Opel Astra 1.6i Pearl (2000) gjennomgang

6implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Astra 1.6i Pearl
5, manuell
2000
2009
134000 km
300600 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.5 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

 • 272000 km
 • 21 juni 2010 21:08

En gang i min fortsatt ny tilstand Corsa hadde blitt utgjorde ved deres egen skyld måtte være noe annet. På den tiden hadde jeg en god daglig pendler til jobb, så det måtte være en pålitelig og effektiv bil. Jeg har opplevd at Opel er rimelige og vedlikeholdskostnader, så det ble raskt fastslått at været hadde blitt en Opel. Jeg er glad i en Corsa. Piggy stykket ble slått og jeg så en Corsa C. Under dette søket var at Astra G for samme eller mindre penger tilbudt flere biler. Selv om en eldre modell, men jeg finner ikke en slik katastrofe.

Snart, så var dette Astra 1.6i Pearl versjon for døren. Min Astra har tilgang til faktisk veldig gammel, men pålitelig 1,6 motor med 75 hk. Med denne evnen, er Astra ingen streker traktoren, men det er behagelig stille makt med anstendig drivstofføkonomi. Jeg var litt skeptisk bærekraft og oljeforbruket av den fire-ventil. Derfor jeg bevisst langsommere, men (forhåpentligvis) den valgte mer pålitelig åtte-ventil motor. Close-ratio girkasse, klarer Astra fortsatt å komme sammen i trafikken. Kupert område er ikke foretrukket, bilen fortsatt trekker tappert. Selv med slått AC, et meget eksklusivt anlegg i en slik annenhånds 10 år gammel. Interiøret i Pearl versjonen gjør relativt luksuriøse til. Dette er på grunn av det tykke belegget, tre hodestøtter og setebelter rygg og ren utstyr for kjøretøyet. omsorg Også den integrerte radio med skjerm på toppen av dashbordet. I tillegg, naturligvis, kommer det indre lys på når bilen låses opp eksternt. Slike små funksjoner sikrer at en bil fortsatt ringer mer luksuriøse. Svitsjing, kobling og bremsing gir ingen klager. Driften av et slikt Opel er litt fjernt, men komfortable. Sammenlignet med Corsa B sittestilling kongelig, alt er justerbar. I Corsa var jeg fortsatt litt på bukk med hjulbolten. Det faktum er nå pass.

Hva er de svake punktene i denne bilen? Jeg finner på baksiden av forsetene mindre god form. Det kan være personlig, men på toppen de synes å være litt tilbake slik at jeg savner noe støtte i øvre del av ryggen. Ikke urovekkende, men for meg ville det være bedre rekkverk. Jeg måtte også venne seg til blind flekk i C-stolpen. Mens Corsa ble fullstendig oversett, må jeg nå sikkert se to ganger ved rygging.

Hva har skjedd med bilen? Kjøpet var på 134.000 kilometer. Jeg hadde en litt lavere pris enn avtalt vanlig fordi noen ting måtte skje. Heldigvis en slektning Opel mekaniker og kan alt skje billig. Så jeg hadde for mye penger en sjenerøs bil.

134000 kjøpet: D-belte, vannpumpe, termostat erstatning.
137000 panseret og taket hadde lidd av peeling klarlakk. Sprayet igjen ser ryddig.
138.000 Originale matter kjøpt, pusset poker slitt dekke.

Jeg tror også at de svarte plastdeler visne veldig fort. Etter behandlingen de er stygge grå raskt.

Oppdater 07.01.2011:
Jeg hadde kjølevæsketapet lekk pakning på 160.000 km! Det er i fjerde sylinder, ikke ukjent for disse X16SZR motor. Dessuten er bilen (fortsatt) ikke mindre, men sakte mister kjølevæske, og at jeg var nå uansett. Det er også slam under oljelokket. Innen et par uker dette er håndtert. Heldigvis trenger en familie i fjøset. I denne åtte-ventil synes å være enklere enn på 16V. Videre, en tur til Paris Motor Show bak det, det gikk greit. Det er også vinterdekk, hadde allerede hatt. I tillegg til den brukte Njoy scoret et par hjul for sommeren. Ser mye enklere ut. Kort sagt: Fortsatt sterk, men en stor operasjon som kommer. Derfor pålitelighet sette foreløpig fra god til tilfredsstillende. Fortsettelse følger!

Update 1 mars 2011
Toppakning erstattes nå. Det tok noen gjør på jorden. Etter at toppakning ble erstattet startet bilen en bit i den første stasjonen røyken fra motorrommet. Det viste seg at toppakningen var lekker igjen! Kjølevann kom med de varme delene som effektivt hindrer røyk og utført en dårlig luft. Hva var tilfelle? Jeg har aldri hørt om, men ifølge selskapet der hodet er flatt ble de opprinnelige hodet bolter sikkert strammet på fabrikken å lage de nye hodeboltene ikke afdichtten? Allikevel: Drivere kan ikke bruke totalt tre uker. Heldigvis kan jeg sykle til jobben. Min hendig bror har løst feilen med enda en ny toppakning og den nødvendige presisjon. Greit, jeg liker ikke, men det måtte bores noe til tråden i blokken? Det var en stor operasjon, med hver feil kan ha store konsekvenser for blokken. Operasjonen var vellykket, nå Astra kjører tilbake bedre enn før. Bilen er roligere, jevnere og forbruker ut av kjølevæske. Sammen med toppakning er hele shebang (igjen) erstattes: reguleringsbelte / strammere / vannpumpe / termostat. Forhåpentligvis kan jeg nå igjen massevis når du kjører. Gått tapt i alle heldige bare 450 euro.

Videre driver fin bil. Michelin Alpin vinterdekk er hyggelig, men jeg vil igjen se frem til Njoy-legering som kan snart under igjen. fortsatt står mye bedre enn cheesy hjulkapslene. På timeplanen er fortsatt Njoy-lys enheter, men først gå nyte min restaurert Opel! Stasjoner som ny, men det kan også etter en slik operasjon.

Oppdater 19 mai 2011:
Samtidig er telleren nærmer seg 170.000 kilometer. Bilen gikk til Paris, som var fint. skuffende rygg er heldigvis det er lang avstand. Forbruket i highway bruk er 1: 15,3 vist seg svært ryddig. Hvorfor er bilen for den vakre lille for mye fart på motorveien. Uansett, med 75 hk har du å gå høyt i turtall for å drive fortsatt igjen. Spesielt i kupert terreng. Auto er den høye hastigheten var glatt på motorveien. Jeg kjøpte også et par nye frontlykter mørkt. Ingen ytterligere problemer. Olje og kjølemiddel forbruk etter at den nye toppakning 0,0. Vi sender bra etter!

Oppdater 24 juli 2011:
Det har vært noen detaljer. Ved tanking så jeg dråper drivstoff, ble en lekk tank åpning slange funnet å være den skyldige. Lyse frontlykter er montert, og dette er veldig bra. (Depo helt passer som originalen!) Det vil også være av uken pålagt bilskilt. Så er min "standard" Astra fortsatt et noe mer eksklusivt utseende. I mellomtiden scoret på lang avstand 01:16! Selv uten aircondition, men gitt den kjølige sommerværet ikke var nødvendig. Likevel ryddig. Teller er nå på 171 000. Jeg en gang beregnet at en liten dieselmotor er faktisk billigere, men Astra er (spesielt etter den nye pakningen i så god stand at jeg bare kjøre gjennom hyggelig.

Oppdater den 25 september 2011:
Telleren har nå landet på 176.000 km. Vi kjørte Astra på IAA i Frankfurt. Det gikk greit, til tross for den begrensede kapasiteten vi fikk sammen helt enda. Takket være den korte girkassen. Bare preg på kuperte veier du virkelig at motoren er bare-on. Med riktig forventning kan du likevel ta opp. Forbruk ved hastigheter på mellom 130 og 160 km / t er 1: 14,5. Ryddig, gitt den høye turtall. Det er en stor sving utført. Ingen sprø ting. Men for å erstatte de to stabilisatorstag er foran toget fordi feilet på vokaler og terskler. Det er over nå. Ytterligere fall i dette telletrinn og som i det indre er meget holdbar. Ingen oppføring skader eller bleke flekker på møbeltrekk. Ved regelmessig rengjøring av dashbordet fortsetter å se ryddig. Denne avslutningen gikk Opel noen ganger annerledes. Gitt uberørt natur påliteligheten til fire stjerner på nytt. Forhåpentligvis fortsetter dette.

Oppdater den 13 desember 2014:
Etter flere år ikke er logget på Autoweek.nl, slo det meg at jeg har fått en gjennomgang. Det er som dette igjen oppdatere. Fordi jeg innså at jeg fortsatt kjøre rundt i min grønne Astra. Telleren er nå på 252 000. I året 2012 kjørte jeg 80 km hver dag med Astra. Det er et midtarmlene montert i 2012. Dette gjør at sittekomforten er kraftig forbedret. Jeg flyttet i januar 2014 mer av arbeidet mitt. Gjennom dette grepet nå rir jeg daglig 100 kilometer med Astra. Dette er fortsatt fine. Sommeren 2013 har vært Astra som en leiebil til Lyon og deretter til Barcelona. Dette var flott, har air condition bevist gode kontorer og 1.500 kilometer til vårt hjem i Spania fløy forbi. Også lokalt laget den da 13 år gamle Astra utmerket. Utgangen av 2013 hadde jeg et stort tilbakeslag på grunn av en defekt termostat kjørte motoren varmes opp A27 og toppakning var der (igjen!) Out. Bortsett Drags ANWB og jeg trodde Astra var riving. Tross alt, andre gang en lekkende pakning hode vil sannsynligvis være den ende, trodde. Min bror praktisk men dette var en utfordring og motoren hadde gjenåpnet, skifte pakning, flatet hodet og kjørte bilen igjen! Frem til i dag Astra går fint igjen. Den eneste tegn på aldring er motoren av agitasjon som inaktiv. Blokken har lidd veivhustrykk enn før. Også begynne hjulhuset og tanklokket bak ikke vise noen små blærer rust. Veivakselen forseglingen er også mindre, noe som noen ganger lekke en dråpe olje. Kort sagt, er den trofaste bilen eldre, men er fortsatt sterk på 252 000! Som lang kjøretur mot er ikke så kostbart som mulig jeg gjør. En vurdering her er at bilen fortsatt ser ryddig. Den grønne fargen er fortsatt ganske dypt, interiøret fortsatt ser ut som ny. Nice er nå bilen er eldre, folk gjør flere komplimenter om den gode tilstanden på bilen.

Motor pålitelighet er litt mindre enn tidligere håpet. (Hvorfor skaper en billig element som en ødelagt termostat så mye ubehag?) Jeg hadde bare valgt en åtte-ventil på grunn av sin oppfattes pålitelighet. Derfor setter pålitelighet til tre stjerner.
Tross alt, jeg har en bror, men praktisk hvis du må betale alt på en garasje gjør det av bilen.

Michelin dekkene synes å være uforgjengelig, er den tykke lag av Pearl versjonen ikke mye å vinne og bremser og clutch fortsette å gjøre det. På tide vedlikehold og noen rengjøring og Astra fortsetter å gå.

Motor hendelser etter jeg etter fem år fortsatt veldig fornøyd med Astra! Forhåpentligvis gjør han det for en stund fordi jeg har vokst ganske knyttet til denne bilen. Du kommer til en gammel, men godt bil å kjøre, og jeg får mer og mer moro.

Oppdatere 16 oktober 2015:
Telleren viser nå 272,000 km. Fortsatt ri jeg daglig om lag 100 kilometer med bil. Bilen har ikke rikke (i bordet!). Forbruket fortsetter å skille seg ut positivt ved 110 stadig på rush kjørefelt Jeg forbruk 01:16. Bilen trenger litt sving. Videre, ingen klager! APK er i slutten av november, jeg håper at et år kan passere. Det neste året vil ta opp oljesølet skulle oppstå, er det en og annen dråpe under bilen. Astra brukes kun for motorveien kjører til jobb, den første familiebil, har vi nå en diesel Focus. Derfor vil jeg ikke by kjørelengde mer, noe som forlenger levetiden på bilen. Av og lokker de mer moderne biler, men når jeg rir dette er jeg tilbake fra den ideen av .....

Oppdater den 20 januar 2016:
Astra rir fortsatt lykkelig, men to reparasjoner bak. En dag la jeg merke til at bremsepedalen "zompiger" var og etter noen dager begynte å brenne lys av bremsevæske. Veldig nøye kjørte til min bror (mekaniker) og deretter slutter å kjøre. Det viste seg å være: ABS pumpe lekker bremsevæske En brukt ...... montert ABS pumpe, bremsevæske og erstattes igjen. Her får du virkelig merke til fordel for en bror som mekaniker.
Noen måneder senere gjorde jeg etter to uker med nedetid en tur til å fungere. Når fast i trafikken slo finnen, å lukte den i bilen i gang. ANWB Diagnose: brukket dynamo lagrene. Gereviseerde montert dynamo. Foreløpig er bilen gjør det bra. De to nevnte reparasjoner er økonomisk uheldig, men kan forekomme på denne kjørelengde. Telleren indikerer nå 277,000 km, og hver dag jeg nyte det gode tilstanden på bilen. Forebyggende erstattet styrekule, det var egentlig ikke nødvendig, men parkering "pounded" styrekronen. Bilen vil nå sende dokumenter strammere. For mitt daglige pendle til og fra jobb møter den perfekte bilen. Jeg bare kommer ut på veiene + motorveien, så jeg minst 1: 15,5 poeng. På 285.000 km bør skiftes D-belte, men det er den konvensjonelle motor ingen stor operasjon. Vi rir tilbake gjennom god!

Vi kjører rundt lykkelig

 • 290000 km
 • 19 august 2016 22:41

Nå telleren er landet på 290.000 kilometer er det tid for en oppdatering. Bilen kreves en større overhaling innbefattende tids belte. Kostnadene var bedre enn meg. Det ikke noe galt med bilen. På noen saker er å merke seg at årene er virkelig kommer til å telle. De bakre hjulkasser begynner å vise flere rust vesikler, samt metall til gummi på påfyllingsstussen. Tomgangs er som tidligere kjent noe rastløs og bilen bruker mer olje enn tidligere. Som ikke påvirker påliteligheten av denne bilen: start hver dag og gå 50 kilometer tilbake til arbeid og 50 kilometer. Påfallende, holdbarheten av visse deler: koblingen indikerer ingen krymping, bremsene foran er allerede 130.000 kilometer og ikke slitt lenge. Men jeg vil i hovedsak highway kjørelengde. Dørene nære like kontrollene på dag 1, og bilen svinger og bremser stramme. Imidlertid økte avstanden til poker. Forhjulene hadde noen ubalanse, selv balanse og det var over. Interiøret har knapt slitasje. Klimaanlegget gjør det riktig. Vel la meg tom og fylle det hver vår som en forholdsregel, fordi jeg ikke var ventet på en ny luftpumpe og klimaanlegg absolutt finne et must. Rust er ikke veldig synlig, noe som gjør meg enda sitte vinteren. Bakdekkene er vant til det. November er MOT hvis bilen det ved å rulle tilbake litt moro på tuffs og jeg anser meg neste år hva jeg skal gjøre. Først har vi igjen trenger oppmerksomhet en god ren, spesielt de beryktede båndet. Det er en utfordring å se hvor langt vi kommer. Likevel fornøyd med den gamle Astra!

De oppnådde tre tonn ....

 • 300600 km
 • 04.03.2017 22:25

For to uker siden, den magiske 300.000 kilometer på klokken. Astra rir fortsatt utestående. Han er tilbake til en liten sving. I nyere MOT bremsen og rust getectyleerd. Det er også lagt merke til at underrammen montering i de indre skjermene begynte å rust. Dette er også rusted og getectyleerd. Sommerdekk måtte byttes ut. Jeg kjøpte fire Michelin Cross Klima. Fin band! Og da er jeg slått av. Som lest tidligere, begynner motoren å vise tegn på aldring. Han begynner mindre om vi gikk med våre første bil uker unna, og så stoppet Opel. I tillegg, er den inaktive hva urolig og lekkende veivaksel tetning. Den rust på fendere øker og også. Til tross for alt dette, er bilen fortsatt fin og stram. Hva gjør jeg? Jeg sa nesten farvel til Astra. For en rimelig pris fant jeg den nye Avensis stasjonsvogn 2001 med lav kjørelengde. En Internett-søk viste at den første gruppen av Toyota VVTi motorene har mange problemer med overdreven olje forbruk. Avensis jeg drar. Mens du snakker med min bror (mekaniker) ideen til denne Astra "renovere". Jeg har i Friesland funnet en erstatning motor med betydelig mindre kjørelengde. Min bror kommer til å overhale motoren, ny topp-pakning / pumpe / ventil tetninger / timing belt det. Han umiddelbart erstatte clutch og veivakselen segl. For rust jeg har en profesjonell, men likevel rimelig "haven" funnet. Den totale kostnaden har jeg ingen fin bil med AC og fem dører. Det er også litt av et hobbyprosjekt og en sport å komme så langt som mulig. Denne øvelsen er planlagt for neste vinter. Inntil den tid jeg kjøre ved fortsatt velsmakende.

4.0
 • komfort 4.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? kanskje

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket