Ny Porsche Cayenne Turbo S enda raskere

29Porsche I Detroit den nye Cayenne Turbo S under duken vinket bort. Den nye toppmodellen er sterkere og raskere enn sin forgjenger, ekstra bli forsterket ved å sette en ny runde plate for SUVer i ringen.

Siden du tydeligvis aldri kan få nok kraft i Cayenne, kaster Porsche med den nye Turbo S enda et skritt videre. Sammenlignet med forgjengeren var nykommeren er 20 hk og 50 Nm, fortsatt kommer fra en 4,8-liters V8 twin turbo. Telleren står nå på 570 hk og 800 Nm.

0-100 sprint nå tar bare 4,1 sekunder å fullføre, en forbedring på 0,4 sekunder. Toppfarten er 284 km / t, det er alt fortalt en km / t raskere enn forgjengeren. Dens standard Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), er legemet rullen mot og Porsche dreiemoment Plus (PTV Plus) sikrer at drivkreftene blir riktig fordelt over de fire hjulene og lett bremsing tiltak iverksettes når det er nødvendig.

Porsche fabrikk samler keramiske bremser, de fremre plater som måler 420 mm i diameter, 370 mm på baksiden. Calipers på forsiden har ikke mindre enn ti (!) Pistons pr caliper, bakhjulene er fire stykker per klo nok.   

Også standard er 21-tommers hjul i '911 Turbo design' og Porsche Dynamic Light System Plus (PDLene Plus). Det indre er for det meste dekket med skinn, karbonfiber aksenter gi en viss variasjon. Valglisten inneholder inkluderer en sport eksos-systemet.

Den nye Porsche Cayenne Turbo S er den andre kvartal av 2015, de nederlandske forhandlere en startpris på 221 101 euro. Endelig Porsche kunngjør stolt at med en tid på 7: 59.74 har forbedret runderekord for SUVer på Nordschleife.