ANWB Tolbadge: raskere langs den franske toll

40Geen lange linjer mer for fransk toll. Minst som er tanken. Denne sommeren kan du kjøre rett til en såkalt Tolbadge ANWB på toll. Det er da automatisk avgjort.

Ikke lenger trenger du som nederlandsk ferierende å se med sorg hvordan en franskmann etter hverandre ved å kjøre bompenger, mens du venter i kø sammen med dusinvis av andre ferierende. Fra i dag på ANWB Tolbadge salg. Den lar deg gå gjennom portene uten å stoppe for å betale.

I et ANWB butikk kan du kjøpe enheten og aktiveres. Deretter limer tabellen på frontruten, og du kan gå på vei. I bompenger i Frankrike kan nå bli gjenkjent av T-portene på den orange 't'. Med minst fire meter unna på din pastor og en hastighet på 30 km / t eller saktere kjører du gjennom. Skapet piper og trafikken lyset blir grønt. Beløpet blir automatisk trukket fra kontoen din.

Den Tolbadge henger på frontruten for € 11 euro, eller € 7,50 hvis du er AA medlem. Tjenesten koster € 1,60 for hver måned som merket brukes. Foruten muligheten til å automatisk betale bompenger, kan du avtale med tjenesten i mer enn 300 parkeringsplasser og garasjer i Frankrike. Det er først nå mulig å bosette automatisk Dutchman på franske bomveier, takket være innføringen av IBAN kontonummer i Europa.