Uvurderlig EarthRoamer XV-HD super campingvogn

38Op leter etter en luksuriøs sted på skikkelig trailer? Ta en titt på EarthRoamer. De presenterer den nye XV-HD super campingvogn. Viktig å vite: det er en pris å luksus.

Camping, betyr det at du har de fem-stjerners hotellene en glipp og drar ut med familien. Ingen bad, men bare med (rosa) toalettrull på campingplassen til VVS. Hvis du allerede har den luksusen nå ønsker ikke å gå glipp av det, kan du shoppe på American EarthRoamer. Den mer enn ti meter lang XC HD super camper er nemlig utstyrt med alt av luksus du kan ønske.

Tenk på et bad, et oppvarmet gulv, en kjøkkenbenk av granitt og enda en vaskemaskin. Kan sove i hotellsenger verdig og med en tank på 950 liter vann er foreløpig å være alene. Store batterier, en generator og et stort solcellepanel sikre at alt fungerer alltid. Grunnlaget for campingvogn er en Ford F-750 4 x 4. Deri ligger en 6,7-liter V8 dieselmotor gir 983 Nm. Wilder planer enn Sør-Frankrike? Det er fordi med 46-tommers dekk XVL jobbe deg gjennom noen form for naturen som du kan tenke på.

Quid pro quo: med en prisforlangende på $ 1,5 millioner er mer kostbar enn all-inclusive resort på Middelhavet. Men et utfylt er kredittkort? De tre første enhetene stilles for tiden.