilene en viktig funksjon. Designen er både innenfor og utenfor ikke veldig spennende, men spesielt interiøret føles som kvalitet.