Peugeot 308 SW Allure 1.6 BlueHDi 120 (2014) gjennomgang

30implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
SW 308 Allurepark 1,6 BlueHDi 120
6, Manual
2014
2014
15 km
68000 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.7 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Rubi, Rubi, Rubi, Rubi

 • 4000 km
 • 5 juli 2014 17:32

THE RISE
--------------------------------------------
Etter innlegget kom fra leasingselskapet at Skoda Octavia snart måtte gå av bilen min gikk tilbake hjertet til å slå litt raskere.

Plukke ut en ny arbeidshest alltid garanterer en periode med telling, veiing, gjøre valg og spesielt prøvekjøring og prøve.

Det er disse små tingene som gjør livet (høres mer dramatisk om det er nok, men jeg tror det er en ekstremt morsom tid)

--------------------------------------------
KRAVENE
--------------------------------------------

Kravene fra arbeidsgiver var klar:
-diesel;
-Grønn etikett;
-Wagon;
-Hensiktsmessig i leieavtalen budsjett (min verste fiende @ # $ ^ *& ).

Krav fra den andre halvparten, var det:
-oppvarmede seter;
-Oppvarmede forseter;
-Seter med oppvarmet sete.

(Selvfølgelig bor jeg med en skjelven. Nuon Jeg er fortsatt takknemlig hvert år ...)

Da kravene til "pappa", i den rekkefølgen:
-Xenon eller LED-lys (ingen halogen);
-Slide / tilt;
-I stoler der du sitter i stedet for OP;
-Mest foretrukket, 14% aggregasjon;
-Navigasjon og blå tann;
-Alle standard fasiliteter i dag som regnsensor, lyssensor, cruise control, klimakontroll og parkeringssensorer.
-Lettmetallfelger, hjulkapsler som inkluderer Ford Focus ECOnetic egentlig ikke kan.

--------------------------------------------
kandidatene
--------------------------------------------
-Den nye Skoda Octavia stasjonsvogn Greenline Business Line;
-Sete Leon Ecomotive ST;
-Den nye Peugeot 308SW BlueHDi.

--------------------------------------------
THE prøvekjøring
--------------------------------------------

SKODA OCTAVIA GREEN LINE Business Line
Min egen var en Skoda Octavia 1.6TDI Elegance Business Line med noen løse alternativer (du gjettet det ... inkluderer oppvarmede seter).

I løpet av årene har jeg kjørt denne bilen (fra 14km til 193 230 for å være nøyaktig) Skoda har vist seg som en pålitelig følgesvenn som gjør det som er bedt ham, men ingenting mer.

Business er en perfekt bil, vil du aldri møter noen sparker leggen å kjøre til Skoda.

På den annen side var det en bil som ikke bryr seg om overraskelser mens du kjører den. Han var der og gjorde sin ting, punktum.

En ekte 'bandet', jeg heller aldri hatt Skoda, i perioden han aldri ble vasket for hånd, mens hans forgjenger (Ford Focus stasjonsvogn, se andre MyReview) ukentlig med den største forsiktighet var bortskjemt og min nåværende 308SW har fått sin første vask for hånd.

Også mangler Skoda til MyReview, mens jeg nå ivrig bak min laptop hva jeg skal skrive om 308SW ... Nok sagt ...

Uansett, kjøring med sin arving, en Skoda Octavia, men nå er jeg selv gjorde mindre som Green Line Business Line at svart interiør med mindre navigasjonsskjermen som min egen Octavia kombinert med mangel på alternativer på 14% gjennomføring velge ikke varme opp til meg ... Dette var ikke klart for ham.

SEAT LEON ST Ecomotive
I denne bilen, jeg så fram til prøvekjøring, men jeg var veldig skuffet. Den 1.6TDI Ecomotive kom veldig rå, som om han ville mer, men kunne ikke. Sikker på at dette vil omfatte håndtering av kravene for å møte 14%, men skuffende, jeg personlig trakk opp motorveien en fin motor, men ved lavere hastigheter ikke min kopp te.

Også i setet er du begrenset i antall alternativer som du kan få på Ecomotive, ingen soltak, adaptiv cruise control .. Jeg tror jeg prøvde VAG cq. PON å få meg i en dyrere versjon, dessverre peanøttsmør for dem.

PEUGEOT 1,6 e-HDi (kombi)
På tidspunktet for bestilling av SW ikke var tilgjengelig, akkurat som jpg på internett ... Den prøvekjøring så gikk med en kombi-modell med 1,6 e-HDi-motoren med 115hp og 270 nm (for å sammenligne med BlueHDi med 120hp og 300nm dreiemoment).

Ved ombordstigning hele rette følelsen i en bil for å komme seg ut i 2013, noe jeg ikke hadde i de to andre fra VAG stabil.

IPad (såkalt berøringsskjerm innendørs) skjuler 95% av alle alternativer og muligheter, et pluss for meg fordi jeg elsker en ren dashbordet, du gjøre det også sløvet med Ford Focus 3 (som etterfølger på tidspunktet for min havarerte Focus stasjonsvogn II facelift) og Opel Astra.

Også sitter i Allure (Premium seter i brosjyren) var veldig hyggelig, alle rundt mer enn nok støtte for en hyggelig tur til verdens ende.

Ved valg kandidatene hadde jeg allerede har akseptert at jeg ikke ville skyve / vippe mer. Jeg savner det hver dag likevel, etter min Octavia var taket 95% av tiden på tilt, deilig.

Peugeot derimot, har en stor takluke tilgjengelig, inkludert 14% modell, en må-ha for alle far som ønsker å ødelegge barna sine .. (alt for barna, jeweettoch).

Etter ridning halv time og hver knapp studerte jeg følte virkelig "hjemme" i franskmannen.

Noen skuffelse ble kalt Adaptive cruise control, Pack Sécurité.

Som standard holde avstanden til 2 sekunder, for moro i Sibir, men ubrukelig i et forstads eller ansich Nederland. Du kan gjøre denne endringen i ett sekund, men da avstanden er for stor for en defensiv asfalt tiger, spesielt i den travle vest der jeg bor. Den adaptive bit du ikke kan slå av slik at ingen normal cruise control forblir, ingen Pack Sécurité meg så.

--------------------------------------------
ORDER
--------------------------------------------
Det var et sjokk når giveren viste meg alternativene og funksjonene i den blå-lease og blå Lease direktør SW-modeller. Ingen full-LED lys som mulig, i motsetning til kombi? OMGWTFBBQ ... Crap!

Selv sove en natt .. Vil jeg fortsatt er nødt til å flytte til El Toro i Spania (Seat, red.) .. Etter mye overveielse, men fortsatt gjøre et bud på en Seat Leon Ecomotive ST stil Bedrifts med noen løs alternativer (du kan gjette hva ...).

Likevel var ikke hyggelig for meg, og jeg angret mitt luksusproblem .. Jeg ville min tøffe krav om Xenon eller Full LED-belysning bør forlate å ri en 308 og trenger å sette opp med stearinlys på den type H7?

I det øyeblikket av å velge bort ... Den leasingselskapet lurt på hvorfor bilen fanatiker bakfra, og de hadde ikke noe valg .. Eller var det bare min flåtesjefen .. meg noe.

Inntil det øyeblikket var jeg surfer for n'te gang Peugeot.nl ..

OMGWTFBBQ !!!! 11 Peugeot 308SW 1,6 BlueHDi Allure i prislistene?

Hmmmm .. 88 gram CO / 2 -utslipp representerer så mye som 20% aggregering .. Etter 5 sekunder alle sa jeg var over terskelen, jeg endelig betalt for Skoda, selv om 20% tillegg vare så mye uansett, og det ville ikke være å sende til net heve et par dollar i måneden, jeg hadde rett om nå for min nåværende bil:

Peugeot 308SW 1.6 HDi Allure blå i fargen Rubi-Rouge med alternativene:
-soltak;
-CD-spiller (sann historie);
-Massasjestoler med .... du kan ikke gjette lenger.

Etter mer enn tre måneder med venting, fikk jeg telefon fra forhandleren at en bil hadde kommet som var ute etter sin eier.

En uke senere var det tid, dag Skoda, hallo Rubi, Rubi, Rubi, Rubi (Copyright Kaiser Chiefs).

Allerede før blekket var tørt jeg var allerede i gang med Rubi første mål var 80 km unna.

Etter første spamming raske til groepsapp noen bilder Rubi begynte sin reise for å sende tilbake med en lykkelig tiger asfalt.

--------------------------------------------
The Honeymoon
--------------------------------------------

Nå mer enn to uker og 4000km videre kan jeg forsiktig hvitt brød balansen (tips for vaklende) format.

Ekteskap er fortsatt viste seg å være et godt ekteskap. Som i ethvert ekteskap, er det ikke alle kake og egg.

(Jeg skriver denne anmeldelsen fra mitt eget synspunkt og basert på mine egne erfaringer. Noen elementer vil bli merket av andre som 'griner', så gjør det.)

positiv:
-motor;
Kan beskrives som: Livlig, glatt, bredt effektbånd og stille. Du kjører for fort fordi snart den ene siden, er lyden dempet fint og den andre en real trykk svikter så du bør holde gass for følelsen selv mens du kjører på den tiden allerede Vmax + 20km / h ... WOW, hva en fin dieselmotor all ros!

-Full LED-belysning er virkelig enda bedre enn Xenon lys på min Octavia og Focus, perfekt lys bilde og moderne utseende.

-Panorama, dette pappa poeng scoret i avkommet, de elsker det!

-Utseende, for første gang jeg får tilfeldige forbipasserende komplimenter og spørsmål om bilen, vil det være fordi jeg er en av de første SW sjåfører på veien;

-stoler;
En stor sit med tilstrekkelig støtte fra alle kanter, er alt dette veldig personlig.

negativ;
-Forholdstall første, andre og tredje utstyr;
Jeg pleide alltid å måtte ta en rundkjøring i sin tredje med gjennomgangstrafikk dette er 308 egentlig ikke en spøk.

Hastigheten er i sitt tredje for lav ved de lange proporsjonene i boksen, er du bare på eller over tomgang og til tross for fet av den perfekte motoren er det ikke bra å ta en rundkjøring på vei og slå tilbake hans andre en må se på dette som paddehatter være mashed jeg tror dette er et negativt punkt.

-Regnsensor må aktiveres hver tur;
Ring meg en drittsekk, men både fokus og Octavia var stammen av viskeren fast i posisjon "1" som jeg alltid la regnsensoren gjøre sine ting. Aldri hatt problemer med det eller å se på.

I 308, må regnmåleren bli aktivert hver kjøring ved å trykke stilken ned en gang. Vet ikke hvorfor, alltid-på-systemet i den andre bilen fungerte perfekt.

-Audio system;
I ett ord, drama. De lave frekvensene er tørt i det etterfølgende og i volumet 15 (maksimal score ble 30) er også på midten og høye frekvenser noen bleknet. Jeg spurte min agent å lage et tilbud for EBS forsterker og subwoofer, fordi jeg stadig irritert og ikke vil ha en lyte er i ekteskapet med Rubi.


Ikke positiv eller negativ, men bare for å pisse velsmakende (og gi et mer realistisk bilde):
-Oppvarmet tillatt på det høyeste posisjon litt varmere;
-Massasjefunksjonen er overflødig siden det bare lumbar tilbake og lar flytte igjen. Var i utstyrspakke, men jeg ville aldri bestilles separat.
-Peugeot var faktisk på Allure 17" Rubis felger må passe. Nå kjører jeg rundt med 16" Topaze felger, ingen skam, men på kanten, tror jeg. Større hjul er ikke tillatt arbeidsgiver.

--------------------------------------------
AKA berøringsskjermen IPAD
--------------------------------------------

Hater det eller kjøre med den. Ofte kritisert i media, iPad som inneholder 95% av opsjonene.

Sure har hatt rett når de sier at å justere temperaturen tar to skritt .. men hvor ofte gjør du dette nå? Jeg tror at klima-kontroll når du trenger å endre det ofte ikke fungerer godt. I 308 er det satt til 21,5 grader, AUTO. Verdt å merke seg her er at du kan velge AUTO modus eller myk, normal eller vanskelig å blåse, med andre ord, hvor mye tid du ønsker å nå innstilt temperatur CAR.

Med media delen av iPad er svært logisk lagt ut med pen GUI som absolutt passer året 2014. I de fleste radiostasjoner er godt å være i logoen og også glad for å streame musikk fra min iPhone er ryddig også, albumet bilde.

Bluetooth bilmonteringssett er et godt nivå, jeg har ennå ikke hørt noen klager fra den andre siden. Ser opp kontakter som lett kunne ha, men heldigvis kan du bruke en 'ABCDE' -listen til rette for enkel referanse kontakt.

Navigasjon er rask til å beregne ruten og tidspunkt for ankomst! Også dette meg ikke sendt feil vei, men de avbildede hastigheter er ofte feil, men at endringen i vårt lille land, derfor hver uke det virker.

--------------------------------------------
SAMMENDRAG
--------------------------------------------
Jeg er for tiden veldig fornøyd med Rubi og ikke angre mitt valg.

De negative punktene jeg kan leve og overskygge de positive absolutt må ikke. Flertallet er et spørsmål om å tilpasse seg bilen og lære å leve (som høres merke dramatisk).

Ferien har kommet og Rubi Rouge er en utmerket farge til detaillen, får du en veldig fin dyp strålende fargen tilbake. Jeg tror det er også litt avslapning og holde malingen (selv om det er en leieavtale) som i topp stand.

har gjort vil jeg oppdatere min erfaring for nå er jeg nettopp ferdig med å skrive, når jeg har litt mer kjørelengde.

Jeg vil også gjøre noen vakre bilder i ferien.

Er det noen spørsmål? sette dem nedenfor!

En ytterligere uke

 • 4500 km
 • 10 juli 2014 17:19

---------------------------------------------
SVAR til leserne KOMMENTARER
---------------------------------------------

@Fallout, @heho;
Takk.

@ Klaas18;
Som jeg sa i mitt forrige tekst, budsjettet var på min verste fiende (! @ # $% ^).

@ Hansd30;
Jeg ønsker at reisekort nettsiden samarbeider opprettholde en bruk-skjerm. Og det fine ferie går godt komme!

@Jarno;
Lykke til med ventetiden! Fargen er nydelig!

@ 406 HDI;
306SW som det kom aldri. Ha det gøy å lese kapitlene ennå å skrive denne anmeldelsen.

@Turbo BMW;
Hva er vitsen med en historie med noen detaljer? Han er kortere, det er rett. Takk uansett. Moroa med 308 er absolutt der!

@ D.K.DS3;
Bilder jeg oppdaterte nå. Også baksiden av Rubi. At lyd oppgradering kommer, mer om det nedenfor.

@ 308 istedenfor 207cc;
V.w.b. de girutvekslinger, jeg synes det er irriterende å måtte bytte tilbake, noe som kan være annerledes ..

V.w.b. regnsensor, Nederland regner ofte dessverre SAT. Det er absolutt reflektert av PSA på, vet jeg ikke tviler. Men jeg antar at herrer i VAG og Ford har også tenkt på dette.

Her er jeg, som jeg sa tidligere, aldri hatt noen problemer med det.

---------------------------------------------
AUDIO UPGRADE
---------------------------------------------

Kortfattet sammendrag:

Ex-fabrikken lyd suger.

Avslutt administrasjon oppsummering.

Flere ord jeg ikke ønsker å gjøre skitne. Igjen, dette er personlig og vil utvilsomt bilister som er fornøyd med det .. Jeg gjorde ikke det.

Fordi det dreier seg om leieavtalen og alternativene er begrenset. Bilen må selvfølgelig være i original stand og for å redusere det daglige arbeidet må ikke bli hindret av stammen halve fylt med all slags lyd ting .. Forblir i sjefens øyne fortsatt et verktøy, og han har rett.

I Peugeot tilbehør pakningsvedlegget den welbesproken lyd oppgradere EBS. Dette har jeg forlate asap også inkludere meg.

Med min forhandler kan gjøre en god del, og ikke hele € 389, - + € 329, - må betale for subwoofer og forsterker. Detaljer? men sende en privat melding.

Når du sitter EBS subwoofer og forsterker i det jeg vil selvfølgelig dele mine erfaringer her.

---------------------------------------------
Mindre irritasjoner del DEUX
---------------------------------------------

KEY FOBI
Hvorfor PSA .. HVORFOR?
Bør jeg åpne min cap med nøkkelen i år 2014?
.
.
.


Noen?
.
.
.

Sukk ... Jeg trodde det ... Jeg har ingen forklaring også.

Jeg har en rimelig taster, noe som resulterer i behov for å beholde korken inkluderer tastene mens du kjører min største hobby, tanking.

-Den "cut" på coveret er ikke veldig solid, fordi den ikke kommer til meg ..
-Shaft på selve pumpen Jeg liker ikke ..
-Tastene for å justere hender for å fylle opp (for)? Datamaskin sier nei ...

Så hold da, noen arm muskel øvelser gjøre med det .. Venstre, høyre, opp og ned .. pfff tanken ikke er full ennå? Tar langggg.

FRENCH REGNSKAPS matematisk logikk
Forbruket av den integrerte datamaskinen er i min erfaring er ikke helt nøyaktig.

Et eksempel:
I henhold til papiret får 53 liter flytende gull i min tank og jeg kjøre min bord datamaskinen som en 20 ..

Rekkevidden er 40 kilometer i henhold til den samme datamaskin om bord.

Hvor mange liter det er ettertraktet, selvtilfreds, ubestridte, fabelaktig asfalt tiger tapt i tanken Rubi?
.
.
.
Bestemt i henhold til 45 liter pumpen kalibreres ved NMI.

Bring på ennå å bli introdusert av Nobel matematikk.

Noen som har en forklaring på dette? reservetanken ikke telles? Noen med samme erfaringer?

Jeg vil ha en blå ... AdBlue!

 • 22000 km
 • 10 oktober 2014 22:31

---------------------------------------------
SVAR til leserne KOMMENTARER
---------------------------------------------
@koekblik;
Hvem ville være fint ha (økonomisk) lider .. Men 20% tillegg er peanøtter i forhold til hva min co-betaler 308 ryttere som de knuse deres sparegrisen på sin egen 308 ..

Livet til en asfaltert tiger er ikke så ille, muhaha

@voiturefrancaise;
Fransk kjærlighet tydeligvis ikke høre på musikk i bilen som standard lyd og fortsetter drama .. Heldigvis EBS konfigurasjonen gir som svarer på ... mer om det nedenfor ...

@ces;
Hei!, Lurer på hva det har blitt. Jeg er vant til iPad og har en Brodit montere på dashbordet mitt for min iPhone. Til dette kan jeg bla mye raskere i telefonboken og trykk samtale. IPad deretter umiddelbart tar samtalen. Via iPad eller send meg idd er for tungvint. Dieselmotoren er fortsatt faktisk mobbing en vinner i dette segmentet, velsmakende Golf bluemotion drivere (sorry ... gutter med leketøy ...), fordi de stort sett ser på baksiden av 308.

@JBXS;
Du åpenbart ikke har lest anmeldelsen ... Skam deg! (Ta det CTRL + F og tast inn 'fiende' i ...)

@Guzzman;
Det er allerede oktober hvor er din vurdering?

@Peugeot 208 fan;
Crap, hvis jeg hadde visst ...

@Jacketti;
Takk!

@Jophetroot;
Amen!

@Luckeh;
Thnx!, EBS det angis, se nedenfor!

---------------------------------------------
AUDIO UPGRADE DEL 2
---------------------------------------------

Kortfattet sammendrag:

EBS Amplifer & Subwoofer gjøre luisten musikk i 308 en meget hyggelig opplevelse ...

Jeg endelig daglig OORgasme på landets motorveier.

Avslutt administrasjon oppsummering.

Utgangen av juli var kommet, installasjonen kunne begynne. Ifølge min forhandler ca 3 timer arbeid. OK. Når riktig teknikeren hadde allerede åpnet esken med utstyr og instruksjon hefter, og det så ut som om han kunne brenne vann ...

Etter et sukk, lese, lese igjen, ring resepsjonen workshop jeg ble presentert med følgende spørsmål:

Ruby Eller jeg kunne forlate så de kunne gå på jobb neste dag med sin 2and det, mye arbeid var ..

-A + kabel direkte fra batteriet til basshøyttaler i bagasjerommet;
-Prøver å få forsterkeren bak dashbordet kombinert med CD-spiller (som aldri har smakt en bit, dag € 150, Jumbo Hi!);
-Kabling trekke radio (forsterker) for å basshøyttaler;

og at mens EBS 90 minutter krever .. Hilarious!

Til slutt kjørte neste dag til forhandleren i min lånte 208 (en 1.2VTi ??? Machines, hva en truttenschudder .. du ble flyttet av koblingstidene fra foran til bak .. underholdende under et spill 'fra front til bakre venstre rett ', men mens de resterende 99,99% ganske irriterende).

Når gikk direkte til verkstedet og etter grand totalt 16 arbeidstimer de ble endelig ferdig med renovering av Ruby. Etter noen ting (samme nivå som denne anmeldelsen) Ruby og jeg var på .. hmmm asfalt igjen dette gjør er skuffende .. bassen ..

En uke senere var jeg bare fornøyd med lyden .. matchende subwoofer med alle sine alternativer var et helvete!

Sitte, lytte, gå av, bagasjerommet åpent, gulvmatte opp og justere. Gjenta denne prosedyren 100 ganger og du har noe du liker. 'Gain' fase 'Boost' nivå' ... Hvorfor ikke ala Apple, oppfordringer og det fungerer !! 1. Uansett .. fra det øyeblikket har jeg en super lydsystem i bilen og volumet er aldri høyere enn 15, vanligvis 12.

Settet er veldig moden på og lyden av min nye helten (Oliver Held-ens) kommer til sin rett i Ruby.

For meg investeringen mer enn verdt det! Prisen på pakken er € 329 + € 389 = € 718. Jeg endelig betalt € 635 i min egen forhandler, de kom seg med dette forslaget da jeg spurte om det var hva prisen ... (Du Hollander eller ikke han)

En ulempe ved EBS settet er tilstedeværelsen av et ekko på den annen side, under en telefonsamtale.

Jeg mistenker at dette har å gjøre med det faktum at hovedenheten ikke vet at utgangslyden fortsatt forsterkeren må forårsaker en forsinkelse er og mikrofonen demper utgangslyden til feil tid. Også dette blir oppløst under den første overhaling.

Forhåpentligvis (og jeg forventer ikke) Jeg vil ikke bli avfeid med historien om en 'produktkvalitet' eller 'ikke av Peugeot støttet tilbehøret" .. Da neper er møre .. (som tenker nå som meg til Hans Teeuwen? )

---------------------------------------------
MOTOR
---------------------------------------------
Jeg sa det før, men det er etter min mening verdt sin egen brikke:

Hva er denne nye 1.6BlueHDi PSA finmotorikk! Jada, alt er relativt, og ved at kremet 535d (Hello Boss) Jeg kan ikke annet enn hva en gøy det er å få på motorveien for å snakke med 300nm.

Den velkjente 1,6 TDI multi-culti-trio (VW Golf, Skoda Octavia og Seat Leon (red.)) Er alltid gøy når forbikjøring motstandere eller tussenacceleraties, fordi du vinner _always_.

Også har jeg lagt merke til at sjette gir er ikke overdrive gear. Ved 120 km / t er det fortsatt et tilstrekkelig grop i å gjøre nedgiring er unødvendig. Med mindre annet multi-culti trio ling 'dukker opp fordi du ser overalt! Bytte tilbake til 5, og resten sier seg selv .. dag VAG.

En ulempe med ikke nødvendigvis motoren, men loven tillater denne motoren ...

Tenk deg:
Dette tiger asfalt kjøring på motorveien .. avslappet .. .. helg dørstokken i tide for avtalen, 108km / t på cruise kontroll på A2 mellom beite i nærheten Breukelen .. musikk til, SPA flasken til leppene og plutselig:

ALARM, 112, MAYDAY MAYDAY, HOUSTON, etc. etc ..

Du skremte meg i hjel når en alarm gikk av som 12 t test skygger den første mandag i måneden, Fuck you!

Som det viste seg, reservoaret for "drivstoff additiv" ble tom og 'start ble forbudt i 2400km ... Kilometertelleren sto litt over 16000km. I baller, fordi hver 18000km ekstra tid til forhandleren .. Tid er penger, _jeweetzelluf_.

På den annen side, 2400km .. kommer en gang neste uke tenkte jeg. Inntil jeg kunne ikke se meldingen på en kjørelengde på 17 000 nogwat! Vakkert! Den selvoppløsningsevne bilen blir en 10, alle mine kolleger, men så!

Kun 21000km på rapporten kom tilbake, nå pent i starten i stedet for min ettermiddag lur på A2. og fordi Peugeot krever reservoaret +/- 20000km lester, men nå gått til forhandleren.

Olje så langt: 0.

Inntil ca 3000km forhandler for Ruby første tur .. Vedlikeholdsintervall.

---------------------------------------------
Regenerering av partikkelfilter
---------------------------------------------
Vande uke jeg skjedde da denne kom ut.

-Hvis du gir gass er det ett sekund forsinkelse i faktisk akselererende;
-Når du akselererer når dette intense som ved normal drift.
-Ikke for nær avgassene er veldig varmt, kan jeg fortelle deg.
-Det er en lukten av brennende plast rundt bilen.

Under regenerering, akselerasjon i sin 2 så mye at den fulle-lysdiodene lyser opp himmelen, faller så mye tilbake igjen. KITT, turbo boost !!! (Dessverre i 2 sekunder)

BlueHDi andre drivere, sikre nok en gang på.


---------------------------------------------
Generelle saker og erfaringer
---------------------------------------------
Det er litt irriterende rangle i taket over passasjerdøren som kan bli hørt hvis jeg klinker ro eller bass er til stede ved en bestemt frekvens. Blir arrestert (og løst) på første service.

Resten Voorde Jeg er glad for å ha mandag modell. Ruby knirker glad ingen andre steder som det, perfekt.

Jeg leste på forum varierte erfaringer om banging chassiset .. flagrende fjær .. Slack .. Alt dette er ukjent for meg * bank i bordet *, mens jeg fortsatt har arrangert en hel koffert med varer.

Kjørelengde er allerede passert 22 000 og forbruk i denne perioden er 1 til 18 .. Hvorfor er det altfor mange 1,6 TDI på veien, haha!

Inntil neste oppdatering!

I 'm (ad) blå dabadeeda

 • 65000 km
 • 06.06.2015 14:26

---------------------------------------------
SVAR til leserne KOMMENTARER
---------------------------------------------

@dj_ko;
For levering og installasjon av både EBS EBS Subwoofer Amplifer hvis jeg betalte € 635 i min forsyne forhandler.

@SF Butterhof;
Selve menyen er det ingen flere innstillinger er mulig, EBS Forsterker er også koblet bak HU (hovedenheten). EBS forsterker er således forbundet mellom HU og høyttalere, med et lavt nivå utgang til EBS basshøyttaler.

Jeg hadde i min Skoda (og før Ford ditto system) bare ingen problem i vinter TIPS regnsensor!

@ JoDa66;
Når vi gjør en øl? Med deg kan jeg snakke!

---------------------------------------------
generelle forretnings
---------------------------------------------

Så lever vi nå allerede mer et halvt år! De kilometer flys ved at Rubi før hennes første bursdag har passert 65000km barriere! Beklager Ms Halsema og dine eliteklubben GroenLinks, kysse det? (Jeg tror Femke snike en Milf!, Ikke fortell he)

Rubi har sin oppgave hittil faktisk oppfylt uten problemer, men det er noen problemer som trenger oppmerksomhet fra Peugeot en-sich. Så jeg har så langt til 2 ganger hadde med turbo-problem', selv om jeg foretrekker å kalle det for 'SDI problem' å mobbe min kollega Polo SDI, Gnagna

Vibrasjonen nær panoramatak har løst seg selv, noe som gjør bilen 99% sprekker fri, noe som ikke skuffende meg.

---------------------------------------------
SDI Problem
---------------------------------------------
Så avslappet, chill, ff kopp kaffe ekstrakt langs A1 Muiden (Wild Bean Café BP har uten tvil den beste kaffen veien og nei, jeg har (dessverre) ingen aksjer) .. På Amersfoort for et nytt møte om detaljer detaljer ZZZZZZZZZ ... Eller ikke?

Sakte men sikkert rulle inn fra BP, resten område med mange multi-culti-trio-ryttere å spise lunsj. uansett, " de-se-meg-Rollin', de-hatin' " Tenker klimpre jeg passerte på vei til kjørefelt av A1.

Hmmm, hva er dette? Rubi akselererer hvorfor så tregt? Hmm, FF bytte tilbake da, men å eliminere turboforsinkelse.

VOLGASSSSS! Hmm .. Jeg kjører bare 65km / t og på slutten av slip veien nærmer seg allerede, faen!

Heldigvis var det en rolig gang ved veikryss Muiderberg forlater meg med 80km / h kunne fullføre mitt invoegactie mellom lastebiler. Fordi konto som jeg måtte være i Amersfoort var i ferd med å sette sin signatur likevel kjørte og Gooimeer turbo våknet og jeg var igjen full kraft! Det var første gang.

Andre gang var på A9 på Tango i Amstelveen ekstremt kort kjørefelt, denne gangen var virkelig uansvarlig innsats som jeg måtte fortsette min invoegactie tvunget på skulderen med nødlys. Når 85km / h, for å nå settes direkte på Amstelveen igjen for å gå lav.

Car kontakt oppfylt, restart og igjen full kraft.

Dette var omtrent 55000km. Nå med den nyeste 65000km 10000km på klokken hadde ingen flere problemer. Vitne forum jeg er ikke alene om dette fenomenet, og bør forhandleren turn 75000km ting gå lese her, men jeg forventer litt herfra.

---------------------------------------------
Mindre irritasjoner del TROIS
---------------------------------------------

BENSINMÅLER
I 700km Rubi begynner å sutre for fuktighet. Jeg får sjelden mer enn 42 liter i tanken så jeg fikle unødvendig ofte ved pumpen med mine nøkler (se forrige oppdatering).

Fortsett er også irriterende på grunn av de mange meldinger i kjørecomputeren.

MANGLER SENSOR WASHER RESERVOIR
Og slik at du alltid for sent at reservoaret er tomt, så du glede seg med en skrikende pumpe .. og skitne vinduer fordi vindusviskerne smøre seg all den velsmakende gunk på frontruten. _zucht_

Knirkmidtkonsoll
Siden en kort tid cracking midtkonsollen når jeg lener mot å kneet mitt. Veldig irriterende. En løsning jeg allerede funnet volumet øker til 15/30 skjenn forlate begynner å vibrere flere elementer, haha!

Jeg er glad min laptop har nå ingen harddisk, men mer en SSD, sparer mye dårlige sektorer med tilstedeværelse av EBS Subwoofer

For nå er jeg tilbake hit skrevet. Inntil neste oppdatering!

blå mandag

 • 68000 km
 • 22 juli 2015 13:22

---------------------------------------------
SVAR til leserne KOMMENTARER
---------------------------------------------

@mercedescoupe;
Takk! For nå slo prognosen for Peugeot, og du ser ut til 20000km skrudd. Personlig ville jeg reservoar som har gjort større for å synge 25000km fordi gjetning .. Vedlikeholdsintervall .... 25000km!

@ Stellingen90;
Ja, det er allerede ganske en side å laste. Og her trodde jeg bare min kone så mye som han kunne snakke om ett tema, MIS! Uansett, bilen er åpenbart ikke kle seg i Zara (beklager mor, kone, kysse det?)

@ Alpha / mini driver;
Takk!

@RJT Fra Weersch;
Også takk!, En tidligere rytter Octavia jeg ser. Nå er vi bare utvide din egen vurdering, tør å konkurrere?

@ WouterB36;
Takk!, Vente et år og et halvt år, kan du ta min EBS AMP / SUB sett

Om dongle, jeg har ingen anelse om hvordan det fungerer. Aldri har dypere. Det er en på AW noen som har kjøpt ham er trolig noe på 308 tema på forumet.

---------------------------------------------
generelle forretnings
---------------------------------------------

Asfalten TIGER ER IKKE LENGER
Etter skifte av arbeidsgiver kjørelengde drastisk redusert! De siste to månedene bare drevet 3500km, inkludert de 308 private kilometer ... vet ikke hva som traff henne, dårlig Rubi.

HOLIDAY PROSEDYRER
Kommer helligdager og du fortsatt legge merke til at Skoda Octavia er større. I 308 skal jeg også bruke baksiden rommet mellom de to kinderzetjes vil passe. (Og når vi gikk et par dager unna, nå en uke).

Du vet ikke hva du bør ta med to små barn ... Heldigvis er vi ikke her på Viva eller Dragonfly nettside så fint interessant lenger.

---------------------------------------------
SDI Problem
---------------------------------------------

The 'SDI problemet "jeg hadde ikke mer problemer etter forrige gang. Jeg tank hvor som helst vanlig diesel fra BP, er det ingenting å endre .. Jeg kommer til å fortsatt nevne ved neste service.

Hittil i kort oppdatering, alle glade feriedager, og hvis det er spørsmål, spør dem nedenfor!

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket