Skoda Kodiaq ‘Coupe’ er muligens kalles Kodiaq GT

38Al over et år er det rykter om ankomsten av en sportslig variant av Skoda Kodiaq. Gjennom den kinesiske PCAuto synes navnet på bilen er nå publisert på Internett.

Midt i fjor dukket de første rapportene om mulige ankomst av en Kodiaq 'Coupé', en variant med en mer skrånende taklinje. Den tsjekkiske sportslig sett ville i utgangspunktet bare kinesisk jord komme under hans hjul, selv om en europeisk lansering ekskludert. Kinesisk PCAuto har til å legge sine hender på et bilde på den nye Kodiaq variant allerede et navn synes å ha fått. Vi ser også at det fortsatt er en SUV er i planlegging, et trekk som vil bli avholdt neste Kodiaq, Karoq og Yeti.

"Kodiaq GT', navnet på bilen ser ut til å bli brakt som mulig neste år allerede er på markedet. Forresten, forlot Skoda Vision E Concept, en forhåndsvisning av en elektrisk SUV, men stort sett hvordan man kunne gå se slik Coupe-SUV merkevare ut. De elektrisk SUV, en bil som Volkswagen innvendig diameter Crozz den nye EIA plattformen vil bli plassert, bør sees rundt 2020 på veien.