Renault Clio Estate Energy TCe Dynamique 90 (2016) gjennomgang

2implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Clio Estate Energy TCe 90 Dynamique
5, manuell
2016
2016
10500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.1 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

første inntrykk

 • 300 km
 • 4 mai 2016 17:13

Hvorfor denne bilen?
Med litt der, vår Fiesta viste seg litt på de små side, spesielt oppstart. Vurderer bilen var i 2010, mens Picanto min kone kom ut i 2005, likevel besluttet å bytte Fiesta i forbindelse med (mye) høyere annenhåndsverdi.

beslutningen
Selvfølgelig jeg utforsket felt først utvidet og en topp tre kom ut av populære biler. Allikevel var det klart på forhånd at det skulle være en stasjon eller eiendom, i forbindelse med rommet. Kia Cee'd SW, Ford Focus SW og Renault Clio Estate var biler av valget. Kia ble raskt assosiert med den store motoren som ville gi forbruket for høyt. Deretter drevet prøvekjøring i både Focus og Clio.
Til syvende og sist avgjørelsen falt for Clio. En B-segmentering er tilstrekkelig for vår familie, og når alle alternativene er valgt, beløpet under linjen var interessant nok. I tillegg til Clio utformingen gang hadde skritt foran Focus. Fokus, men sublime i både adferd og i rommet var faktisk for dyrt å konkurrere med Renault.

salg
Etter en samtale med forhandleren er signert for Renault Clio Estate TCe Dynamique 90, med utvalgte pakker og alternativer:
- Comfort Extra (klimakontroll, regn og lyssensor, elektrisk innfellbare speil)
- By Extra (parkeringssensorer, ryggekamera og midtarmlene)
- R-Link (luksuriøse og utvidet multimedia / navigasjon)
- krom vindu strimmel
- metallfelger skrive: passion noir
- personvern glass

Under forhandlingene har vi likevel klart å fange opp:
- komplett reservehjul
- Waxoyl lakkering
- Bilskilt med anvendt bokstaver.

Leveringstid: 3-4 måneder.

Førsteinntrykket
Selv om det ikke er for mye å si, selvfølgelig, senere, men allerede etter å ha kjørt de første inntrykkene etter de første hundre kilometer.

Kjørekomfort og plass
Når du sitter bak rattet, ser vi at bilen foran er meget romslig. Selv om bilen er en B-segmentering, kan du nesten si at du kan gjøre med en C-segmentering ha? Vel, i alle fall en B 1/2. Så veldig ryddig. I siste kvartal av 2015, er det noen (mindre) endringer ble gjort i det indre av Dynamique versjonen, som jeg var veldig fornøyd. Først verre høyeste punktet under prøvekjøring, plastinnlegg på rattet er borte! Det er nå en full skinntrukket ratt (GT-versjon). De dørhåndtak er forsynt med plastmatte i stedet for den svært smittsom høyglans plast. Bare rammen av dashbordet tablett er fortsatt høy glans, noen små aksenter i interiøret innlegg. Tribute, Renault. Bilen ser ganske mye mer moden ut. Videre klokkene har røde pekere og målebånd (i stedet for gult).
I tillegg setene har også et nytt design møbeltrekk. De grå aksenter av belegget blir flyttet fra midten av setet og ryggen til kantene av setene. Som for komfort. Setene er veldig hyggelig, men viser tilbake, spesielt i korsryggen, svært lite støtte. Kinnene er veldig myk. Alt i alt vil du være i skarpere svinger litt rocka frem og tilbake i stolen. Så langt jeg føler at hvis urovekkende.
Bak: Vel, jeg tror at i dette øyeblikk en av de større ulempene. På baksiden du ikke ønsker å tre voksne for en tur som varer lenger enn for eksempel en time. Når jeg er meg selv, jeg fortsatt sitte med knærne mot setet (jeg 1,7. Sammenlignet med Fiesta er avstanden mellom bakre og fremre setene betydelig redusert. Gitt vår familie situasjon er imidlertid et problem de første årene.
Trunk: Selvfølgelig har vi kjøpt eiendom: Vel i B-segmentet. Det er mye i. Synd at vår brettes buggy (som er ganske lang) dessverre på langs eller på tvers går inn i den. Huge plust punkt. Nesten hele baksiden åpnes. Det er absolutt ikke snakk om en terskel. Veldig praktisk og hyggelig!

Ride og håndtering
Før noe som helst om kommer til å kjøpe denne bilen, jeg har lest mye om hvor noen negative ting om motorisering og forbruk. I løpet av det siste litt senere. Angående håndtering: Veldig behagelig. Lettere enn polstret Fiesta forårsaker humper og terskler med mer fleksibilitet bli eliminert. Noe jeg virkelig elsker. Jeg er ikke en sporty chassis som jeg er i min himmelen lansert. Styringen er direkte og lett, noe jeg foretrekker å gjøre. Veksling er noe gummiaktig etter min mening, men poker bryter eller nøyaktig. Online lest mye om dårlig sikt rundt treneren, men jeg kan egentlig ikke forholde seg til det. Ja, er speilet litt på den lave siden, noe som kan føre til problemer på rødt lys, men jeg opplever det som en plage. Bakfra er bra, vinduene mellom C- og D stil gir boet mye mer synlig enn kombikupé. Hva jeg virkelig trenger å bli vant til driften av navi som må skje bak styret som en enhet. Jeg hadde heller ha knappene på rattet enn bak. Støyen i trenerens noe annet jeg har lest mange klager om. Jeg er veldig positivt overrasket, i den forstand at du hører svært lite motorstøy er. Ved høyere hastighet betyr blokken er veldig stille. Tykk fint så. Imidlertid, jo raskere jeg går, desto mer vindstøy langs A-stolpene. Det synes å være en kjent svakhet ved denne bilen. Jeg ser på det som det er noe jeg ønsker å se gjennom forhandleren. Under garantien ville være lett å tilpasse.

R-Link
Folk er fornøyd eller der, eller finne noe. Jeg definitivt faller inn under den første kategorien. Det er et allsidig system med mange alternativer. I skrivende stund har jeg bare begynt å reise gjennom dette systemet, men å navigere gjennom uten problemer. Navigasjons kommandoer kan gis via stemmegjenkjenning, men der har du det du trenger tid. Systemet som reagerer svært tregt. Jeg lurer på hvordan de betalte LIVE-tjenester fra TomTom for å fungere sammen med standard navigasjon. Jeg lurer på om dette er verdt pengene. Jeg har allerede lest at kjøpet kartoppdateringer kan bli en kostbar virksomhet fordi Renault ikke har avtalt med TomTom enkle oppdateringer for å gi. Bit uheldig, men her har jeg, så jeg har ingen erfaring lar ikke dømme videre på det.
Bluetooth-tilkoblingen med min iPhone ble gjort på et blunk, og fungerer godt. Jeg har ikke samtaler gjennomført, slik at ingen slik dom. Lydkvaliteten på streamet musikk er bedre enn forventet. Veldig dårlig historier om lesing, men i mitt tilfelle er jeg imponert. Systemet vil koble til i-Tunes og dra full katalogstrukturen album og spillelister selv helt. Også bare koble iPoden kan kombineres med en USB-kabel til R-kobling som også bevarer mappestrukturen heri. Noe jeg hadde håpet, men ikke ventet. Klasse så!
Ulempen må være forvirrende menystrukturen i systemet. Noe jeg først trykke en eller to knapper kunne gjøre noe, ser ut til å knytte R sikkert gå litt tungvint. Kan brukes til.
Lydkvaliteten på digital radio via Arkamys 3D høyttalere er bra. Forventer ingen mirakler, men for native lydutstyr som oppfyller fine.
Nice er at systemet støtter betraktelig i 'øko-kjøring'. Du får enda en tur en score på hvordan kjøringen din er miljøbevisst (eller ikke).

Motorisering og ytelse
Viktig, men ikke det viktigste for meg (disse var de to kategoriene ovenfor meg). Bevisst valgte TCe 90 fordi jeg ønsker lavest mulig drivstofforbruk. Diesel er ikke et alternativ, fordi vi er mindre enn 15k i året klokker. I prøvekjøring var allerede i dette turbo-blåst blokk helt gi en push til bilen. Dette kommer på 2000 rpm, og det gjør bilen ganske bra kommer sammen i trafikken. 1,25, var atmosfæriske fra Fiesta her betraktelig mer problemer. Noe jeg virkelig nødt til å venne seg til den lave motor rumble. Før du vet ordet av det du allerede høyt i turtall. Denne blokken inviterer derfor gjøre omdreininger, noe som fører til en mye høyere forbruk. Rask Videresending og moderat høyre fot holder forbruket innenfor grensene. Når opp til hastighet, vil det ta litt tid før du gjør din hastighet, men det var definitivt noe. Ved å foregripe kjøre dette trenger ikke være et problem. Begynn på tide med fart og deretter utover. Ikke noe problem.
Start / stopp-systemet er noe jeg må bli vant til. Jeg tror det er en fin system, men som likevel er det ikke alltid tilgjengelig. Selvfølgelig vil systemet ikke fungere hvis det er et klimaanlegg arbeider hardt slag eller når motoren er kald, men ved normal kjøring får jeg altfor ofte beskjed om at systemet er utilgjengelig. Vent Jeg bare lurte på før jeg muligens bare for å se show. Er du en rolig rytter som gir kontrollert gass og forstår kunsten rask oppgiring, vil du bli gledelig overrasket. Er du mer vant til av sener til 4000 rpm før oppgiring, da denne blokken er ganske mye å drikke. Jeg vil gå for diesel.

forbruk
300 på telleren som jeg har ikke så mye å fortelle. Kjørecomputeren gir et gjennomsnitt på mellom 5,9-6,1 per 100 km, eller 1: 16,4 til 16,9 finner jeg en bil som kan anta videre å være, ganske pent. Noen notater mens: Det har vært mange byen kjørelengde, og jeg har ikke vært i øko-knappen. Så jeg har all tro på at det kan fortsatt ned.

Mer snart ...

Oppdatering etter 10000

 • 10500 km
 • 05.01.2017 16:05

Etter å ha kjørt et par måneder med Renault å ha, har vi passert 10.000 denne måneden. Tid for en oppdatering:

Kjørekomfort og kjøreegenskaper.
Fortsatt veldig fornøyd. Det er en fin bil som sender gode og gjøre hva du vil. Rattet er behagelig å holde, og kan brukes enkelt. Hastighet er begrenset til 100 km per time, og det viser begrenset støy under kjøring. Vindstøy synes bare å være virkelig tilstede i motvind. Etter mitt syn, ikke forstyrrende nok til akutt hva de skal gjøre med det, men jeg vil si definitivt på den første svingen.
Minus mulish innstilt cruise. Systemet reagerer for sent i en skråning slik at hastigheten er for høy eller for sent. Det faktum at knappene på rattet ikke er opplyst finner jeg merkelig.
I løpet av sommerferien blir vi kjørt til Tyskland og det fungerer veldig bra. Det er en bil som fortsatt velsmakende etter et antall timer drevet. Stoler er fin komfortabelt, men setet var dypere likt. Suspensjonen er innstilt fin komfortabelt making autobahn var en fryd å kjøre over.
Bytte Jeg tror kanskje den mest delikate av bilen. Det er det nummen og ikke helt nøyaktig. Du gjør lange slag som poker som er for lang. På grunn av lavere turtall nummer på hastighet jeg savner noen sjette gear. Som en del av økonomisk kjøring, måtte jeg ha likt å ha.

prestasjoner
Mer enn nok for min kjørestil. Blåst blokk gir rikelig med futt meg ved å trekke selv med f.eks. Kjøring i Van Brienenoordbrug via rampen IJsselmonde, fortsatt trekker bilen stor i fjerde gear. I fjellet Sauerland rir han sammen pent. Slope han har noen problemer, men for meg å være i stand til å ta med nok kraft til fart. Bilen sløyfer da ganske en slurk av veien.

R-Link og andre systemer / alternativer
Du kan ta mye, men det fungerer utrolig tungvint. Selv om menystrukturen i system er greit å skifte fra den ene til den andre radiokanal er for eksempel svært vanskelig. Det tar for mye action! Synd. Veldig bra er navigasjonssystemet som, til tross for sin tungvint natur, er godt egnet til å operere. Talestyring er smertelig sakte, men fungerer alltid.
Start / stopp-systemet, og nå får jeg virkelig fungerer bare hvis alle forhold er optimale. Jeg vet på forhånd nå når han vil gjøre det eller ikke. Lyssensor fungerer veldig bra, men det blir slått for tidlig å belysning. Jeg hadde kjøretur kartfarger i første omgang ved nærlys, men gjorde det raskt forlatt fordi du sender i fullt sollys med nattfarger. Se om forhandleren kan gjøre noe her.
Mindre positivt, er jeg på regnsensoren. Gjør aldri virkelig bra. Eller vil slette, eller for sakte. Juster knotten på håndtaket ikke går bra. Det må være virkelig bedre, Renault!
Klimaanlegg fungerer veldig bra. I de kalde månedene, men det tar lang tid å varme luften begynner å spre seg. Dessverre igjen skrape fraværende frontruten bereder.

plass
Opp foran, mer enn greit, jeg kan ikke si noe annet. Bakre faktisk stramt. Som voksen du ikke er veldig romslig. Familier med eldre barn er virkelig bedre tjent med en C-segmentering. Trunk ser romslig, men når du legger ferien viste seg faktisk ganske fortsatt skuffende. Spesielt det faktum at, som høyden øker fra lastegulvet, av bilen i bredden blir mindre er meget merkbar. Heldigvis har vi ikke veldig ofte bilen så pakket. Mer enn nok plass for buggy eller barnevogn, forresten.

Opplysninger som 10000
Når det har skjedd at bilradioen (som vanligvis går ut ved åpningen av førerdøren) ikke ble gjort lenger. Den RLINK systemet ble tydeligvis satt seg fast. Heldigvis giveren bare et par kilometer unna oss, og han fortalte oss at du eller en fjerdedel bilradioen må forlate parkert (?), Eller du må koble en av polene på batteriet. Skulle det skje igjen ville tilby en programvareoppdatering trøst.
Bilen begynner å sprekke sidedøren når du tar et brak litt. Jeg mistenker noe i gummi. Jeg la den se på den første svingen til.
Når du fyller drivstoff slå pistolen bakover tidlig! Hvis det er 8 liter når han kan slå alle av. plukke opp, hold opp ned, betyr alt ingen rolle. Bare pistolen så langt at du holder bensin ser strømme inn i tanken arbeid for å virkelig fylle opp tanken. Veldig irriterende.
Lyden noen ganger begynner i feil modus. Det vil si, i et annet enn at du forlot ham modus. For eksempel, bilen forlatt i radiomodus mens i starten av neste oppstart USB-modus. Rare og sikkert fordi systemet virker så enkelt og raskt (ikke) er veldig irriterende.
Som alltid dette er også sant: den første grunnen gjør det aller beste. Bortsett fra at jeg tror malingen svært utsatt for riper.

forbruk
Etter den siste bokstaven, forbruket selv droppet noen tideler opp til 5,4 l / 100 km, men vintermånedene har oppstått fordi jeg er fortsatt en halv liter ovenfor. For øyeblikket så gjennomsnittlig rundt 5,7 l / 100 km. Ikke dårlig, men jeg hadde forventet mer, spesielt fordi jeg veldig nøye kjøre (rask akselerasjon og lang utrulling i fart, mye kjørelengde i byen). Likevel, mye mer effektiv enn den forrige bilen mens den var litt lavere i massen. (6.3 L / 100 km)

Plusser og minuser
De hittil mest positive og negative ved tilfeldig

+ fortsatt vakker design og farge
+ komfortabel sittestilling, drift og håndtering
+ økonomisk
+ god navigasjon RLINK
+ drift klimakontroll
- tungvint å drive og ustabil firmware RLINK
- moderat kontroll av regnsensoren
- varmeapparat kommer sakte

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket