Alfa Romeo Giulietta 1750 TBi Quadrifoglio Verde (2011) gjennomgang

20implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Giulietta 1750 TBi Quadrifoglio Verde
6, Manual
2011
2011
70 km
17000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.3 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Min drøm bil

 • 76 km
 • 27 oktober 2011 16:37

Jeg har alltid ønsket å ha en bil som er raskere enn Golf GTI. Og tiden kom, kunne jeg plukke opp min drøm bil. Det er en Alfa Romeo Giulietta QV.
Følgende alternativer;
-18 tommers felg titan turbina
-Sorte skinnseter med røde sømmer og setevarme
-Navigasjon med Blå & meg
-Park og regnsensor

Det er en fantastisk vakker bil, endelig en familie bil som pappa kan nyte. Jeg har alltid ønsket en Alfa, men som var enten for små (147) og igjen for stor (159). Giulietta er for oss akkurat. Nesten alt du kan forvente i dag i en bil standard op.Om det noe å bli kalt halv stoler, to-sone klimaanlegg, 17-tommers lettmetallfelger, senket sportsunderstell, DNA-knappen, og mye mer.

Etter et år og et halvt 11500 KM
-Hva er Alfa raskt, noen ganger for fort.
Det er å se opp for fortauskanter, ellers hjulene er skadet. Vi har Pirelli PZero Rosso i størrelser 18 tommers 225/40, har de et grep.

-Bremsene er ikke bare vakker med røde kalipere, men også ekstra stor og fylle plassen pent inne i felgen. Med plater av 33 cm er det et problem med vinterdekk, er det ikke passer felgene til mindre enn 17 inches, og som må være lettmetall felger. De gjør også hemme veldig bra, spesielt ved høye hastigheter. Du må trykke på bremsen riktig.

- COMFORT er bra for en bil av denne størrelsen før, men det er mer komfortable biler. I sommerferien i Kroatia, 1400 KM i ett stykke var ikke et problem for meg, min kone og to barn. På motorveien i Tyskland i hastigheter rundt 180 km / t forblir i bilen ganske rolig. Og det var annerledes enn min forrige bil (Opel Astra).

- FORBRUK 10 l / 100 km (siste 6500 KM), men hvis du kjører mye i byen enn det som er noen ganger mer. Hvis du kjører mange ut av byen, og du holder deg til reglene, kan et forbruk på 8 l / 100 km godt være mulig.

- PÅLITELIG som Alfa wel.Ik så langt har hatt noen problemer. Dette er min første Alfa og i begynnelsen hadde jeg i tvil etter alle disse negative historiene du noen ganger hoort.De finishen er fin, og du må virkelig lete for å finne noe som virkelig er bedre kunnen.Vaak i hjørner eller under rattet.

-Motorens 1750 TBi.Met en kapasitet på 1750 cm3 (disse innhold ble ofte brukt i Alfa i fortiden) og en turbo denne motoren har en effekt på 235 hk og 340 Nm hoder. Det er ganske imponerende for en 1,75. En DNA-knappen kan du påvirke karakteren av motoren. I normal modus, til motoren roligere gjør. Jeg tror det er fint i travel bytrafikk. Hvis ikke det er nok, kan du slå på bryteren til dynamisk modus og deretter motor mye villere. Kommentarer til akseleratoren og styringen er mer direkte. Bremsene bør bremse hardere, men at forskjellen ikke kan føle, som med chassiset. Noen blader de skriver at i normal modus, bilen er litt klønete. Krasse Jeg vil ikke si, men kanskje kan være normal modus litt Feller. I dynamisk modus, er det nøye med å gå opp før du vet ordet av det du skal gå opp raskere enn det du ville. ESP og ASR kan ikke deaktiveres, men de lar deg gå ganske langt i dynamisk modus.

-Automatiske systemer som lyssensorer, regnsensor, automatisk klimaanlegg fungerer perfekt, bare sette en tid og ikke kommer, fungerer perfekt.

- HVA ER BEDRE? Setene kan være litt smalere. Jeg er ikke veldig stramt, men jeg er også ganske slank, og folk som er litt bredere, det vil ikke bli berørt. Navigasjonsskjermen åpnes hver gang, og hvis du ikke trenger eller hindrer utsikten i bytrafikk. Dette navigasjons er virkelig ikke brukervennlig.
Men det var en handling, den blå navigasjons & Meg, parkering og regnsensor, elektrisk oppvarmet frontrute for 995 € .og det du kan si noe om. For folk som bruker navigasjons ofte virker for meg bedre å ta en forberedelse til TOM-TOM. Rattet sitter perfekt i hånden hvis du er på hendene 10 for 2, men i andre steder som har tynn side.

-Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde (på nederlandsk, grønn kløver) alltid var et symbol for rask Alphas. De har vunnet mange løp med dette symbolet. Derfor ser jeg ikke noen bemerkninger om den hvite platen. Jeg tror også det er en veldig fin bil. Bare trafikk i Nederland blir tregere og tregere, og du kan stadig nyte disse bilene. Jeg finner det svært uheldig. Og med det mener jeg folk som er på auto veien 70-80 km / t, folk som ønsker eller ikke kan få sammen, men somle i venstre kjørefelt etc.
-Ett år og 17 000 KM
Etter et år og 17 000 km fortsatt en stor bil. Jeg har ikke hatt problemer med meg selv, jeg måtte erstatte en enkelt lampe (med min forrige bil hadde jeg noen måneder for å erstatte en lampe) .I de kalde vinterdager, er Giulietta var litt mindre komfortable med svært lav sommerdekk og støtdempere i kulden stivne . For neste vinter jeg ønsker å sette vinterdekk på 17 tommer (for vinter). Jeg håper at Giulietta er en komfortabel ved mildere vinter. Så jeg fylt motorolje, og det er et godt tegn. Setet er også deilig og beste starten arbeidet raskt og fortsetter deretter alle fortsatt sende oss kaldt. Vel det er et luksusproblem. Jeg kjører ganske fort, og jeg puré par ganger bremser veldig gard (reell nøds). Bremsene gjør svært godt, noen ganger jeg tenkte for meg selv; Nå får jeg det ikke, men bilen er pent stå stille.
Fire år og 62 000 km
Det er fortsatt herlig tur i min Giulietta seg med en skiboks og vinterdekk 225/45 17 i henhold Giulietta er fortsatt ganske sporty kjøring. Forbruket er noe redusert og henger omkring 9 liter / 100 km. Bilen får hvert år nye olje og oljefilter. For to år siden Giulietta hadde en stor sving på 35 000 km. Jeg bare erstatte en timing belte som trenger hvert fjerde år. Kort sikt, tror jeg, men det står i boken. Mekanikeren sa den nedre vannpumpen hadde mye spill, og at det var bra at vi har gjort på den tiden. Vi kjørte to ganger til Italia og to ganger til Kroatia. For lange avstander Giulietta veldig rask og god bil. I de fire årene jeg hadde ingen problem med min Alfa. I fjor Jeg hører chassis sprekk når jeg kjører over terskler og Alfa ikke.
Jeg har ikke noe imot, og det er et tegn på at min Giulietta er en sann Alfa.
5 1/2 år og 90 000 km
Det er fortsatt kjøreglede med Giulietta. Ingen hadde noen problemer. Motor bruker ikke dråpe olje. Vel en annen jobb kjører jeg mye mer (23 000 per år) og drivstofforbruk har blitt mindre så rundt 8,3 l / 100 km.

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket