Nissan positivt om Europa

10Nissans salg sjefen er optimistisk med tanke på fremtiden for sin merkevare i Europa. I 2018 vil den oppadgående trenden fortsetter, ifølge ham.

De positive spådommer som er sluppet løs over Automotive News Europe, er et resultat av lanseringen av tre nye modeller. For det første, er det sterkt europeisk fokus nye Micra, er det også en facelift Qashqai og til slutt er det mye som forventes av den helt nye Leaf. Den elektriske bilen gjorde det allerede overgått forventningene nylig godt i land hvor modellen er allerede i salg. Hvis Nissan er faktisk vokser i 2018, betyr det at den oppadgående trenden fortsetter. I år markedsandel av merkevaren i Europa med 0,1 prosent, mens salgsvolumet enda 5,4 prosent høyere, som destillert Auto News' data fra ACEA.

På den japanske hovedkvarteret til Nissan vil de være fornøyd med nyheter, fordi i hjemmet er det nok av hodepine for toppledelsen. Ved utilstrekkelig kontroller som Nissan jobber med en massiv tilbakekalling at minst 1,2 millioner biler involvert. Feilene er bare av interesse for det japanske markedet og har ingen negativ effekt på kvaliteten av kjøretøyene, rapporterer merkevare.